Дерменджиев: Помъдряхме, ще играем за победа

19:13
Дерменджиев: Помъдряхме, ще играем за победа
"Срещу Базел ще играем така, че да можем да спечелим", каза наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Наставникът на разградските орли коментира предстоящият двубой с Базел като доста тежък, а освен това коментира, че срещата се играе тактически и от двата отбора.

"В следващите години футболистите ми ще могат да преминават тази фаза по-лесно, защото сега им е за първи път да стигнат дотук. Аз лично мисля, че са готови утре за мача. Имаме картотекирани 21 футболиста и всички са добре. Базел имат проблеми, но те са за тяхна сметка и няма да ги коментирам. Не сме спокойни, защото има много добри футболисти, които ще заместят Щрелер. Изиграхме два много добри мача срещу два много силни отбора. Утре ни чака един много тежък мач, защото и Базел е много добър отбор, а и след победата им над Ливърпул. Ще се опитаме да повторим играта си от мачовете с Реал и Ливърпул", каза Дерменджиев.

"Утре ще е много различно, защото Базел взеха три точки от Ливърпул и за тях победата също е много важна. Ако те ни бият за нас ще стане наистина трудно, но ако ние победим ситуацията ще стане много различна. Мачът ще е тактически от страна и на двата отбора. Мисля, че утре моите играчи ще изиграят един много добър мач. Лудогорец винаги има високи цели и затова за тези четири години постигна толкова много. Утре този мач за нас е много важен и ако спечелим три точки нещата стават различни, зависи как ще се развият и другите мачове в групата. Ще играем така, че да можем да спечелим. Отборът много помъдря с мачовете в Лига Европа и Шампионска лига. Момчетата помъдряха и знаят как да играят. Не мисля, че загубите от Базел могат да ни окажат въздействие. Дали ще остана го решава само собственикът", каза Дерменджиев.

По повод катастрофата на Христо Златински той коментира, че играчът е добре, но е стресиран, заради притесненията около семейството си.

"Състоянието на Златински е добро, но самият той има психологически проблем, защото се притеснява за семейството си. Те не са със сериозни травми, но имат", поясни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slavcho.slavchev.7
22.10.2014 11:01

Иван Иванов добре им го каза : болни амбиции не реални със класата и бюджета на клуба !!!

finti
22.10.2014 00:00

Много ми е интересно дали ще има повече от 10 000 души на стадиона ? Ако - ДА, то мачът ще завърши с минимална победа за Базел, но при - НЕ -1:4... ...дано да не съм прав...

nikinik97
21.10.2014 21:18

Ахахаа помъдрели били и от кога бе? От огромният опит в европейските турнири ли? Айде малко по-сериозно мани победата утре,а гледай да вземете точка до края на груповата фаза...много си повярваха тия честно,почват да дразнят.*erm*

darkway
21.10.2014 20:44

Няма да остане кой знае колко още дълго, въпрос на време е да го махне Домуса. Аз не виждам никакви тактически умения от Дерменджиев за разлика от предишните двама.

rozenrot
21.10.2014 20:29

то остава да кажеш че ще играете за загуба и веднага ще те натири домуса*joking*
мечтите все още са безплатни