Лилчо Арсов е новият треньор на Ботев

14:40
Лилчо Арсов е новият треньор на Ботев
Вратарят на Ботев Пловдив Лилчо Арсов пое функциите на наставник на "канарчетата" и проведе днешното занимание на тима. Тренировките на "жълто-черните" досега бяха водени от Петър Пенчев, който обаче напусна треньорския пост, заради неотложни ангажименти.

Опитният страж ще тренира своите съотборници, докато бъде намерен специалист с лиценз Про. Вероятността Димитър Христолов да открие треньор с такъв лиценз обаче става все по-малка, след като и Тенчо Тенев отказа да се завърне начело на "канарчетата".

Президентът на Ботев има на разположение четири дни, за да се разплати със своите футболисти, ако не иска отборът му да остане без професионални състезатели. В същото време стана ясно, че някои от подалите молби за разтрогване на договорите си футболисти може да не успят да скъсат с Ботев, поради липсата на средства, с които да покрият таксата за Арбитражния съд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mutata
07.07.2009 02:05

Абе от Карнобат съм и съм фен на Левски ама винаги Лилчо Арсов ми е бил много симпатичен като вратар, направо ми беше любимеца от Ботев , заено с Муши *joking* Ама сега като е вече трньор на Ботевци му пожелавам успехи в кариерата и дано върне добрата игра на Ботев ПД *smile* Успехи Лилчоуу

Resorter
07.07.2009 00:36

Айде Лилчооооооуу ! *joking* Сега Ботяв имат някакъв шанс да останат и догодина в Елита.

gocktherock
06.07.2009 19:24

Опасен е *joking*
Бих казал, че е дал доста на отбора. Нищо, че е такъв огромен, доста пот хвърля *smile*

Gr1kA
06.07.2009 14:49

Олелее господ да пази Лилчо треньор *joking*

torres_228
06.07.2009 14:47

Ай стига бе ! *joking* Много интересно ! Хихи тоз Арсов ..