ФА наказа сурово Фърдинанд заради обиди в интернет

21:40
ФА наказа сурово Фърдинанд заради обиди в интернет
Защитникът на КПР Рио Фърдинанд беше наказан с лишаване от състезателни права за три мача от ФА на Англия.

Причината бе обиден коментар на бранителя. Фърдинанд е оприличил запалянко с "развратна жена", като отговор на неприлично съобщение по негов адрес в социалната мрежа "Туитър".

Освен това футболистът ще бъде глобен с 25 хиляди паунда, заради непристойното си поведение.

Заради случилото се бранителят на Куинс Парк Рейнджърс ще посещава и специални образователни курсове, организирани от ФА, които продължават цели 4 месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
31.10.2014 00:20

Значи "f*cking b*tch" e "развратна жена". *erm*
Аз пък да си седя тука и да си мисля че е "ш*бана к*рва". *surprized*

Хубаво е да се учи човек. Thanks Winner, you cute bunch of dingle berries. *lol*

Turek
30.10.2014 11:59

Вече се чудят за какво да ги наказват. Очаквам следващо наказание да бъде нещо от типа, че някой не си е измил зъбите преди да си легне или не си е изял закуската. Футболистите също са хора и е нормално понякога да си изпуснат нервите. Вярно е , че получават големи заплати но не смятам това за достатъчно основание да ги третират като роби.

drogba_fen_911
30.10.2014 01:09

Най-противния играч в най-противния отбор. Жалко, че го наказаха точно за мача с Челси, сега ще гледа отстрани как ги мачкаме, дано Джон Тери да вкара хеттрик

darklight
30.10.2014 10:25

Райън Гигс с на кого жената е преспал?

NoDiggity
30.10.2014 09:09

Споко той когато ви мачкаше вие още сънувахте за титли *lol* Рио има повече титли от колкото целия ти отбор в историята! Джон Тери може да направи хет трици само като този в Москва или да преспи с на някой съотборник приятелката. Друг хет трик само на ФИФА-та!

hoffi
29.10.2014 23:49

Двойни стандарти, ама това е цената да си извьиестьен, съмнява ме този който го е псувал да плати 25 хиляди паунда и да посещава четири месечни курсове..

SuperSizee
29.10.2014 21:52

Какви 4 месеца бе, тези хептен са се побъркали. Някой го препсувал и той не може да реагира като нормален човек понеже е звезда. Никога не съм харесвал, чернодрешковците, както повреме на мача така и през цялото време, когато управляват нещата. Онзи ден с се смях на глас с интервюто след заседанието на дисциплинарната комисия, което в кратък вариант звучеше, че делегата не бил описал нищо на мача Марек - Левски и нямало абсолютно никакви доказателства за случилото се и случая е прключен, а преди по - малко от две минути този **лумник каза, че по снимки от интернет и разследването на мача Левски Лудогорец се видяло някакво си знаме. Хайде кажи ми как да имаш уважение към човек, който за по - малко от 5 минути си сменява гледната точка 6 пъти. Или знаеш какво правиш и го правиш или не знаеш какво правиш и всеки път под натиск и напрежение взимаш коренно различни и неоправдано глупави решения.