Домусчиев: Много хора казаха, че сме луди

09:07
Домусчиев: Много хора казаха, че сме луди
"Много съм щастлив, все пак достигнахме нови висини за нас. Не само за клуба, но и за България", обяви президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев след успеха с 1:0 над Базел в Шампионската лига.

Орлите спечелиха на Националния стадион "Васил Левски" след гол на Йордан Минев в 92-та минута и се изкачиха до второ място във временното класиране на своята група. "Много съм щастлив, все пак достигнахме нови висини за нас. Не само за клуба, но и за България. Щастлив съм. Много хора казаха, че сме луди, че аз съм луд, че съм поставил някакви цели пред отбора. Аз винаги съм казвал, че трябва да има някакви цели пред отбора, които да се стремим да постигаме. Явно съм бил и прав. Ако погледнете в момента класирането в сайта на УЕФА, може да е за един кръг, но сме втори", коментира Домусчиев след двубоя.

"Футболистите ще получат двайсетина процента от сумата, която получаваме от УЕФА (бел.ред. 1 милион евро). Няма нищо извънредно при нас, нещо да пада от небето. При нас всичко е спечелено с труд и съответно разпределено между всички хора в клуба", каза още той.

"Сега ще ходят на дискотека и ми обещаха в събота да разкъсат Черно море. Ще видим дали ще си спазят обещанията. Това им е стимулът - тази вечер ще има дискотека до 4 часа. Треньорът все пак държеше да има вечерен час".

Домусчиев коментира и нападките от страна на ЦСКА относно изместването на дербито между двата тима. "Аз няма да водя войни, нашата война е винаги на терена. Не се занимавам с глупости, писаници. Кой каквото иска да си говори, ние говорим на терена."

Президентът на разградския клуб коментира и представянето на националния отбор. "Играят само двама от Лудогорец, което смятам, че е грешка, тъй като ние имаме един добре обигран състав. В крайна сметка, там има национален селекционер, който си има негови идеи в главата. За съжаление, взимат ни 6 момчета, от които 4 тичат за здраве. Ще си запазя мнението за Любослав Пенев за пред Изпълкома. Не е нормално да ми викат 6 футболисти и 4 да не играят, при положение, че ние играем така силно в Шампионската лига. А не играем с Азербайджан, или с някакви такива отбори, норвежки, азербайджански, които ги няма на картата."

"Лидерът в класирането ни води със 7 точки, а това не е малко. Ние продължаваме да играем в Шампионска лига и дай Боже, да играем и напролет. Има голям риск за нас ЦСКА да е шампион, а ние да сме някъде назад в класирането, така че догодина да гледате ЦСКА в евротурнирите", допълни Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
23.10.2014 14:36

Ти имаш ли класата и таланта, дори да пиеш и да излизаш, после на терена е важно да си в кондиция и да играеш добре. Нашите и без дискотеки, просто толкова им е силата. Няма защо да ги сравнявате с Роналдо и Меси. Едното няма нищо общо с другото.

bqsa
23.10.2014 13:16

Веднага те оборвам!За Меси не,но за Роналдо от как е с тая Ирина Шейк малко се поспря,но преди нея беше малко като нашия Благо Чиизъса.Колко пъти папараци го хващаха сутрин рано да се прибира в нечия чужда къща.Като пример давам авантюрата му с Парис Хилтън,пък и само тя да беше....

bqsa
23.10.2014 12:22

Как да не ходят!Даже си спомням Берболинчо в Тотнъм след една победа над Ман.Ю. бяха на денс.Половината отбор ги изкарваха с краката навън.Джермен Дефо беше повръщал пред дискотеката в безпомощно състояние,само Берболинчо и още 2-ма или 3-ма бяха трезвени.Не че го толерирам това просто напомням.
*joking*

sksw
23.10.2014 12:12

Напротив, на много места го има. Те и Байерн ходят по Бирфестове и т.н., но мачкат наред. Важно е, когато са на работа, да са максимално съсредоточени. Иначе в свободното си време, няма значение какво правят.

snaksa_89
23.10.2014 11:41

Дискотеки глупости , само в Бг го има тва .. за тва нивото на футбол ни е толкова слабо

ApricotGarden
23.10.2014 13:05

Ако Меси и Роналдо цяла вечер са в дискотеката на другия ден надали ще могат да покажат нивото което нашите футболисти показват, за това ги уважавам нашенците *smile*

snaksa_89
23.10.2014 11:38

Ако не беше измисления червен картон щеше да плачеш глава