Организация преди Лудогорец - Базел

18:08
Организация преди Лудогорец - Базел
ПФК Лудогорец съобщава на феновете, че за мача с Базел на 22 октомври (сряда) стадион "Васил Левски" ще отвори врати в 19,30 ч. същия ден. Двубоят от група "Б" на Шампионската лига е с начален час 21,45 ч.

Клубът призовава всички привърженици да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване на пропускателните пунктове около "Васил Левски" и по входовете. За улеснение на феновете в района ще бъдат поставени указателни табели.

Деца до 7 години с придружител ще влизат без билет.

Зрителите трябва да спазват местата си на стадиона, както и да използват входовете според билета им. Фенове в нетрезво състояние, както и такива, употребили наркотични вещества, няма да бъдат допускани на "Васил Левски". Абсолютно е забранено внасянето на пиротехнически средства, както и на опасни предмети.

Всички зрители подлежат на щателна проверка от полицията и стюардите.

ПФК Лудогорец съобщава още, че за младежкия мач срещу Базел, който ще се играе на "Георги Аспарухов" от 16,00 ч. на 22 октомври, билети могат да бъдат закупени от касите на стадиона. Гишетата ще работят от 10,00 ч. в сряда. Цената на един входен талон е 5 лева. Входовете на "Георги Аспарухов" отварят в 14,30 ч.

Благодарение на сътрудничеството между Лудогорец и Министерството на спорта в лицето на зам-министъра Калин Каменов до момента над 6500 деца и ученици са получили покана и са потвърдили присъствието си на двубоя. Очаква се над 8000 зрители да наблюдават срещата между талантите на трикратния български шампион и швейцарския първенец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация