Дяков: Базел е много стойностен отбор

08:54
Дяков: Базел е много стойностен отбор
"Много сме щастливи, много труден мач срещу много стойностен противник и се радваме, че успяхме да победим", коментира капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след победата над Базел с 1:0 в Шампионската лига.

"Много сме щастливи, много труден мач срещу много стойностен противник и се радваме, че успяхме да победим. С доза късмет, но мисля, че заслужено. Пак ще повторя, че те наистина са много стойностен и силен отбор. Изгонването ни помогна, намерихме сили през второто полувреме тотално да сме в тяхната половина. Едно голямо благодаря на цялата публика - уникална обстановка за футбол, постоянно те кара да си на нокти, постоянно да си агресивен. Шапка свалям на тия хора, които дойдоха и ни подкрепиха", сподели Дяков след срещата.

"Тази победа ни дава самочувствие, една вяра в нашите сили. Ние сме отбор, който наистина има сили и възможности. Много пъти съм го повтарял това. Много хора се опитват да ни подценяват и успехите, и играта, но нас това не ни пука, продължаваме да се борим", допълни халфът на орлите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация