Гонзо проговаря преди Вечното дерби

15:01
Гонзо проговаря преди Вечното дерби
Коренно различен подход предприеха Левски и ЦСКА преди Вечното дерби. Мачът между сини и червени от 13-ия кръг на "А" група е в събота, 25 октомври, от 16:00 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Армейците спряха с медийните изяви и закриха тренировките си, докато на "Герена" решиха да върнат традиционния брифинг на спортния директор и временен треньор Георги Иванов – Гонзо, информира "ТВ7".

Наставникът на сините беше спрял с официалните пресконференции преди мачовете от шампионата, но в петък преди последната тренировка преди мача с ЦСКА, отново ще застане пред медиите.

Днес Гонзо изведе тима си на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов" за тактическо занимание, което прекъсваше на няколко пъти за индивидуални указания. В него не се включиха Наджиб Амари и последният голмайстор на сините в дербито Радослав Цонев. За сметка на това Димитър Макриев, който е свободен агент, тренира на пълни обороти с бившия си тим.

Приблизително в такъв режим продължават и възстановените ремонтни дейности по сектор "А" на "Герена". Към момента на обекта действат около 20 работници.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skyblue_moon
23.10.2014 00:16

Винаги медиите когато направят фаворит някой той губи.