Еврофутбол е партньор на Българския олимпийски комитет

14:41
Еврофутбол е партньор на Българския олимпийски комитет

Еврофутбол е партньор на Българския олимпийски комитет в тържественото отбелязване на 90-та годишнина от основаването му. Поводът ще бъде официално отбелязан с представяне на юбилейна книга "Олимпийската слава на България", което ще се състои на 28.10.2014 г. от 11 ч. в хотел "Кемпински" в столицата. Луксозното издание проследява с ценни хроники и уникални снимки развитието на олимпийското движение у нас от самото му създаване до наши дни. Ще бъде открита и изложба със снимки и материали от най-славните моменти на българския спорт.

Тържественото честване ще продължи и на следващия ден, 29.10.2014 г., с официална гала-вечеря, на която ще присъстват родни и международни спортни деятели, известни атлети и приятели на спорта в България.


"Горди сме да бъдем част от този юбилей и да честваме заедно създаването на олимпийското движение в нашата страна. Присъединяваме се към клетвата на българските олимпийци "...за славата на спорта и за честта..." и обещаваме да продължим да бъдем посветени на спорта и неговите успехи", заяви единият от управителите на Еврофутбол, г-жа Екатерина Михайлова

.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация