БФС реши: Пенев остава начело на България

10:21
БФС реши: Пенев остава начело на България
Очакваният с интерес изпълком на БФС ще се проведе във вторник, 28 октомври, пише „24 ча­са".

На него президентът Борислав Михайлов и останалите членове на ръководството ще реша­ват дали Любослав Пенев ще остане селекционер на националния отбор. След загубите от Хърватия и Норвегия в европейските квалификации от членове на изпълкома се чуха директни критики към треньора на България.

Президентът на „Славия" Венцеслав Стефанов да­же призова той да напусне поста си заради слабото представяне. Емил Коста­динов заяви, че ще изчака обяснението на Любо под формата на отчет, за да вземе окончателна пози­ция.

Според информацията на „24 часа" обаче на засе­данието във вторник няма да се стигне до освобождаване на Пенев и ще му бъ­де гласувано доверие да продължи квалифика­циите за Евро 2016.

Зад селекционера застанаха всички играчи в нацио­налния, обявявайки, че искат да продължат съвместната си работа. Ва­риант за намаляване на правомощията на Любо също не е актуален

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fred_duffy
24.10.2014 20:16

ха честито,
този път и шанс за баражи няма да имаме....и пак футболистите ще са виновни че не изпълняват тактиката (която липсва)
ами ако за следващата година извика защитници от Марек, халфове от Ч.море и нападатели от Банско, съвсем няма да му изпълняват наставленията
Не е виновен Супата, а приятелчето с Перука, Кючекчията Алкохолик,който само върти далавери

Nelly_Lazio
24.10.2014 16:02

естествено, че трябва да го остават по - добър от Любо няма да намерат

Danskrastev
24.10.2014 13:59

За да се махне Перуката трябва да има заместник,аз такъв не виждам поне за момента,или какво пак ще назначи ме някой герой от 94 който разбира само от това как се рита топката....за мене хора като Бербатов или Стенли трябва да бъдат назначени,Бербатов е доста интелигентен играл е в най-силните първенства в доста силни отбори,и с най-добрите играчи в света,и съм сигурен че доста е попил от германската,английската и френската система такива хора ни трябват който имат опит зад граница знаят как стават нещата,и най-вече да имат куража да направят промените в българския футбол.

miro211
24.10.2014 13:44

Перуката трябва да се махне и неговата клика! Колко национални треньори смени видя че не става. Колко червени светофара трябва да му светнат!

Danskrastev
24.10.2014 13:43

Правилно!Пената каква вина има,че като се контузи основен играч няма с кой да го замени Иван Иванов в този отбор явно е ключова фигура поне в дефанзивен план,защото реално погледнато освен Бодуров и Иванов нямаме друг качествен защитник може би единствено Терзиев,но той още няма никакъв опит за да бъде титуляр в националния.Попето се връщаше от контузия и не даде 100 процента от себе си,а явно редовно да бъдеш титуляр не се отразява добре на Миланов и Манолев,а другите ни футболисти почти не играят в отборите си само тренират с тях единствено ми е странно защо не вика Каракачанов както и Мицански които са в доста добра форма в момента, но за мене проблемите си бяха в защита при два Х са с Норвегия и Хърватия друга песен щяха да пеят,а с по-добър защитник от А.Попов почти сигурно щяхме да стигне ме до тези точки.....