Реал започна с категорична победа защитата на Купата (видео)

22:56
Реал започна с категорична победа защитата на Купата (видео)
Реал Мадрид победи третодивизионния Корнея с 4:1 като гост в първи 1/16-финал от турнира за Купата на Краля.

Въпреки че бе без голяма част от титулярите си, белия балет стартира категорично защитата на трофея, който спечели през миналия сезон.

Резултатът бе открит още в десетата минута от Рафаел Варан, който засече с глава центриране от корнер на Хамес Родригес.

Изненадващо, десет минути по-късно домакините изравниха, след като Муньос се изтръгна от опеката на централните защитници на Кралския клуб и със силен удар разстреля Навас.

В 36-та минута отново Рафаел Варан даде преднина на Реал. Защитникът се разписа след ново центриране от корнер, като този път асистенцията даде Иско.

През второто полувреме мадрадчани решиха всичко с нови два гола. В 53-та минута се разписа Хавиер Ернандес. Крайният резултат бе оформен от Марсело Виейра, който вкара в 75-та минута.

Състави:


Корнея: Сеговия, Жоел, Дани Марти, Пелегри, Арнау, Давид, Пеп Кабайе, Гомес, Оскар Муньос, Хоселе (57 Хоселе), Ксеми (71 Гаудиосо)

Реал Мадрид:
Навас, Карвахал, Начо, Варан, Арбелоа, Ияраменди, Кедира, Иско (76 Де Томас), Хамес (60 Марсело), Чичарито, Бензема (76 Медран)




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
30.10.2014 07:26

На тая снимка Чичарито на толкова мазна п*тка ми изглежда,че с кеф бих го опънал

El_Blanco
29.10.2014 23:59

Безпроблемна победа. Единственото лошо е, че допускаме нелеп гол, но в такъв мач е позволено да са по-разконцентрирани. Финалните пасове на Хамес са убийствени, с нищо по-лоши от на Месут, но първото докосване на Чичарито е просто много зле.

El_Blanco
31.10.2014 00:53

Не мога да се съглася с теб. Да, наистина Йозил няма завършващ удар, нито пък ползва десния си крак. Но както самия Моуриньо казва, Йозил дава паса винаги с перфектна сила и където трябва. За мен Месут има най-добрия поглед върху играта в това отношение. Не слагам Шави и Иниеста под този знаменател, защото тяхната визия за играта се проявява на бавни обороти, докато да можеш да се обърнеш и за секунди да си сканирал цялото игрище и веднага да пуснеш тънкото подаване, си е умение. Това беше и една от причините, поради която много хора смятат, че онази контра на Реал е най-добрата в историята. Тогава с погледа на Йозил и скоростта на Ди Мария и Кристиано наистина си беше убийствена комбинация. В началото на миналата година точно последния пас на Йозил ни липсваше, но Карло откри, че Ди Мария има нелош поглед върху играта само че е много по-борбен и бърз от Йозил. Но за мен статистиката говори сама за себе си, а тя е, че докато беше в Реал, Йозил беше номер 1 по асистенции във всички първенства. Миналата година това се случи с Ди Мария, но той беше преквалифициран.

sdw
30.10.2014 20:25

Никога не съм виждал нищо феноменално от Йозил.Имаше хубави пасове и хубав поглед над играта,но играч,който играе като атакуващ халф или крило,трябва да има и нещо друго.В смисъл шутове и завършване и десен крак под всякаква критика.Много съм доволен,че не е част от отбора ни сега.

El_Blanco
30.10.2014 19:29

Това е обида за пъна. *lol* Но като цяло статистиката му не е лоша - 7 мача 4 гола. Все още съм много раздвоен за него. А ако питаш мен, Хамес вече е по-добър от Йозил. Венгер развали тотално може би най-добрият атакуващ халф редом с Иниеста. Когато играеше за Реал при Моу, Йозил беше феноменален, а сега е просто средностатистически атакуващ халф и Венгер го държи титуляр само заради 50-те милиона, дадени за него.

crazy_rabbit
30.10.2014 06:41

Първото докосване на Чичарито е като на пън *lol* А Хамес до 1-2 години ще е задминал Йозил по всички показатели *wink*