Официално: Ван Гаал иска Валдес в Юнайтед

22:44
Официално: Ван Гаал иска Валдес в Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал е отправил оферта за Виктор Валдес, съобщава официалният сайт на червените дяволи.

Валдес е без клуб от лятото, когато изтече договорът му с Барселона.

Стражът се възстановява от тежка травма в коляното.

От Юнайтед са предложили на играча медицинският щаб на клуба да наблюдава как се развива процесът по рехабилитация.

След това се очаква испанският национал да започне тренировки с първия отбор на Манчестър Юнайтед.

Валдес бе считан за сигурно ново попълнение на Ливърпул, но сега изглежда по-вероятно той да играе за Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
24.10.2014 10:37

Van Gaal offers Valdes a chance to recover

Ето го точното заглавие в сайта на Ман Юнайтед! Всеки с поне скромни познания по английски език или с елементарното използване на Google Translate може да си преведе, че Ван Гаал предлага на Валдес шанс да се възстанови! А зачете ли се супер кратката информация ще се доразбере, че изобщо не става дума за привличането му! Все съм виждал грешни преводи из родните сайтове, но това вече бие всякакви рекорди! Та чак и ОФИЦИАЛНО!!!!!! Ужас!

Иначе не виждам какво подскачат някои заради това, че Ван Гаал не помислил за защитата! Купи двама нови, както и наложи още един, а трети е на път! Да, трябва ни и един класен защитник, лидер, но като цяло Ван Гаал няма как да предвиди отсъствието половината защитници по едно и също време!

ryangiggs1000
25.10.2014 12:54

Едно е да си с Пике,в защита,друго е да си с.....всеки друг на планетата.

vladislav.peev.9
25.10.2014 00:30

Единствения по слаб мач му беше срещу Лестър, но всеки си има мнение *smile*

vladislav.peev.9
25.10.2014 00:29

Ако обърнеш впечатление как са паднали головете ше забележиш че са все когато е бил сам срещу играча и 1-2 неспасяеми отдалеч. Да при излизанията от пряк свободен или корнер не е уверен, но иначе за мен е много добър вратар и ще се подобрява още. А за Валдес мисля, че му отминаха годините когато беше топ вратар последните години е много слаб по-добре конкуренция на Де Хея да си остане Линдегард той се справя добре и когато е получил шанс не е разочаровал.

MUArmy
24.10.2014 20:56

До мача с Евертън Де Хея беше допускал почти 100% от удърите към него, а това е нелепо просто. Сега тоя процент е по-малък, но пак е към 80%, което е адски много за такъв вратар. Защитата не може да е перфектна - грешки се допускат и т.н. но когато имаш един Нойер зад теб, който допуска само в някакви извънредни случаи, си спокоен. Пред него има хора на по 17-20г и вместо да ги успокои по някакъв начин, той всява все повече паника в защитата ни. И не ме разбирай погрешно - това е най-талантливия вратар в света, но явно няма самочувствието на такъв и това му изиграва лоша шега.

Amateur2014
24.10.2014 13:09

Приятел, може би не си ме разбрал, а може и аз да не съм се изразил правилно! Ако беше написано: ОФИЦИАЛНО, Валдес тренира с Юнайтед и да се посочи официалният сайт на Юнайтед е едно! Друго е ОФИЦИАЛНО: Ван Гаал иска Валдес и да се цитира официалният сайт, в който пише нещо коренно различно! Дано си ме разбрал какво имам предвид. Колкото до Валдес и евентуалното му идване в Юнайтед - твърдо нье! Ако Ван Гаал иска да постресне Де Хеа, то по-добре да го стресне с Линдегард отколкото с 32 годишният Валдес, който няма мач от не знам си колко време. Така или иначе го помним какъв шаран беше в последните 1-2 години в Барса и какви абсурди правеше на вратата! Линдегард според мен е по-добър вариант за конкуренция, а и датчанинът се е представял доста добре при дадените му шансове!

vladislav.peev.9
24.10.2014 13:04

Ти май си гледал само един мач ми се струва...от началото на сезона Де Хея има 2-3 грешки и от тях да кажем 1 фатална. И айде кажи ми примерно кво беше виновен за головете на Уес Бром като такива удари нямат хващане :Х:Х

MUArmy
24.10.2014 12:56

Пич, осъзнаваш ли каква глупост каза ? Вадиш заглавие от офи сайта и след това викаш "Чак пък ОФИЦИАЛНО". Е, то не е ли едно и също ? Във футбола няма услуги - Юнайтед няма да хвърли пари на вятъра, за да помогне на Валдес. Като цяло това е много добър ход от страна на Ван Гаал - Де Хея има само един добър мач от началото на сезона и е добре, че най-накрая ще има малко напрежение и в/у него. Не може всеки мач съперника да има 2 или 3 удъра към вратата и да допускаме по 2 гола, това е нереално просто.

sensea
24.10.2014 07:55

Може да е приятелски жест от страна на ГААЛ.....Все пак Гаал го наложи през 2002 - 2003 когато беше в Барса

holigan4e
24.10.2014 01:55

Не го знам този Ван Гаал дали е добър или не. Само не мога да разбера защо има толкова неизвестни футболисти и такива , които не са се доказали ? Тия в защитата никога не съм ги чувал. Нападение си имат и добре се справят. Руни , Перси Ди Мария , Фалкао - ИДЕАЛКА. Да вземе няколко италиянски защитника и са бомба.

vkadlec
24.10.2014 02:10

В защитата той купи Рохо, който направи стабилно световно с Аржентина, Шоу е бил уреден преди него, той просто е дал съгласие. Изглежда е разчитал на тях, заедно с Евънс, Джоунс, Смолинг и Рафаел, да закърпят защита, но заради контузии и 2 момчета от школата дебютираха и записаха мачове. Тях вече е нормално да не си ги чувал, но Ван Гал в случая явно просто не е предвидил повече контузии на защитници, не че е планирал да се бори за топ 4 с юноши.

nvidic
24.10.2014 00:41

*joking**joking**joking* Само ще се възстановява при Юнайтед ,а Уинър къде пак измислиха това ,че ЛВН го искал ,не мога да разбера !!!!

gocktherock
23.10.2014 23:40

Имаме идеален вратар, ей това не бих го разбрал ако стане да вземем Валдес, за чий *** ни е. Ван Гаал не знам какво прави точно, но е време да хване да оправи защитата, а не да си прави всякакви други глупости

Salient
23.10.2014 23:53

Само ще се възстановява и тренира с Юнайтед... Никъде няма инфо за предложен контракт на Валдес.