Официално: Погба преподписа с Юве

13:33
Официално: Погба преподписа с Юве
Звездата на Ювентус Пол Погба подписа нов договор с клуба, който ще го задържи в шампионите на Италия до 2019 година.

Новината съобщи изпълнителният директор на Юве Джузепе Марота на среща на управленския борд днес. Френският национал се превърна в един от водещите халфове в Европа в последните две години, като в последно време се заговори за сериозен интерес към него от страна на Реал Мадрид и ПСЖ. Торинци обаче решиха да отрежат мераците на други клубове към 21-годишния футболист, като го обвържат с нов дългосрочен договор.

По този начин ръководството на Старата госпожа може да иска огромна трансферна сума от кандидатите за подписа на халфа следващото лято.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
24.10.2014 13:47

Хубаво,но с Алегри не ги виждам до къде ще стигнат това е може би най-странното назначаване на мениджър за последните 10 години,този човек тотално се провали с Милан нямам си и на идея какво прави в Ювентус...

scouser_pool
24.10.2014 20:26

В момента Юве са на първо място , докато Милан още имат проблеми , не беше вината на Алегри , че Милан регистрираше загуби от 60 млн. всеки сезон и продаде всички свестни играчи. Да не говорим , че им спечели първо Скудето от 6,7 с далеч по-слаб състав от този на Анчелоти примерно , а в ШЛ Алегри винаги водеше добре отбора в големите мачове най-вече

fivooo
24.10.2014 14:52

Алегри не беше основния виновник за краха в Милан. Виновници са Берлускони и Галиани. Продадоха Ибрахимович и Силва, щото на Берлускони му трябваха пари, за да не влезе в затвора. Алегри просто беше най-лесната изкупителна жертва. А колкото до Ювентус - ако не сменят това 3-5-2 в Европа не ги чака нищо хубаво.