Гардар гледал децата и чистел, Асдис повече купонясвала

13:32
Гардар гледал децата и чистел, Асдис повече купонясвала
Нападателят на ЦСКА Гардар Гунлаугсон се оказа истински къщовник, съобщава "Стандарт".

Докато половинката му Асдис Ран препускала по светски събития и партита, футболистът често гледал хлапето им, както и двете деца от предишния брак на Ледената кралица. Грижовният татко, повел децата на разходка, било честа гледка, разказват съседи на двойката от столичния квартал "Борово".

Въпреки че живеят в един от най-тузарските затворени комплекси в района, Гари без притеснения пазарувал в обикновен квартален магазин. Футболистът очевидно залагал на здравословния начин на живот и най-често пълни кошницата с минерална вода, студен чай и сокове. Изглежда фактът, че е твърда резерва на "Армията", не спира исландецът да поддържа стриктно режима си на професионален футболист.

Макар че половинката му Асдис не се мяркала в кварталния супермаркет, комшиите често я виждали в местен СПА център. Ледената кралица ваела фигура в същия фитнес, където ходил и холивудската звезда Долф Лундгрен. Освен че се потяла на бягащата пътечка и на уредите, Асдис Ран ползвала и разкрасяващите процедури в СПА центъра.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasran_chorbar
06.07.2009 13:34

Еми така е.Някой трябва да изкарва пари и това е точно тя.Изкарва пари по партитата,съдейки по сиреньето в устата и *joking*