Халф на Реал Мадрид заби сексбомба от тениса

18:24
Халф на Реал Мадрид заби сексбомба от тениса
Полузащитникът на Реал Мадрид Фернандо Гаго е успял да омае една от сексбомбите в женския тенис Хисела Дулко, пишат испанските медии.

Гаго, който наскоро бил зарязано от бившата си изгора Лули Фернандес, се хвърлил в прегръдките на мис Дулко веднага след края на нейното участие в тазгодишното издание на Уимбълдън.

Там апетитната блондинка спечели "сблъсъка на сексбомбите" срещу Мария Шарапова, но в следващия кръг отпадна от съвсем не толкова привлекателната Надя Петрова.

Поражението в третия кръг на най-известния тенис турнир едва ли е било прието много зле от Дулко, която разкрива, че в лицето на Фернандо Гаго е открила "един невероятен мачо".

Авантюрата с палавата Хисела е едно от малкото положителни неща за Гаго през това лято. Първо Кака взе любимия на аржентинеца номер 8, а в последните дни се заговори, че Флорентино Перес е решил да маха юношата на Ривър Плейт от клуба, заедно с още поне осем други доскорошни титуляри в "Белия балет".



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

masterpeace
07.07.2009 11:45

О, не, Вайдишова е по надарена *joking* .А относно коментара на дидо90 :евала батка *party* *thumb_up*

dido90
07.07.2009 09:39

бе да не ти пука коя е важното е да духа като винтилатор,да върти като центрофуга и да засмуква като прахосмукачка

seriosblack
07.07.2009 01:24

Да ви поправя само,че тази на горната снимка не е Хантухова категорично.Голям фен съм на словачката и това не е тя.Но иначе сте прави,че не е и Дулко.На 90% съм сигурен,че на снимката е чехкинята Никол Вайдишова.

haidukovi
06.07.2009 20:17

а ве тая на горната снимка ми прилича повече на даниела хантукова ама пък нз *smile*

dido90
06.07.2009 19:20

дано да и го вкарва повече отколкото вкарва с екипа на Реал М