Арсенал пусна Фабрегас на пазара

12:35
Арсенал пусна Фабрегас на пазара
Ръководството на лондонския Арсенал показа, че "непродаваемият" капитан на тима Франсеск Фабрегас все пак си има цена. "Артилеристите" обявиха, че 46 милиона евро са напълно достатъчни за испанския полузащитник и всеки, който иска да го има в състава си, ще трябва да преведе тази сума в касата на "Емирейст Стейдиъм".

Както е известно европейският клубен шампион Барселона има открит интерес към Фабрегас и трансфер на атакуващия халф на "Камп Ноу" е много вероятен.

"Клубът няма намерение да продава своя капитан. Ако в Арсенал постъпи оферта от около 46 милиона евро обаче, натискът ще бъде много голям и офертата ще бъде обмислена сериозно", заяви източник близък до "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kurgolqm
07.07.2009 10:24

бето преди 1 сезон бяхме доста силни и доста близо до титли ...всичко тогава рухна с липсата на Едуардо,а този сезон започваме дори с росицки , а аршавин е най-големия !

drusalin
07.07.2009 00:25

Ам ще кажа едно ДАНО РЕАЛ ГО КУПЯТ ( но това е спекулация, едва ли го продават в действителност ) . И найстина би предпочел Реал пред барса , защото не барса го разви . А и е от школата им едва ли ще се върне някога при тях *lol* .

beto
06.07.2009 16:04

Феновете искат титли и купи!А с такава политика няма как да стане! *smile*

blag0_pz
06.07.2009 15:58

И все пак трансферната политика на Арсенал е доста по-полезна за футбола в сравнение с повечето европейски грандове ( Реал и Челси примерно), които просто използват вече утвърдили се класни играчи.В Арсенал се налагат предимно млади момчета, точно затова Арсен Венгер е един от най-уважаваните специалисти.Go go Gunners *thumb_up*

beto
06.07.2009 15:11

kurgolqm първото ,което ще ти кажа е , че едва ли съществува мишка на този свят, която може да пише на клавиатура.Хайде научете се най накрая да се изразявате и да устоявате мнението си без да убиждате тези с които не сте съгласни.Второто , което ще ти кажа е , че не знам от къде ти хрумна че съм фен на Юнайтед.Това, че критикувам Арсенал ли?Да и ще го правя щото точно съм фен на Арсенал, но гледам реално на всичко и не се ръководя никога от пристрастия!И третото което ще ти кажа е , че сушата в Арсенал от към титли не е от този сезон! *smile*

kurgolqm
06.07.2009 15:03

арсенал ще мачкат ве Бето кви работи приказваш....Един по слаб сезон и почнаха да ни подценяват хаьхьахаь ще видите мишки манафчестер ще завършат 4ти този сезон !

Cris_7
06.07.2009 14:34

Хаха Кви са смешни тия *devil* Уж нема да го продадат ама са Барса ще дадат 40 млн. и айде *joking*

beto
06.07.2009 14:28

Дано наистина се окажат спекулации, но тия от Арсенал отдавна са се доказали, като невероятни скръндзи.Почти нищо не влагат вече от няколко години.Верно е, че така се печелят пари но не и титли.Този сезон отново ще бъде нулев за съжеление.Не виждам потенциал за нещо повече от класиране за ШЛ.А май изглежда точно в това е замисълът!Въпросът е до кога ще издържат нервите на феновете. *smile*

Biggogoman
06.07.2009 14:03

Каква глупост пишете пак бе хора,ако има някой да се върже на тия глупости е пълен глупак.Фабрегас ако беше за продан досега щеше да се шуми в цяла Англия,но като гледа само бг журналистите го продават усърдно.Венгер изгражда силен отбор за този сезон и не мисе вярва да е толкова малоумен за да го продаде,а и самият той спомена,че ще добавя нови а не продава

angel_hi
06.07.2009 12:54

Фабрегас няма да бъде продаден спекулации Адебата ще си тръгне

kurgolqm
06.07.2009 12:51

как може такива глупости да пишете..."източник близък до арсенал"...Фабрегас не се продава !!!