Първа победа за България в Шампионска лига! (видео)

23:37
Първа победа за България в Шампионска лига! (видео)
Лудогорец победи като домакин Базел в третия си мач от група "Б" на Шампионската лига. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски", който бе поверен на немска съдийска бригада начело с Дениз Айтекин, приключи при резултат 1:0 за орлите.

По този начин шампионите постигнаха първа победа за български отбор в най-престижния европейски клубен турнир.

В продължението на срещата орлите организираха атака, като топката попадна в Йордан Минев, който стигайки до наказателното поле на гостите реши да стреля и с това донесе успех на тима си.

Двубоят на Националния стадион започна равностойно като двата тима разменяха атаки. Въпреки това до сериозна опасност не се стигна пред ничия врата. В 18-та минута Базел остана с човек по-малко, след като Серей Дие беше изгонен с директен червен картон след сблъсък с Козмин Моци. Към края на първата част Лудогорец определено имаше по-голямо надмощие, но до гол не се стигна.

Втората половина на мача отново с превес на българите, но въпреки че играта се разиграваше основно в половината на Базел, момчетата на Дерменджиев успяха да отбележат попадение в добавеното време чрез Минев.

С тази успех шансовете на Лудогорец дори и за второ място в групата в крайното класиране са съвсем реални.

Стартови състави:

Лудогорец: Стоянов, Кайсара, Терзиев, Моци, Минев, Дяков, Ешпиньо, М.Александров, Марселиньо, Абало, Безяк

Базел: Ваклик, Шер, Сухи, Алижи, Дие, Фрей, Елнени, Джака, Кала, Гонзалес, Емболо


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
23.10.2014 17:03

Браво на момчетата!Много добре играха,много правилно тактически,само дето много ме издразни, че от 65 до 88 минута играха само "ластик" от единия фланг през Моци до другия фланг и така 102 пъти..но биха и сега тази група става най-завързаната!Напред,Орли!*beer*

Hazarddddd
23.10.2014 13:40

Много се чудех дали да ида на мача, но определено не съжалявам, че отидох! Най ми хареса накрая агитката на Базел-ни шаваха ни мърдаха.*joking* Иначе Лудогорец успя добре да си съхрани силите и накрая играха по същия начин, по който започнаха второто полувреме, за което заслужават поздравления! Много се надявам Реал да нанесе още щети по головата разлика на Ливърпул и Базел.*lol*

Rezors
24.10.2014 18:16

Били се на срещуположни сектори..аз бях в Б *smile*

Hazarddddd
23.10.2014 22:04

Г на границата с В.

Rezors
23.10.2014 16:34

В кой сектор беше?*smile*

Hazarddddd
23.10.2014 15:13

Точно така беше и аз малко се дразнех от това, но хората около мен просто отказваха да викат. Добре че бяха червения картон и гола, за да може да надвикаме швейцарците поне за малко.

scouser_pool
23.10.2014 14:59

Честно казано агитката на Базел почти всичките 90 минути преди гола надвикваше целия стадион

Omen
23.10.2014 09:34

Зна4и ако бяхме взели по една то4ка от реал и 1 от поол(които заслужавахме), щяхме да имаме шанс за 2 място в групата

Big_Ivan017
23.10.2014 04:24

Страхотен мач, жалко че не успяха да вкарат още 1-2 гола, но важна е победата в случая и че все още имат шанс да излязат от групите, просто трябва да повторим победа над Базел и да победим Ливърпул, което според мен е напълно възможно! *smile*

TaTa_Martino
23.10.2014 02:37

аз едно не мога да си обесня на почти всяка тема на Манчестър Юнайтед има по 500 коментара а за историческата победа на Лудогорец няма и 100 коментара имам чуството че повечето хора не се радват а ги яд на Лудогорец че постигнаха това което нашите любими Левски и ЦСКА няма да постигнат близки 60-70 години.Това сме ние българите злобен и завистлив народ и затова ще си тънем в мизерия,зашото това заслужаваме

Big_Ivan017
23.10.2014 00:37

Искате да кажете първа победа за Лудогорец в ШЛ! Стига с тия статии, това че почти цяла България и аз включително сме с тях в ШЛ, не означава че са България... престанете да се излагате, защо когато Барселона или Челси печелят мачове в ШЛ не пишат техните медии победа за Испания или Англия? Защото звучи абсурдно... подкрепяйте ги като отбор а не като държава само защото са част от държавата ви!

NoDiggity
23.10.2014 11:32

Комплекс са му на момчето остави го *smile* Ако ще последния в Испания да бие шампиона на Англия, тъпата Ла Лига ще минадат хилядолетия, докато стигне нивото на Висшата Лига! Хора по цял свят занимаващи се с футбол го знаят това, но все пак тука в Уинър има видни "капацитети" като тоя индивид!

caramell
23.10.2014 10:17

Ти майче друго не пишеш , освен за английските отбори..

angel.bonev.908
23.10.2014 09:45

Нормално е ако има след 1/8-финали английски отбори, да споменават кой от къде е, все пак това рядко се случва *lol*

lubomirsb
23.10.2014 08:26

Техните медии не пишат защото за тях е нормално да имат 1-2-3 отбора в шампионска лига. Но когато на финал останат немски и английски отбор споменават често кой от къде е ... ти се съвземи малко.

Salient
23.10.2014 01:12

Сериозно ли правиш сравнение на България с Испания и Англия? Тия страни имат по 4 отбора в ШЛ ВСЯКА ГОДИНА. Футболът там е от съвсем друга категория. Това, което за наш отбор е историческо, за тях е даденост. Откакто съществува формата на ШЛ 2 пъти български отбор е играл в турнира. Няма абсолютно никаква база за сравнение. Много ясно, че в такъв случай, след тази победа ще пише, че ТОВА Е УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ. Това го пише, и защото не се знае дали ще имаме отбор в ШЛ отново догодина, след 5 или след 20... И това щеше да го пише, за Левски, ЦСКА, Литекс, Ботев или който и да било отбор постигнал същото на мястото на Лудогорец.

govshapAnaLdola
23.10.2014 00:36

Левскар съм и няма как да не им се изкефя на лудите. С тях съм!

Alexis_Sanchez
23.10.2014 00:33

Честита победа, на всички българи. Да, не случайно го казвам. Всички се радваме на първите 3 точки на БГ отбор в ШЛ.

Може би изгонването толкова рано на Дие даде доста голям принос за нашата победа. Гостите се затвориха и прекалено плахо гледаха напред.

Искам да изразя и моето мнение за воденето на мача и за тактическата игра на орлите. Въпреки хубавата победа в последните минути, горчивия привкус остава. Смело мога да кажа, че тази победа е с доста голяма доза шанс. Факта че победите от както Дерменджиев е начело на отбора са именно такива, говори много. Нямаме една изразителна победа, постигната от игрови положение и затворен мач. Доста голяма част от нашата игра е на косъм. Това означава, че спокойно можехме да паднем и днес или да направим равен със съперник обезверен и останал с човек по-малко, толкова рано в мача. Да не говорим и че им липсваха доста ключови футболисти. Според мен Дерменджиев откакто е начело не се справя, нито тактически, нито психически, отбора не върви напред. Абсолютна тактическа неграмотност от негова страна и непознаване на качествата на футболистите.

1 ва огромна грешка: Залагането на Дяков (30 год) и Минев (33год) , на техни места може да са невероятно перспективния Анисе и купения за 3 млн не от къде да е, а от Испания титуляр там, скъпо ценен и много по голям талант от Минев - Ангуло.
2 ра огромна грешка, Залагането на Абало Терзиев и Александров. Терзиев е доста колеблив и според мен Ал. Александров е доста по класен. Барт се справяше отлично миналия сезон и с Моци бяха невероятно стабилна двойка централни защитници. Не допуснахме гол тогава в толкова много мачове подред в ЛЕ.
3 та грешка. Върджил Мисиджан е най-силния играч в този отбор заедно с Кайсара, беше следен от не малко отбори и е изключително ценен. Предполагам, сами видяхте, как се промени играта, когато влезе той и изражението му, когато треньора направи смяната Безяк за Хамза.
4 тата грешка е именно тази смяна , дала единствено негативен принос. Хамза се забучи между двамата защитници на Базел и не се видя повече, вярно е че и Безяк не е във форма, но поне като цяло имаше доста повече принос, отигравания и възможности създадени от него самия. Да не казвам и че цялото привличане на Хамза, беше грешка.
5 та грешка абсолютно беззъбо нападение и неадекватни решения по време на мач. Спокойно двата мача с Реал и Ливърпул можеха да бъдат спечелени, ако бяха направени адекватни решения.
6 та грешка неефективна игра по фланговете и слаби центрирания. Широко познатата тактика със застъпващите се флангове въобще не присъства в нито един мач до сега. Нещо толкова използвано в испанския футбол от който уж той взимал идеи. Кайсара е невероятен в предни позиции а рядко му е позволявано това, при Минев няма как да стане само защото е на 33 и ако го направи повече от 2 пъти на мач най-вероятно после ще трябва с прахосмукачката да го събират лелките. Кайсара изкачащ пред Вура ще е нещо взривоопасно, но няма кой да се сети.
7 ма грешка, изгонването на Луму, вярно доста твърдоглав футболист, но при всички случай един треньор би трябвало да може да го вкара в правилния път. Много по преспективен и от Александров и от Абало, чийто центрирания са под всякаква критика отправи 4 - 5 удара от който 4 - 5 бяха на метри над и в страни от вратата.

Самото поведение на Дерменджиев не е като на голям треньор, след всеки мач повтаря колко голям е противника, отдалечавайки класите на двата отбора една от друга. Това е много грешно мислене, защото непобедим отбор няма. Още по грешното е да излиза с една и съща схема, тактика и смени във всички мачове до сега. Няма никаква изненада в играта му и малко по добре разознал съперник може лесно да пречупи тактиките му. Лудогорските орли летят, а Дерменджиев няма криле. Треньор който дърпа назад невероятно класни и сплотени играчи. Треньор който замъглява огромните възможности на Лудогорец каквито в България до скоро не сме могли и да си помислим. С това ли ще спрем, не трябва ли следващата цел да е класиране в елиминации на ШЛ ? Само че до тогава може да е късно, защото съвсем скоро оферти за играчи като Кайсара, Мисиджан и Анисе ще завалят от топ отбори, някой от тези топ отбори ще са на по ниско положение от това на което стои потенциала на разградския отбор. Оферти за играчи който са постоянно пренебрегвани от Дерменджиев. Защото тук взехме победата, но така ли ще е и в следващите мачове, тогава ще можем ли да вкараме в 92 минута и да измъкнем мача ? Трябват още точки и то не малко за да продължим напред. Винаги трябва да се гледа нагоре, в случая на Лудогорец е по-нагоре. Още по напред и още по големи амбиции, така се градят велики отбори. Условията ги има, само трябват правилните хора, правилните треньори с визитка, опит и умения подхождащи на гранд. Нали това е целта на Лудогорец да са гранд ? За да не бягат топ играчите ? Ще погледнем ли опасността преди да сме паднали в нея или ще я пренебрегнем опиянени от успехите ?

Alexis_Sanchez
23.10.2014 01:33

Виж процент на успешни подавания на Дяков, процент който трябва да е висок по принцип само заради факта че е дефанзивен халф. Виж и грешките му и изгубенито му топки. Подкрепи се с факти и статистика защото аз съм го направил.

atlas
23.10.2014 01:21

Бая глупости си написал*erm*

simon_66
23.10.2014 01:09

Братле,изтрезней малко и си прочети отново романа,който си написал.Има доста глупави изказвания..ще наблегна на няколко от тях-да не залага на човек,който играе в националния,един от малкото ни креативни халфове и доста сериозни черноработници,а да заложи на Анисе?!?Човече,това е капитанът на Лудогорец,човекът,който е там от времето,когато бяха още отбор,борещ се да влезе в А група.Анисе да занеми Ешпиньо по-става,но на мястото на Дяков-абсурд!Второ-не подценявай Георги Терзиев-това момче е бъдещето на националния ни отбор-перфектен избор ще е за партньор на Иван Иванов,вместо неадекватните Бодуров и Апостол Попов.С нищо Сашо Александров не е по-добър от Терзиев.За Мисиджан и Ангуло съм съгласен,но днес кой вкара гола-Минев,играещ на поста на Ангуло...Друго нещо-изгонването на Луму било грешка?!? И по каква причина да го държи в състава си Дерменджиев-да му се плаща заплатата ежемесечно,а той да си прави каквото поиска,да не спазва режима и т.н.Та той откакто е дошъл в Разград един свестен мач не е направил.Те в Холандия не го укротиха,та в Бг искаш да стане...и при Стоев пак беше същото леке.И последно Дерменджиев изобщо не е слаб треньор-познава отбора от самото му създаване и за момента си върши работата доста добре.При Стоев може и отбора да играеше привидно по-спокойно,да правеше от време на време и по-изразителни резултати,но Георги Дерменджиев пое отбор,който успя да го вкара в Шампионската лига и дори вече имат и победа.Със Стоев се съмнявам това да се беше случило.Стоев се изчерпа,не става само да ги успокояваш момчетата цял мач.Тепърва в този отбор ще се правят промени в състава и ще се надграждат слабите постове,но щом и с тези футболисти можем да бием в групова фаза на Шампионска лига,значи има МНОГО сериозен потенциал в тях,а и в треньора.

rostislav.kovachev
23.10.2014 01:05

Впечатлен съм от анализа и преди всичко, честито прегазване на Аякс! Благодарим ти Лео! Не съм съгласн с нито един от изводите ти/ критики. 1. Основна слабост на отбора е че разполага предимно с много тичащи футболисти, които рядко надвишават 50% при точността на завършващиите удари, независимо дали са центрирания към наказателното или удари към вратата. Така при липсваща звезда от порядъка на над 5 милиона, печелим единствено с настоятелност. 2. Ако още не си разбрал защо Стойчо отлетя, преосмисли, каква я върши големия защитник от Примера. 3. За мое по-огромно съжаление от твое, Върджил няма друго харабийско попадение от ПСВ насам (и добре, че лично аз му крещях там името, та да вкара, *smile* хи-хи-хи). Единствения шанс да е наистина полезен, е да влезе с пресни сили към 70 мин, слд като е наблюдавал защитата в неговия периметър. Така или иначе няма кой друг освен Марселиньо, но това не е достатъчно. Това, че правим едни и същи смени, аз също нито разбирам, нито подкреоям, освен, ако не цели заблуда на противника, което със сигурност не е тънкият замисъл. 4. На Динко брат му може и да е селяк, но за разлика от други пъти, отбора не играе на самотек, като повечето опоненти са парирани в центъра още. Колкото е незаслужена тази победа, толкова бяха е предните загуби. Точно сега не върви да се огъваш. ИИИИИИИИ ааааййдееее да видим колко е струвала замяната на Алекси (мой любимец) с тази на Вампиро...о..о.о...... муа-ха-ха-ха-хи.... мммм????- класика в жанра?*

hoffi
23.10.2014 00:32

Първо честито на гората, победа за историята !
Доста негативни коментари прочетох спрямо сини и червени фенове. Признавам си все ми беше тая за мача. Биха, ли - биха. Толкова.
Пак като след мача с Мадрид, никой не спомена отменения гол от несъществуваща засада ( само дузпите бяха важни ). Сега Никой не споменава червения картон. Няма значение. PLEASE DON'T hate. Мнение изразявам просто..
И накрая, към тези фенове, които почти напълниха стадиона ? Така ли се подкрепя отбор ?! Стотина швейцарци ви надпяваха цял мач, УЖАСт..

gL_Manekena
23.10.2014 00:31

Добър вечер и Честита победа победа на Лудогорец!
Тази вечер подкрепях Лудите от голямо столично заведение с мой приятели, кой Левскари, кой Ботевисти, кой от Локомотив, та тук искам да вметна колко голяма беше радостта ни когато Данчо вкара гола.... Както ние, така и цялото заведение буквално изригнахме, чувството и емоцията беше уникална, всички им ръкопляскаха! А те го заслужаваха защото момчетата се раздадоха до край! Лудогорец найстина обединява всички фенове и всички българи! Ето че след всичко, тази вечер късмета се усмихна и на нас *smile* Надявам се тази приказка да не свърши до тук! Благодаря на Лудогорец за прекрасния миг и успех за напред!
Лека и Спокойна вечер!

sksw
23.10.2014 00:23

Браво на Лудогорец. След изпуснатите равенства срещу Ливърпул и Реал, днес всичко което изгубиха им се върна. Надявам се да успеем да направим ако не победа, то поне равен на Базел в Швейцария и ако Ливърпул паднат от Реал, което се очаква, ние ще сме 2-ри в групата. И всичко ще зависи от реванша ни с Ливърпул, който обаче е в София. Имаме реални шансове за 2-ро място в групата и още по-големи за 3-то даващо ни право да участваме в ЛЕ.

medno
23.10.2014 00:20

Супер много се изкефих за Лудогорец и за Й.Минев - крайно време беше да ознаменува всеотдайността си към българския футбол *smile* Помогнете с обективни прогнози за мача Сампдория : Рома, че познах 6 мача и ми остават само те за заплатата :Р

PraschoChorbata
23.10.2014 00:17

Левскар съм си ама няма как да не им се изкефиш на Лудогорците, дано да направят някой Х със Ливърпуул и Базел и да продължат напреде !

Slivnishkigeroy
23.10.2014 13:28

По-добре победа

skiper_88
23.10.2014 00:14

Аз съм в гърция и гледах мача през интернета не даваха по тв деба мръсници гърци, браво честита победа за лудогорец нека да продължава за наред *beer**cup*

AC_Milan_92_45
23.10.2014 00:22

Ти пък, хем си в Hърция, хем ги псуваш *lol* България дава ли мача на съседите ни? Пък и най-малкото, че си имат и свой представител там.

tinin
23.10.2014 00:12

Честита победа на Лудогорец и на всички българи, които обичат футбола и подкрепят лудите в техния нов луд поход в Европа. Пожелавам им успех и в следващите мачове! Имат уникален шанс да се възползват от слабата форма на Ливърпул и да продължат напред, независимо в кой турнир!

SuperSizee
23.10.2014 00:11

Сега се връщам от стадиона по-горд от всякога. Не мога да повярвам какво се случи и изобщо как се стигна до гола. Няма не възможни неща, ако се работи правилно.

rostislav.kovachev
23.10.2014 00:42

Не ти завиждам, ами направо се гордея с тебе! Честито на всички, които го желаеха, както и на останалите! Мачът на истината предстои...

vlatkyn
23.10.2014 00:09

Моци е железо, браво на отбора, натриха носовете на надутите швейцарски лицемери.

sksw
23.10.2014 01:01

Няма право да влиза с бутоните напред в краката на противников играч ! Това е задължителен жълт и в много от случаите червен картон, както стана и днес. Именно защото играят с бутонки, а не с маратонки и едно такова влизане освен болезнено, може да прати даден футболист за неограничено време извън терените. А и този преди нарушението, на два три пъти влизаше грубо и явно това е направило впечатление на съдията. На фона на съдийската помия, която ни бе изсипана срещу Реал и Ливърпул, без която те нямаше да спечелят, незнам защо спорим изобщо за тази ситуация, която бе брутална ?

rozenrot
23.10.2014 00:37

с бутоните бил напред!? ами те играят с бутони не с цвички и играят футбол не балет!! има ше преди време един балетист гошко пеев ама май се пенсионира*joking*

sksw
23.10.2014 00:25

Как нищо ? С бутоните напред го ритна в крака. Това ако е нищо.. Може да кажеш, че можеше да му го спести, но да кажеш, че без нищо го изгонили е смешно.

AC_Milan_92_45
23.10.2014 00:23

Със сълзи се смея на такива, добре че ги има

rozenrot
23.10.2014 00:11

моци е ла*но заради него изгониха човека без да е направил нищо

qko_ciklq
23.10.2014 00:08

Комплексираните боклуци от лески и сесека пукнаха в пенлив гърч, породен от злоба и завист. Тежка ви пръст боклуци

tinin
23.10.2014 00:14

Недей да пишеш глупости! Всеки нормален българин е подкрепял Лудогорец в този мач!

Szczesny
23.10.2014 00:02

Огромно браво на Лудогорец за пореден път.Признавам,че изобщо не очаквах победа,но явно от тях трябва да се очаква неочакваното.Не съм гледал мача,но бях в един пъб в Англия,където гледаха Пул и Реал и изражението на шибаните англичани беше безценно.Дано завършим пред тях,та да се опомнят малко.Като цяло доста слабо представяне за английските отбори в Европа,като изключим Челси може би.И моя Арсенал би доста късметлийски със слаба игра.

madridistaaaaaa
22.10.2014 23:57

Лудогорец вече има по-велика история от Левски *smile* Браво за страхотният мач момчета невероятни сте продължавайте в същият дух много класни футболисти сте ,вярваме във вас напред към 2-рото място!

komara92
23.10.2014 18:15

Не говори празни приказки,глупако никога,ама НИКОГА няма да имат по-велика история от ЛЕВСКИ,айде давайте минуси !!!

fivooo
22.10.2014 23:55

Браво на Лудогорец!
И в този момент доста червени и сини (особено сини) фенчета си режат вените. Дали какъв ще е процента на самоубийства? *lol**joking*

Gopcho
23.10.2014 00:14

Аман от такова като тебе, който играе "пичели" , който не играе, цял живот ще гледа ШЛ по телевизията! Имат шанс за нещо пожече, следващият мач е много важен, браво на лудогорец.

lubeto_bg
22.10.2014 23:57

Няма сини няма червени в момента всичко е ЗЕЛЕНО!!!

rozenrot
22.10.2014 23:52

До коментар [@comment 1717512] от [@user Garrincha]:

мерси да ти се връща

komara92
22.10.2014 23:52

Честито на Лудогорец,колкото и да не ги харесвам,признавам и днес не виках за тях,беше ми все тая но страхотно представяне наистина,играчите им заслужават похвала *wink*

RMcF_
22.10.2014 23:52

моляяяя ви са дайте ми аудио на Сукачев при гола...

RMcF_
23.10.2014 00:08

мерси лудачееееееееееее... ГОООООООООООООООООООООЛ.. много съм изтървал дееа ... големи сааааааааа

HardstylerChe
23.10.2014 00:04

[@link http://vbox7.com/play:c9957f3180] Ето гооооо

desangele
22.10.2014 23:49

Лудогорец поне един път ни пощадете и направете нормален мач в Европа... *joking*

monte_carlo
22.10.2014 23:48

Поклон пред Лудогорец, Браво ! Все още обаче съм на мнение,че трябва да се дадат едни 5-10 милиона за класен нападател ! Не знам кога ще се сети Домусчиев да налее стабилни пари.

Garrincha
22.10.2014 23:48

Лууууууууууудогоооооооооооорец ! Браво момчета , България е с вас !

ManU_FaN
22.10.2014 23:46

Честито на Лудогорец, отново с драма в края. Не гледах мача, но имах усещане почти на 100%, че в края ще вкарат гол хД .. Браво!

Deco_Sneijder
22.10.2014 23:46

Голям успех постигнаха нашите,Браво.Отново накараха България да се гордее с тях.Вярвах че ще вкараме накрая,напоследък това стана запазена марка за лудогорец,а какъв гол само отбеляза Минев,даже и той не си повярва как го вкара *lol* голям наслада изпитах от гола,а за мача..това им беше най-слабия мач от както играят в ШЛ.Но важното е че биха,наистина щеше да има много критики при 0-0 но Минев оправи положението.

Chelsea86
22.10.2014 23:45

Браво! Честита победа на Лудогорец. *beer*

vlatkyn
22.10.2014 23:45

Е Ванчо два месеца играе две години е контузен, нищо не става от него.

reuters
22.10.2014 23:45

Браво на Лудогорец донесоха радост на Б-я и отнеха и малкото с което левски се гордееше навремето. *ball**goal**cool*

komara92
22.10.2014 23:48

Трай си вие никога няма да играете в ШЛ,ще се задоволявате с отпадания от Зимбру *wink*

holigan4e
22.10.2014 23:44

От сега ви казвам , че Ливърпул ще го ядат здраво на Васил Левски ! Х-а също , ще е добре в Базел. Като цяло виждам добре нещата !

pesholudiq
23.10.2014 00:05

те заслужаваха и във Мърсисайд да го ядат ама ...

Danskrastev
22.10.2014 23:43

Сега наглеца Иван Иванов може да си върне мизерните думи назад....за какво го поканиха тоя да ми се превъзнася колко велики са Базел....

petko9305
22.10.2014 23:48

*joking*

dido9730
22.10.2014 23:45

Човек, ти какво искаш да каже, че е за Лудогорец ли? Все пак той си изкарва хляба в Базел и е нормално да говори така.

Salient
22.10.2014 23:43

Браво на Лудогорец! Нямаше как да изпуснат Базел в тази им форма. Минимум същия резултат им пожелавам в Швейцария!

stefanBG111
22.10.2014 23:43

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЧЕСТИТА НИ ПОБЕДА. СТРАХОТЕН ЛУДОГОРЕЦ. БРАВО МОМЧЕТА. ПРОСТО НЕ МОГА ДА ОПИША РАДОСТТТА СИ ОТ ТОЗИ УСПЕХ. БЪЛГАРИЯ ИМА ОТБОР И ТОВА Е ЛУДОГОРЕЦ, КОЙТО ПОКАЗА ЧЕ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ Е ЖИВ И НЕ СЕ ВЪРТИ САМО ОКОЛО ЛЕВСКИ И ЦСКА И ГЛАВНО В ЗАПАДНАЛАТА СОФИЯ.

Danskrastev
22.10.2014 23:42

Винаги от третия път става *thumb_up* много се радвам и Лудогорец е на второ място в групата супер.

RMcF_
22.10.2014 23:41

само от любопитство.. много ли сгреших, като го пуснах с Английски аудио, вместо коментара на Алекси при гола?

HardstylerChe
22.10.2014 23:41

Да!

petko9305
22.10.2014 23:40

Браво!
Лудогорец спечелиха ШЛ, а коментатора е *sick*
Честито на Лудогорец *beer*

luiz_lfc
22.10.2014 23:40

Тия Лудогорец всеки мач със инфарктен гол

NoDiggity
22.10.2014 23:40

АЛЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ *lol* *lol* *lol* Тия 2мата ще ме побъркат от кеф като ги слушам! Браво ЛУДОГОРЕЦ!!! ГОЛЕМИ СТЕ!!

holigan4e
22.10.2014 23:39

Трябваше да ги бият с 3-0 , че да бъда унижени , защото сега , ще се оправдават със съдията ! Много съм горд , че Лудите са български отбор ! Данчо Минев е герой !

Chelsea_4_life2
22.10.2014 23:39

ййййййййййййййеееееееееееееееееееееееессссссссссссссссссс чувствам се като дете на коледа големи са Лудогорец евалата най сетне малко гордост луди луди мачове

black_wolf_97
22.10.2014 23:39

Браво Лудогорец !!! Заслужена победа след толкова пропуски крайно време беше да вкараме.Още веднъж браво и евала !!!!

NickoRM
22.10.2014 23:35

Миневввввввввввввввввввввввввввввввв!!!!!Браво лъвче!

miro211
22.10.2014 23:24

хора мача го виждам без победа за Лудогорец

ngnneo
22.10.2014 23:24

На кого центрират като всичките са кинта и двайсе не (:знам

ngnneo
22.10.2014 23:21

Пууу най-накрая се сети +++++++++++*cigarette*

ngnneo
22.10.2014 23:04

Абе тоя цайс що не пуска Върджил?!?!?!?!*angry**angry**angry*

medno
22.10.2014 22:47

До Хумлер : (коментар 2 ) :
Няма какво да коментираш риторично а щом си толкова съзерцателен да го анализираш би трябвало и да си достатъчно умен, че да знаеш, че все още има български дух и за какво да се раздава човек на пук не само на скапаната ни държава (която е управлявана от САЩ), но и на целия свят, който е се побърква с побъркващ темп ... Запазете си българския дух и говорете с възможно най- много български думи !!! Не ви заповядвам, събратя а ви приветствам, защото футбола е само една популярна игра, изпълнена със страст от мъжки сърца, но България не е един клубен отбор а нещо много по-вече и затова се гордейте, че сте наследили едни от най- древните корени от известните антични племена и техните традиции !!!

holigan4e
22.10.2014 22:43

Много ме е яд , че Лудогорец не са с една идея по - добри. Вече трябваше да водят поне с 1-0 при стеклите се обстоятелства. А КОЗМИН МОЦИ ПРОСТО Е БОГ ! Тоя братче не е*ава. Е*ати пича момче. Дано след мача да сме доволни и Лудите да запишат 3 гадни мръсни точки , че ми писна вече да им се изплъзват.

luiss_nani17
22.10.2014 22:42

Коментатора к'во вика оня като би фала.. топката сега лети някъде към стадион ,,Българска Армия"*joking**joking**joking**joking*

HardstylerChe
22.10.2014 22:43

ахахахахахах, да! *lol* *lol* *lol* *lol* *lol*

Deco_Sneijder
22.10.2014 21:59

Понеже малко хора го видяха в предишната тема го поствам пак *smile*
Лудогорец доказа че има звезди от световна класа които постепенно станаха такива,говорим за Жуниор Кайсара,Козмин Моци,Владо Стоянов можем да добавим Марселиньо и Безяк,както и Мисиджан ако е във форма просто тези момчета правят чудеса на терена и ти трябва да си някакъв човек който мрази да гледа футбола за да не ги харесва и подкрепя поне в Европа.Лудогорец са класа и го доказаха няколко пъти колкото и да не им се искаше на някои фенове.Довечера ще смачкат Базел,убеден съм.Като не ни подценят та кво?Ние да не би да ги подценим тях,след като сме играли с Реал и Ливърпул да не си помислим че Базел са някви некадърници сравнение с тях и да си вземат мача е така,тая няма да стане,мисленото в самия български гранд не е такова.Довечера ще наблюдаваме поредния невероятен мач в евротурнирите с участието на Български отбор.Толкова невероятни мачове изнесоха тея момчета от както станаха отбор,че просто за 2 години се нагледахме на какви ли не зрелища Динамо-Лудогорец 1г-Невероятно представяне на нашите,но отпаднаха нечестно и от там се почна..Без проблемно представяне срещу Слован втората година,Смачкахме с игра Партизан което беше чудо за български отбор да направи такъв подвиг,знаете след това какво стана ПСВ-Лудогорец 0-2 насред Холандия,Изпочупихме всичките си съперници в групата.След това невероятния мач в Италия срещу Лацио 0-1 и мачът на годината (реванша) 3-3 дето народа изпита тръпка подобна на 94, разбира се не може да се сравнява със световното тази лига европа,но тръпката за хората на стадиона е била..с една дума ВЕЛИКА.Срещу Валенсия вече ни отупаха както си му е реда,но като за начало толкова,а това беше даже над границата.И тая година дойде черешката на тортата-ШЛ. Ливърпул-Лудогорец нашите играха все едно са Евертън и цял живот са играли с Ливърпул-знаеха как да им се противопоставят и ако не беше съдията точката ни беше сигурно.Дойде времето за не черешката на тортата,ами не знам какво...Шампионат,краля на Европа,ШЛ Уинър 2013- Реал Мадрид заедно със всичките си звезди дойде в София,хората бяха в еуфория,а как не им се пръсна сърцето в 7-та минута не знам,Марселиньо постави на крака шампиона на Европа,най-силният клуб в света.Най-добрия футболист за 2013 Роналдо трябваше да прави старите си номера за да спаси отбора си,все пак и съдията помогна малко,но няма как Реал Мадрид са,как ще паднат в България и то от някъв отбор дето играе професионално от едва 4 години.Пропуснах и мача със Стяуа...е там беше пък най-голямата емоция след тази на гола на Марселиньо срещу Реал.Де се е чуло Румънец да бие,Румънец да хваща..Моци беше на всяка корица след мача,а гола който отбеляза Вандерсон и спаси лудите може би накара милиони българи които обичат тази игра да се усмихнат от сърце.Тази тръпка ни донесе Лудогорец за супер кратко време,подкрепяйте ги поне за това,каквито ще да сте,цскари,левскари,ботевисти и всякакви...Много пъти си мислихме,че във важен момент историята ще се повтори и ще ни прецака,но Лудогорец ни показаха че мечтите са възможни стига да има силен колектив и да се работи правилно,мнозина пъти се измъкнаха от инфарктни ситуации и мен като фен на самата игра,на играта казвам не на глупостите свързани с нея ме накараха едва ли не да заплача от радост защото това го постигаше през цялото време български отбор.Има още много да напиша ама да спра до тук.Гордея се с отбора от Разград,може би щеше да ми е още по-голям кеф това ако беше ЦСКА,нямаше да имам нищо против и да бяха Левски,напротив щях да се радвам и за тях че показват такава игра,Българи сме все пак хора,един отбор така да ни представя,да ни носи такива емоции,това е достатъчно,пък има ли значение дали това е Левски,Литекс или Берое щом цяла България с нетърпение чака Вторник или Сряда и очаква да види поредното невероятно шоу,не къде да е,а в Шампионска Лига и то с БЪЛГАРСКО участие. Съжалявам за дългия коментар,еМОЦИите ми са в повече,а дори още не е почнал мача

Garrincha
22.10.2014 23:56

Коментарът !!!

ReliableLive
22.10.2014 21:27

Много добра новина е,че Марселиньо се завръща. Хайде Лудогорци,вие го можете !!! НАПРЕД И НАГОРЕ !!!!!!

sensea
22.10.2014 21:23

УСПЕХ ЗА ЛУДОГОРЕЦ!!Ако отмъкнат нещо от Базел ...много ще им се радвам!!

Arsenal966
22.10.2014 21:15

Бих се радвал ако момчетата покажат добра игра и вземат поне Х *thumb_up*

Himler
22.10.2014 21:07

Гледайте как всички сега са тупат в гърдите че са българи,а иначе хулят собствения си народ като луди

Aguero16
22.10.2014 21:05

Успех на Лудогорец, дано съдията си върши работата както трябва и видим един спектакъл.