Интер с минимален успех над Чезена, Лацио излъга Торино

21:16
Интер с минимален успех над Чезена, Лацио излъга Торино
Интер победи с минималното 1:0 Чезена при гостуването си на стадион "Дино Мануци". Единственият гол в мача от 8-я кръг на италианската Серия "А" реализира аржентинската звезда Мауро Икарди от дузпа в 32-ата минута.

Заради този наказателен удар вратарят на домакините Никола Леали бе изгонен от игра с директен червен картон. Нерадзурите не си даваха много зор до края, като в края на мача попадение на Уго Кампаняро бе отменено заради засада.

Трите точки от днес приближават отбора на Валтер Мадзари на 10 точки от лидера Ювентус.

В друг мач по същото време Лацио победи като домакин Торино с 2:0. Лукас Билия бе точен от фаул в 15-ата минута, а Александър Фарнеруд направи 1:1а, като победното попадения за орлите реализира Мирослав Клозе в 60-ата минута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
27.10.2014 14:28

Струва си да видите заученото положение при първия ни гол в мача*wink*

greenhool
27.10.2014 14:13

Не виждам с какво сме ги ''излъгали'' през целия мач играхме по-добре от Торино с изключение на една грешка в защита,която ни струва да получим гол..Заслужена 4та поредна победа!!!!

ReliableLive
26.10.2014 21:42

Изключителни важни 3 точки. Не гледах мача,но от репортажа разбирам,че и двата отбора са имали много добри шансове,което не е много успокоително.. ии все пак най-сетне 3 точки в Серия А. Въпреки победата обаче съм още на мнението,че трябва да се смени схемата.. Не мога да разбера, Мадзари не вижда ли,че отборът допуска не малко голове и трябва да се заздрави малко отбраната ... Надявам се от тук, отборът да тръгне по-убедително в Серия А. Forza Inter !