Ливърпул - Реал Мадрид, спечелен

09:24
Ливърпул - Реал Мадрид, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. октомври: 8 познати от 13 мача - 61,53% успеваемост

Залог на деня за 22.10.2014 г.




Предложената опция не е добре оценена стартово, но изглежда повече от добро решение за този двубой. Тя може да бъде взета на по-добър коефициент, ако направите своя залог на живо след като са изминали първите десет минути от двубоя. Добре известно е на всички, че и двата съперника тук имат ясно обозрими проблеми във фаза защити и се опитват да ги преодолеят не като заздравят защитите си, а като се стремят към отбелязване на колкото се може повече голове. Реал днес няма да може да разчита на един от основните си защитници и втори капитан Серхио Рамос, а и един от левите бекове Коентрао също няма да бъде на линия, което подсказва, че стабилния действия в защита трудно могат да се очакват. Ливърпул е домакин, а и наличният му точков актив го принуждава да търси търси атака, голове и точки. Неговата защита също е много рехава, а Ловрен безспорно е извън форма, но получава доверие. Размяна на голове тук е много вероятна, но ако Реал стартира ударно, а домакините отново са безобразни в защита както в предишните мачове, Белия балет може да стигне до изразителен успех.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UrRolS
22.10.2014 16:35

Реал ще контролират мача и като се има в предвид идващото Ел Класико мача вероятно ще е от рода на 0:1 ,1:2

skivur
22.10.2014 20:51

Тогава се изказнай по точно.Аз от първия ти коментар си извадих извод,че не възлагаш големи надежди на Ливърпул.А и формата е за това,за да се променя.

sdw
22.10.2014 18:00

Всеки има право да си даде прогноза.За това се нарича прогноза,тя не е факт преди да свърши мача.ДАЛ СЪМ ПРОГНОЗА 0:2.Това не означава,че не може да стане 2:0 ... Топката е кръгла и е в женски род.Истината е,че шанса ние да спечелим впредвид моментната форма на двата клуба е по-вероятна,въпреки домакинския фактор.Но всичко може да стане.Научи се да приемаш мнения на другите,ние не превръщаме мненията си във фактори.

skivur
22.10.2014 17:19

Как така сте уверени,че ще спечелете трудно?Има и такава вероятност.Изкаш да кажеш,че ако не е ел класико ще ни мачкате.Не мога да разбера как давате такива проднози,с риск в края на мача да изглеждате нелепо.Решаваш мача преди да е започнал.

sdw
22.10.2014 15:15

Да не стане така,че точно Варан и Пепе да са катализатора за недопускане на голове и тоя мач да завърши трудно 0:2