Мексиканците масово кръщават децата си Неймар

13:04
Мексиканците масово кръщават децата си Неймар
От началото на годината в Мексико над 80 бебета са наречени на бразилския футболист Неймар.

В Мексико, където футболът е религия, открай време си падат да кръщават децата си в чест на известни играчи. След Неймар най-популярното име е това на Кристиано Роналдо.

От началото на годината на португалския нападател на Реал Мадрид са наречени 17 новородени момчета. Още три бебета са кръстени Златан - в чест на босненския швед Златан Ибрахимович, звезда на Пари Сен Жермен.

През септември т.г. аржентинско семейство получи правото да нарече сина си Меси. Отначало властите отказаха, тъй като в Аржентина не е разрешено използването на фамилия като малко име. После обаче се съгласиха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Onzoprognozira
30.10.2014 15:29

Кретени, какво му харесват на Неймар? Какво му харесват на Роналдо? Единия рошав, 30-килограмов, бразилски гей, а другия зализан, гелосан, 35-килограмов португалски симулант.

Onzoprognozira
30.10.2014 20:03

Не си ли фен на Юнайтед, защо се радваш на обиди за Роналдо и Руни?

Rezors
30.10.2014 16:04

Ха,мненията ни са почти еднакви,изненадам съм! Все пак ме зарадваха обидите!*joking*

Onzoprognozira
30.10.2014 15:59

Меси ми е далеч по-симпатичен от Роналдо, но и Меси е същият дребен, залобен педерас, чиято слава не знам откъде идва при положение, че само в Барса има поне 3ма по-качествени играчи от него, но какво значение има? Нали той вкарва головете! Суарез, Шави и Иниеста са класи над него. А колкото до Руни - мисля, че славните му дни вече са отминали и няма да бъде запомнен с почти нищо кой знае какво. Може да играе още 1-2 години на това ниво, но по-добър няма да стане. А ако искаш обиди мога да кажа, че е надценен, плешив, дебел и т.н. ,но поне не е рошав или зализан.

Rezors
30.10.2014 15:41

След като прочетох това много искам да чуя мнението ти за Меси и Руни*lol*