Бербатов се контузи при реми на Монако с Бенфика (видео)

23:47
Бербатов се контузи при реми на Монако с Бенфика (видео)
Отборите на Монако и Бенфика не се победиха в трети мач от група "С" на Шампионската лига. Двубоят на стадион "Луи II" приключи при резултат 0:0.

Българският нападател на домакините Димитър Бербатов започна като титуляр в първия си мач за монегаските след близо едномесечно пауза заради контузия и наказание. За лош късмет обаче той получи травма в областта на бедрото, която го принуди да поиска смяна в 32-ата минута и бе заменен от Антони Мартиал.

В другия мач от групата Байер Леверкузен победи и дома Зенит с 2:0. Головете на стадион "Бай Арена" отбелязаха Донати (58') и Пападопулос (63').

Първото полувреме завърши без голове въпреки териториалния превес на домакините. През втората част немците увеличиха оборотите и с два бързи гола прекършиха съперниците си. Автор на първия в 58-ата минута бе Донати, реализирал при асистенция на Чалханоглу. Пет минути по-късно Пападопулос реализира за 2:0, като и това попадение бе изработено от Чалханоглу.

В 79-ата минута Вендел от Байер бе изгонен заради втори жълт картон. Възползвайки се от численото си предимство, гостите опитаха нещо като натиск, който обаче не доведе до нищо и до края резултатът остана непроменен.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация