Гладбах спря Байерн Мюнхен (видео)

20:54
Гладбах спря Байерн Мюнхен (видео)
Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен не се победиха в мач от 9-я кръг на германската Бундеслига. Двубоят на стадион "Борусия Парк" приключи при резултат 0:0.

Срещата бе сравнително слаба за шампионите и ако не бяха няколкото отлични намеси на вратаря Мануел Нойер, Байерн дори можеше да загуби.

След този мач двата тима запазват първото и второто място в класирането на първенството, като Гладбах е със 17 точки, а баварците са с 21 спечелени точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levskishampion
27.10.2014 13:02

кво ми ги хвалите тез измислените откраднаха звездите на Борусия имат робен рибери мюлер алонсо другото е умряло нали ги видях снощи едвам не ги бихме мишоци с пари и футболисти всеки може

sksw
27.10.2014 14:09

Ей го още един незапознат отворко хаха Кой сме взели от Дортмунд бе приятел ? Само двама.. Останалите или са от школата ни или от други тимове от Германия и Европа.

IM_A_PLAYER
27.10.2014 12:20

Не се карайте за глупости, ясно че Байерн са машини и няма просто кой да ги барне в Германия, първенството е лишено от интрига просто за 1-то място, но интересно кои отбори ще се преборят за ШЛ.

scouser_pool
28.10.2014 12:29

И какво да гледам положението в момента бе "тиквеник"? Минали са 10 мача , то оставаше и от сега Байерн да води с 15 точки , това щеше да е нов връх ,то си е ясно , че Байерн хващат лидерството и дърпат напред някъде 20ти кръг...какво ми слагаш Челси , които са в по-добра форма просто и тея 4,5 точки ще се стопят за има няма 3 кръга. Пълен малоумник , тема на Байерн , ти ли си администратор тук , че ме гониш?Където ще си искам ще си пиша , няма да е зле и ти да се позаинтересуваш малко от друго освен Байерн и Германия , че ти е промит мозъка..уж се хвалиш само с тея статистики ама най-простата статистика не можеш да я видиш през розовите очилца , кво вика испанските отбори нямат никакви успехи , и ми казва как немските отбори имали само победи ти си проспал последните години в ШЛ и ЛЕ или нямаш БТВ Екщън, то и испанските миналата година имаха само победи само , че не в груповата фаза срещу грузински и албански отбори ами в напреднали кръгове към 1/8финал , 1/4финал...знаеш ли , че миналия сезон всички испански отбори в Европа отпаднаха от друг испански отбор?

sksw
28.10.2014 10:14

Ами прочети по-надолу и ще видиш кой го създава. Такива като теб които плещят врели некипели в чужда тема. В тема за Байерн, фен на Ливърпул и Барса ще ми говорят как Байерн мачкал и нямало интрига на фона на това че водим само с 4 точки. Трябва да си незнам какъв малоумник да кажеш, че нямало интрига. И да Гладбах ще бие Атлетико *smile* След няколко месеца са си след няколко месеца, гледай в момента какво е положението тиквеник.

scouser_pool
28.10.2014 00:52

И принципно не сме ние тия дето спорим на тема първенства ,само ти си го създаваш този спор , ние просто ти се смеем на глупостите , даже колегата по-долу въобще не ти се върза , просто се изгаври с теб и изчезна , жалко , че не го послушах да те оставя*lol*

sksw
28.10.2014 00:40

Байерн може да са машини, но първенството изобщо не е лишено от интрига. Водят само с 4 точки. Преди 3 години водеха с 7 точки няколко кръга преди края, но Дортмунд ги стигна и ги победи. Интрига има, докато Байерн води с толкова малко точки. Води с толкова колкото и Челси в Англия. Щом там има интрига, каква е логиката да няма в Германия ? Байерн не е Бундеслигата. Там има и други добри отбори. Имате грешна представа за немското първенство, насадена ви от хиляди малоумни сайтове.

sksw
27.10.2014 00:44

В Испания винаги Реал и Барса са диктували всичко, останалите са просто за фон. В Англия същото бе с Юнайтед, докато не се появиха паричките на арабите и Абрамович, които съживиха умрелите тогава Сити и Челси. Ако не бяха те, в Англия сега Юнайтед щеше да си продължи да мачка. Така че не ми философствайте кое първенство колко интересно било. Уви в Германия без пари на араби и милиардери, другите тимове са победили повече пъти Байерн в да кажем период от 20 или 30 години както си изберете. И тук не става въпрос само за Дортмунд, а и за отбори като Вердер, Волфсбург, Щутгарт и т.н. Отбори които никога не са били колоси в Германия. И понеже дрънкате глупости за немското, ви съветвам да си пуснете мачове от сезони преди сезон 2012/2013, да видите дали не е било интересно. Защото Байерн доминираше сезони 2012/2013 и 2013/2014, този още не е приключил. Два сезона не променят цялата картинка. И дори в момента е доста оспорвано първенството и както виждате Шалке и Дортмунд които в Европа бият, падат от средняци и се намират назад в класирането. Байерн има само 4 точки аванс и има 3 равенства от 7 мача, едното от които днес. Вие каква интрига искате бе ? В Англия голяма интрига нали ? Челсито води, Сити колебливи, Юнайтед пак са извън местата даващи право на участие в ШЛ, Ливърпул този сезон и Арсенал никакви ги няма. В Испания няма какво да коментирам, там има само Барса и Реал този сезон.

TaTa_Martino
26.10.2014 23:55

И какво ги е спрял, Байерн пак ще са шампиони по коледа в най-лишеното от интрига първенство на света

scouser_pool
28.10.2014 00:47

Пхаха , даже няма да се занимавам да ти чета глупостите , слабоумник...в момента 3те първенства са на много близко ниво, няма какво да си хабиш мозъчните клетки да съставяш коментар , запази си ги, защото не ти се отдава*lol* Като си толкова отворен искам да видим в края на сезона в Англия 1вия колко точки ще е пред втория , и в Германия Байерн(понеже са знае , че са те) колко ще са пред втория , аз съм сигурен , че ще се покриеш като мишок Байерн като са 12+ точки напред както се покри след мача Байерн-Реал дето 3 месеца обясняваше как нямали шанс ..гледам на лично си ми писал , цитирам "да , Гладбах ще бие Атлетико" , това ако го вярваш най-добре не посещавай повече спортен сайт*lol* Това с Челси и Байерн в своите първенства колко напред са специално ще те проверя какво имаш да кажеш по въпроса след няколко месеца , сигурен съм , че ще измислиш пак куп лайна*lol* Челси пък откога са по-класен отбор от останалите в Англия , това е нещо ново , това , че са в по-добра временна форма не ги прави по-класни

sksw
27.10.2014 22:34

Байерн са по-класни в Германия така е. Но това незначи, че няма интрига и че Байерн е сигурен шампион. Капиш ? Те и Челси по тази логика са по-класни в Англия бе ? И какво сигурен шампион ли са Челси ? Айде малко слезте на земята. Излезте от филма, в който мислите че Байерн е Бундеслигата и Бундеслигата е Байерн и че останалите са някакви червейчета, които немогат да направят нищо. Май не си гледал изобщо мачове от немското а ? Май не си гледал сезони 2011/2012 и преди това а ? Когато доста тимове биеха Байерн и му взимаха титлата под носа ? НЕ само Дортмунд, а и Волфсбург, Щутгарт. Помня Волфсбург един сезон биха 5:1 Байерн. Само защото Байерн доминира 2012/2013 и 2013/2014 сезони, сега смятате че никой няма шанс срещу тях. Успокойте топката. В Германия в момента има повече класни тимове от когато и да било и резултатите в ШЛ и ЛЕ говорят за това. В последния кръг на ШЛ и ЛЕ, резултатите са Байерн 7:1, Дортмунд 4:0, Леверкузен 2:0, Шалке 4:3, Волфсбург 2:0, Гладбах 5:0. Това са все победи с огромни резултати. Което доказва, че първенството е много добро. И не ми излизайте с номера, че видиш ли съперниците им не били от класата им. Английските понеже са толкова могъщи ги бие всеки втори и отпадат постоянно на 1/4 финал с изключение на Челси 2011/2012 когато спечелиха ШЛ на магия. Последните 3-4 години английските тимове са пълна дупка. Виждаш как твоя Ливърпул за малко да бъде унижен в Англия от новака Лудогорец, чиито тим струва колкото един от вашите играчи. Юнайтед ги няма в ШЛ. Арсенал едва бият Фенербахте и падат от другите. Сити правят равен с ЦСКА, падат от Байерн. Само Челси където по-биват. Другото е дупка. И на фона на това, да ми говорите за силни първенства точно вие.

sksw
27.10.2014 22:29

[@link http://www.winner.bg/league/2.html] Ето бе бай разбирач. Това е английското в момента. Челси водят точно колкото и Байерн. Водят с 4 точки. Забележи кой е 2ри Саунхямптън !!! Сега когато ми говориш дали вярвам в Гладбах, аз да те питам ти вярваш ли че Саутхямптън имат шанс срещу Челси а ? Виждаш ли как сам си противоречиш. Каквато интрига има в Англия, такава и в Германия. Просто ти имаш някакъв страх от Байерн и това че 2 години мачкат всичко живо в Германия и смяташ, че това е причина да отпишеш всеки който е зад тях. Затова ти дадох пример с Байерн от 2011/2012 който също бе много сигурен шампион, а Дортмунд ги би накрая стопявайки 7 точков аванс на баварците. [@link http://www.winner.bg/league/1.html] Я гледай сега хубаво немското. Виж само кои отбори са в топ6, който дава право на участие в турнирите. Хофенхайм, Волфсбург, Майнц, Гладбах.. Виж къде са топ отборите Леверкузен са 5ти, Шалке 12ти, Дортмунд 15ти ! В кое първенство топ отборите са толкова назад бе отворен ? След като конкуренцията и оспорваността липсват в Германия, защо средняци бият топ отборите, топ отбори които бият пък в Европа наред този сезон ? Защо Гладбах, Шалке и Аугсбург (слабаците) правят равен с Байерн ? Нали няма интрига ? Защо Байерн води само с 4 точки колкото и Челси в Англия ? Няма срещу цифрите какво да говорите с онзи приятел по-долу. Само това ще ти кажа. Недей спори за неща, които явно не са ти ясни. Всичко това доказва, че Бундеслигата е точно толкова оспорвана колкото и другите първенства в момента. Когато Байерн поведе с 15 точки отново, тогава мога да приема глупавите ви доводи, но в момента просто не спорете излишно *smile* Сега сигурно ще ми изитрувате, че точно затова първенството било слабо, защото топ отборите падали от средняци. Не точно обратното е, щом средняците бият топ отборите, то значи първенството е равностойно и силно. Друг път не спорете на тема първенства моля ви се ! В предния коментар ви обясних за период от 20 години нещата, а в този специално за сезон 2014/2015. И в двата случая нищо общо с вашите фантасмагории.

scouser_pool
27.10.2014 19:04

Абе ти слабоумен ли си бе момче?*lol* Човека ти казва само , че шампиона е ясен, не е казал , че първенството е слабо нито пък аз...ти май въобще не четеш какво пише тоя срещу теб , а само си драскаш...аз къде съм казал , че първенството не е оспорвано или класно? всяко първенство е оспорвано от еди-си кое до еди-си кое място , примерно от 2-20 в Германия , но Байерн са много по-класни от останалите отбори за това става въпрос , никой не ти говори за точки и статистики...говорим ти за това , че преди да почне сезона в Испания примерно Барса или Реал са фаворити ама не знаеш кой от тях ще стане шампион в момента , Атлетико миналия сезон изненадаха много хора и техните "прогнози" , в Англия Сити,Челси,Юнайтед,Арсенал и Ливърпул всичките тея отбори са били близко до титлата или са я печелили в последно време , докато в Германия е супер лесно да се предвиди шампиона всяко лято преди да почне сезона...за това ти говорим двамата , ама ти си продължавай да си тъпчеш ако искаш на твоето си*lol*

scouser_pool
27.10.2014 18:53

Ти си страшен индивид обаче.В единия си коментар в една друга тема казваш , че няма да имате конкуренция в Германия и този сезон, а в този отричаш собственото си твърдение само за да поддържаш някакъв спор.На никой не му се занимава с твоите статистики , и ти самия знаеш , че шампиона в Германия е много по-ясен от този в Испания и Англия в момента , спри да се правиш на ухапана госпожичка , никой не ти говори за силата на първенството и не виждам някой тук да е казал , че е слабо...не знам в Европа как си личи , че е най-силното , в момента испанските отбори постигат най-много успехи ама какво ли ти обяснявам , за теб Гладбах като са победили с 5:0 безизвестен отбор е по-голям успех от това Атлетико да спечели трофея*erm*

sksw
27.10.2014 18:51

Просто сте обладани тиквеници, които хем не са компетентни и са незапознати, но и говорят много. КАзах ви статистиката през годините, казах ви и за тази година. Това кой какви шансове има, няма никакво значение, нали искаш цифри. Айде мълчи сега. Докато немските тимове газят в Европа, а Английските играят като умрели, ти нямаш право да си отваряш устата. В Испания пък съществуват само Реал и Барса и винаги е било така. Атлетико днес са в челото, утре не. Когато говориш за успорвани първенства гледай цифрите през годините и това колко различни шампиона е имало от топ отборите. Мисля че ясно го написах в предните си коментари. Байерн е бил побеждаван повече в последните 20-30-40 ако щеш години отколкото другите топ тимове като Юнайтед в Англия и Барса и Реал в Испания. Така че на фона на това какво ми философствате кое първенство било оспорвано бе ? Тази година немското е точно толкова оспорвано колкото и английското, където Челси води с 5 точки. В Испания скоро Реал и Барса ще водят на другите с много точки, в момента може и да са 2 точки, но ще видите по към края на шампионата. В Германия факта, че Дортмунд един от топ тимовете е 15ти, а Шалке е извън 6-цата красноречиво говори че всички са силни, след като са успяли да бият цели 5 тима 2ри по сила отбор в Германия и цели 3 са направили равен с Байерн до момента от 8 кръга. Байерн води само с 4 точки и това Гладбах какви шансове има зависи само от тях ! Явно си незапознат и не си гледал сезон 2011/2012, когато Байерн водеха пак с 7-8 точки, а накрая Дортмунд им отне титлата. Айде беги ги говори тия на някое лапе.

TaTa_Martino
27.10.2014 14:52

Брат, момчето просто не е добре дай да не му се сърдим то просто е болно и продължава да твърди че едва ли не Борусия мюнхенгладбах и Байерн Мюнхен едва ли не са с равни шансове за титлата

sksw
27.10.2014 14:11

Ти си същия като онзи по-долу, така че това което написах важи и за теб. До тук спирам спора с теб. В момента немското е най-силното първенство и това си личи в Европа, а ти и онзи приятел просто може да сте тихи. Интрига няма само във вашите обладани съзнания. Приятен ден.

scouser_pool
27.10.2014 13:59

Ти си като развалена грамофонна плоча бе пич*lol* Всеки коментар едно и също , човека правилно ти каза прегледай се просто*joking* Какво всеки път обясняваш какво е станало преди 5,10 или 20 години , то ако става въпрос и Лига 1 само до преди 2 години всеки сезон си сменяше шампиона ама сега 1 отбор е над всички там*tongue* какво се палиш и тръгваш вече статистика да вадиш , човека ти каза , че първенството се знае кой е шампиона там , никой не ти говори за миналото и никой не казва , че първенството не е силно или равностойно( от 2ро до 20то място) , просто в момента в Германия е като в Шотландия със Селтик*smile*

sksw
27.10.2014 11:07

Това ли успя да измислиш само бе отворен ? Май когато някой ти обясни нещата и млъкваш а ? В момента в Испания, нали говориш като цяло бе ? Добре айде да гледаме момента. В Англия Челси води с 5 точки, в Испания Реал и Барса са на върха и хубаво разликата била 2 точки. В Германия в момента Байерн води с 4 точки, а разликата между Гладбах които са 2ри и останалите е 2-3 точки, дори Гладбах са равни с 3тия. Дортмунд са 15ти след като паднаха от една дозина средняци, Шалке също са извън челото. Не е ли оспорвано бе на фона на това ? Ти какво искаш да стане, че да е оспорвано тази година немското ? Това че си си наумил, че не е е твой проблем. Щом ще гледаме само този сезон. А ако ще гледаме като цяло, мисля че в предните ми коментари ти обясних статистиката и няма смисъл повече да спориш с мен. Немското през годините е било много по-интересно и с различни шампиони отколкото английското и испанското ФАКТ. А за тази година за момента си е доста оспорвано и тази преднина от 4 точки на Байерн е нищо. И нека да ти кажа, че немското НЕ е Байерн. Там има още 17 отбора и както виждаш Гладбах и другите са много близо един до друг, а Дортмунд които са силни и в ШЛ мачкат са 15ти чак. По оспорвано от това няма как да е. Немските отбори къртят в Европа, което доказва че са силни. Знам че ти се иска Байерн да изостават и да не са 1ви, за да кажеш че е оспорвано, но това няма да стане, защото Байерн са машини и газят всички не само в Германия, а и в Европа.

TaTa_Martino
27.10.2014 04:08

Мойто момче ти си за психиатър и много дълго лечение явно от постоянно хейтване пред компа си полудял.В момента в Испания разликата от 1-во до 5-то място е 2т. не ти говоря за историята като цяло а в момента.Утре стани по рано и веднага при лекаря да си отишал че работите при тебе хич не са розови.Аман от откачалки вече навсякъде само луди хора аз съм потресен то не останаха нормални в наше време

sksw
27.10.2014 00:38

Каза, човека със снимка на играч на Барса и фен на Барса, същата Барса, която заедно с Реал са спечелили 95% от титлите в Испания в последните 30 години. Я да млъкваш. В последните 20-30 години в Германия много повече тимове са спирали Байерн и са побеждавали Байерн (говоря за титли), отколкото с Англия са побеждавали Юнайтед (където другите Арсенал и Ливърпул не правят почти нищо, а Челси и Сити без парите на арабите и Абрамович бяха преди няколко години НИКОИ), както и в Испания, където както казах в последните 20-30 години 95% от титлите са спечелени САМО от Барса и Реал. Това ли са ти големите първенства с интрига бе отворен ? Байерн доминира САМО последните 2 години в Германия, а този сезон не е свършил, така че си затваряй устата. Малко повече интрига има в Германия да го кажем от 2ро място надолу, отколкото в другите първественца и факта, че немските тимове шибат яко всички в Европа този сезон го доказва. Байерн ще са шампион по Коледа, защото са много силни и са вдигнали прекелено високо летвата амиго, а не че другите са слаби. Като гледам и в Европа е така, където опердасаха Сити миналия сезон в Англия, този в Германия, опердасаха с 7:1 Рома, опердасаха преди 2 сезона Ювентус и твоята любима Барса с 7:0 общ. Така че друг път имай всичко това което ти изписах в предвид, преди да дрънкаш глупости от сорта "най-лишеното от интрига първенство в света" капиш ? Гледай си там тъпата Барса, която без Меси е кръгла нула и не си ври носа тук.

Kings_5
26.10.2014 23:00

Малко ме разочарова отбора с играта си, особено в нападение. След разгрома над Рома очаквах да бием, но има и такива мачове, важното е да се подготвят играчите за дербито с Дортмунд, за да може да се поздравим с победа. *beer*

sksw
26.10.2014 21:44

Но Байерн тотално ги биха по всичко като цяло и първото имаха греда. Мача бе равностоен и отсъствието на много важни играчи днес се отрази много на Байерн. Липсата на Швайнщайгер, Тиаго, най-вече на Робен, Рибери който влезе чак в края незнайно защо по дясното крило.

sakata_97
26.10.2014 21:17

Мгладбах може да съжаляват повече че не победиха, на няколко пъти Нойер се намеси чудесно