Черно море - Славия, спечелен

11:26
Черно море - Славия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. октомври: 11 познати от 17 мача - 64,7% успеваемост

Залог на деня за 28.10.2014 г.



Черно море ще търси преднина преди реванша в София, а когато групата е от едва 16 играчи е повече от ясно, че ротации няма да има. Домакините ще имат предимство заради атмосферните условия и ще трябва да ги оползотворят. Славия ще даде почивка на редица основни играчи, защото е ясно, че мачът с ЦСКА през уикенда ще бъде по-важен. Вероятно извън игра ще останат и двамата централни бранители Везалов и Касай, а десният бранител Панов получи червен картон в миналия мач с Локомотив Пловдив в София и днес ще изтърпява наказание. Черно море е доказал, че не подценява този турнир за сметка на белите и днес моряците следва на своя земя да вземат преднина преди реванша.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
28.10.2014 17:03

Абе можеше и 3 гола да станат в мача,ама поне сега всички да сме доволни..

greenhool
28.10.2014 12:43

Аз го пробвах под 2.5..Логично е да бием,но пък сме без доста играчи за този мач..

mistral
28.10.2014 14:59

И голям дроп за 3+ в Азия *wink*