Александров: Второто място е постижима цел

08:57
Александров: Второто място е постижима цел
"Мисля, че второто място е постижима цел, с оглед на играта ни в първите три мача", обяви крилото на Лудогорец Михаил Александров след историческия успех над Базел с 1:0 в Шампионската лига.

Орлите спечелиха на Националния стадион "Васил Левски" след гол на Йордан Минев в 92-та минута и се изкачиха до второ място във временното класиране на своята група. "Ако трябва да бъдем честни, не ни беше най-добрият мач, ако го съпоставим с тези срещу Ливърпул и Реал Мадрид. Важна е победата. Бяхме ги разучили по най-добрия начин, познавахме ги добре и може би бяха изненадани от нас", коментира Александров след двубоя.

"Второто място е наша цел, дали ще я постигнем си зависи само и единствено от нас. Мисля, че е постижимо, с оглед на играта ни в първите три мача. Разбира се, следващите три мача ще са доста по-трудни, тъй като вече отборите са ни разучили и няма да ни подценят, ще играят максимално мотивирано", допълни той.

"Ако гледате и другите отбори, които са новаци в Шампионската лига, ще видите, че и те не се представят по най-добрия начин в тяхното първенство. Това е съвсем нормално, тъй като ние играем сряда-събота, дори и да сме физически подготвени, то психически ни натежава. Надявам се да не повтаряме грешките си и да играем най-добрия футбол", каза още българският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
23.10.2014 12:39

Ако успеем да бием Базел или поне да направим равен като гост, то съм убеден, че ще смачкаме в София Ливърпул, които играят като баба ми тази година.

Chelsea86
23.10.2014 10:58

В началото и аз не давах големи шансове на Лудогорец в групата. Знаех, че имат сили за равен и за поне една победа над Базел, но ги виждах 4-ти или в най-добрият случай 3-ти. Сега обаче ситуацията е много добра за Лудогорец и дали ще играят в елиминациите зависи изцяло от тях. Имат два много важни мача с Базел като гости и Лувърпул тук. Шансовете са 50:50, но в момента силите на трита отбора (Базел, Ливърпул и Лудогорец) са равни и ако предположим, че Реал няма да изпуснат шанса да бият Ливърпул отново то Лудогорец излиза в много добра позиция. Също Реал вече класирали се, няма да си дават зор в мача с Лудогорец дори може да играят с твърдите резерви. Ще видим. *beer*

rozenrot
23.10.2014 10:42

гаси плейстейшъна и си лягай че взе да изперкваш*joking*