Станислав Ангелов се е съгласил да премине в Амкар

15:12
Станислав Ангелов се е съгласил да премине в Амкар
Полузащитникът на германския Енерги Котбус и на българския национален отбор Станислав Ангелов е дал съгласието си да премине в руския Амкар. Наставник на отбора е Димитър Димитров-Херо, който е убедил ръководството да отправи официална оферта за купуването на футболиста, съобщава "Дневник".

"Има официална оферта за Ангелов, но няма да съобщя параметрите й. Тя е отправена още в петък и чакаме отговор от германците. Димитър Димитров харесва качествата на халфа, а и самият Ангелов даде съгласието си да дойде в Перм, така че остава само от Енерги да го пуснат", заяви мениджърът Мирчо Димитров. Той движи делата на Димитър Димитров-Херо.

Още преди повече от месец българският националът обяви, че иска да се махне от Енерги, защото е недоволен от работата на ръководството. Отделно от това клубът изпадна във Втора Бундеслига, а Ангелов вече сподели, че не иска да играе в ниските ешелони на германския футбол.

В началото на месеца на проби в руския клуб отиде и халфът на ЦСКА Маркиньос. Той вече се върна при червените, но все още не е ясно дали ще премине в Амкар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация