Робиньо заподозрян за групово изнасилване

16:11
Робиньо заподозрян за групово изнасилване
Бразилският национал Робиньо е заподозрян за групово изнасилване, съобщи "Кориере дела Сера". Инцидентът е станал през януари 2013 г. в Милано.

Според информациите, жертвата е 18-годишна бразилка. Бразилецът е имал подобна проява и през 2009 година в Манчестър, а сега е със същото обвинение, само че за групово изнасилване.

Младата жена се е запознала с нападателя в ресторант, където той е бил със съпругата си и петима приятели. 18-годишната девойка очевидно е привлякла вниманието и Робиньо е изпратил жена си до вкъщи, а след това се е върнал с приятелите си за среща с момичето. Ситуацията обаче е станала доста опасна и се е трансформирала в групово изнасилване, поне според жалбата на жената, която е била пусната шест месеца след инцидента.

Италианската прокуратура е настоявала за арест на футболиста, но съдията е отклонил това искане, тъй като Робиньо досега е нямал криминални прояви, освен това в момента не се намира в Италия, само правата му принадлежат на Милан. В момента той играе в бразилския Сантос Сао Пауло под наем. Подобен случай с подозрения за изнасилване с негово участие имаше и през 2009 г., когато Робиньо носеше фланелката на Манчестър Сити. Тогава нападателят бе оправдан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gordon_shumway
22.10.2014 17:39

До коментар [@comment 1717249] от [@user stimulant]:

Не знам каква е истината и дали е виновен или не, ама ми звучи доста скалъпено. Жалбата е пусната 6 месеца след изнасилването...и защо е чакала половин година?
Ако извършат някакво престъпления , особено ако има някакви телесни посегателства всеки нормален човек гледа по най-бързия възможен начин да си извади медицинско и да подаде жалба в полицията - със сигурност не чака 6 месеца за да го направи, когато вече са изчезнали всички доказателства.

RangerSS
22.10.2014 19:06

Plammzzz ти го е обяснил, освен това бих добавил - хайде теб да те изнасилят пет бразилеца, да видим после колко време ще си психически неуравновесен и параноичен. А тоя е ерата глупак, хем му е втора подобна случка, хем оставил жена си, върнал се с другите идиоти и хукнал да (недоказано) изнасилва.

plamzzz
22.10.2014 18:11

Защото като са те набарали 5ма после освен травмата, която ще ти оставят започваш да се страхуваш за и живота си, ако проговориш. Случаите в които жертвата чака дълго време преди да уведоми властите са много повече отколкото можеш да си представиш, поради простата причина, че жената я е страх. Каква жена, то е 18 годишно момиче...