Лудогорец със специални благодарности за феновете

17:18
Лудогорец със специални благодарности за феновете
Ръководството на Лудогорец отправи специални благодарности към всички, които подкрепиха отбора в първата му победа в Шампионската лига.

Ето и обръщението на клуба:

" Лудогорец благодари на страхотната публика на "Васил Левски", която в сряда вечер подкрепи отбора и заслужи да изживее радостта от първата историческа победа на роден тим в Шампионската лига. Над 33 000 зрители от цялата страна дойдоха на стадиона, въпреки дъжда и студеното време и отново бяха 12-ия играч на Лудогорец в поредната луда футболна нощ.

Отборът пише история в Европа, но тепърва предстоят трудните мачове в "А" група. Такъв е предстоящият двубой с Черно море в събота. Лудогорец се нуждае от вашата подкрепа срещу този неудобен съперник. Силно се надяваме, че феновете ще напълнят стадиона. И както са го правили много пъти, ще застанат зад тима по пътя му към поредния успех. А той е изключително важен в битката за четвъртата титла.

Да спечелим заедно поредната битка! Да бъдем заедно на " Лудогорец Арена"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco06
23.10.2014 20:16

До коментар [@comment 1717794] от [@user KMFDM]:

верно е, че не всеки подкрепящ ги в ШЛ ги подкрепя в първенството или им е баш фен, но все пак те правят нещо, което особено към момента никой друг клуб в България може да направи-да играе в ШЛ, да прави интересни и драматични мачове, да играе за победа и дори да печели мачове в ШЛ ! +това не са с историята на Левски и ЦСКА все още, та да имат фенове на всякъде
а големите ЦСКА и Левски да си духат супите, щото вече са само позор за собствените си имена -та то некви си от Астра Гюргево са по-добре и играят в ЛЕ

Ginekologa
23.10.2014 18:03

До коментар [@comment 1717794] от [@user KMFDM]:

ти от левски или цска си бе завист*lol*