Иван Иванов: Лудогорец имат болни амбиции, да си гледат първенството

16:00
Иван Иванов: Лудогорец имат болни амбиции, да си гледат първенството
" Лудогорец има болни амбиции за второто място, но по-добре да си гледат първенството", каза защитникът на Базел Иван Иванов.

Базел пристигнаха в София за двубоя от Шампионската лига срещу Лудогорец, който ще се изиграе в сряда на националния стадион "Васил Левски". Иванов призна, че за него фаворити са швейцарците, както в мача, така и в битката за второто място в групата.

"Мачът ще бъде интересен. Лудогорец има шанс да ни затрудни, но мисля, че нашият тим е много по-опитен, а и предвид, че имаме положителен резултат от Ливърпул мисля, че ние определено сме фаворити за второто място. Сега не трябва да изпускаме точки, които миналата година изпуснахме, за да се класираме в следващата фаза. Съотборниците ми познават Лудогорец, все пак миналата година играха и не мисля, че нещата са се променили особено. Гледат сериозно на Лудогорец. Треньорите казаха, че българския тим има изключителни аргументи и доста качествени футболисти, и че очакват голяма битка. Все пак мисля, че ние сме фаворити за второто място. Лудогорец имат болни амбиции за него също, но според мен да си гледат в момента първенството, а да играят тези мачове за опит. Според мен резултатът ще е 1:2", каза Иванов по повод предстоящата среща.

Защитникът на Базел коментира контузията си, както и шансовете на националния отбор на България по футбол, а освен това застана твърдо зад селекционера Любослав Пенев.

"Рано е да се каже как върви възстановяването ми, все пак са минали само 5-6 седмици. Не искам да давам прогнози, защото това ми е втора операция. България се цели поне в третото място и мисля, че имаме сили. Важно е да вземем мача с Малта, но последните 3-4 мача от групата ще са решаващи. Аз съм твърдо зад Любо Пенев и не мисля, че има по-добър вариант от него за национален селекционер", каза Иванов. А накрая даде и прогноза за вечното дерби между Левски и ЦСКА, което ще се играе в събота. "ЦСКА определено ще победи. Вижда се, че са с класи над останалите отбори. Нямат проблем да вземат дербито, освен ако сами не се бият", завърши Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bqsa
22.10.2014 10:21

Иван Иванов са сетен път показа,че е тъпанар.Явно в България футболистите трябва да ги учат и как да говорят пред медиите.Да карат курсове.

bqsa
22.10.2014 10:18

Можеше просто да каже:
Браво на Лудогорец за постигнатото,вярвам в успеха на моя отбор и смята,че ще си тръгнем от София с трите точки!
Много трудно!Ама то иска и малко възпитание бе,малко и акъл!Не да говори "..болни амбиции и т.н..."

bqsa
22.10.2014 10:17

Можеше просто да каже:
Браво на Лудогорец за постигнатото,вярвам в успеха на моя отбор и смята,че ще си тръгнем от София с трите точки!
Много трудно!Ама то иска и малко възпитание бе,малко и акъл!

bqsa
22.10.2014 10:13

Няма лошо да подкрепяш отбора си но!Такива изказвания от страна на човек който е БЪЛГАРИН,човек който явно е забравил от къде е излязъл,човек който има колеги,с които играят в националния отбор и да омаловажаваш работата им и постигнатото и да говориш,че имали болни амбиции!!!Аз видях само един болен, който да накуцва на летището.Да не забравяме,че Иванов не е от най-добрите футболисти!Да не се разровя и да му изкарам глупостите,както в ЦСКА,Партизан и националния отбор!Пък и в Базел не е вързал много!Успех на Лудогорец харесвам това което правят.

_Ak71_
22.10.2014 09:49

Вие какво искате да каже Лудогорец са по-силни от нас ще ни бият с 3:0.Естествено че ще си подкрепя отбора.А феновете на Ман Утд вие ако играхте за любимия си отбор и вие щяхте да пейте че ще ги биете нали...

bqsa
22.10.2014 08:10

".....аз гледах интервюто Иванов не е казал това..'''..до тук четох коментара на един по-долу.Цяла България видя тоя надут гайтан,какво каза само колегата по-долу не го е чул.Относно изказването на "Ванко 1",което си беше точно като заглавието на Уинър,такова нещо може да го каже само една ЧЕРВЕНА ЗАВИСТЛИВА СВИНЯ ОТ ЦСКА!!Не бивша!Няма бивша свиня!,те са завинаги !!!

sksw
22.10.2014 00:11

Второ място трудно бихме докопали, но със сигурност имаме шанс за 3-тото, а Базел заедно с Ванчо, могат да си гледат тяхното първенство съвсем скоро.

miro211
21.10.2014 22:26

На г-н Иванов много му порасна работата. Но Уинър пак меко казано спекулират. Той не е казал че "Лудогорец имат болни амбиции.." Аз гледах интервюто.

miro211
21.10.2014 22:18

Бе отворко кой не е играл на пълни обороти ти много ги разбираш нещата. Базел имали аргументи...да паднат с 5:0 от Реал. А пък тука РоналдУ бавеше играта като охлюв. Ливърпул са толкова слаби (без Суарез) че живи да ги оплачеш. Англичаните подкрепят английското немците немското само ни лижем чужди гъзове- защо!?

rozenrot
21.10.2014 23:55

Благодаря за комплимента!гледам си червилата но гледам и футбол и не мисля че е толкова вулгарно*joking*

miro211
21.10.2014 23:45

не ти отива на красивата женска уста да наричаш така вулгарно Лудогорец. Аз не приемам на сериозно жени да се прават на футболни спецове. Гледай си там червилата и гримовете...

rozenrot
21.10.2014 22:48

ами ти отворко след като разбираш нещата мислиш Ливърпул и Реал играха на пълни обороти ли?отговора е НЕ. Не защото никой от тях не взе на сериозно лайногорец и има защо но и двата отбора си взеха по 3 точки! а колкото до базел че паднали с 5;0 от реал в испания направи опит да си представиш с колко щяха да паднат лайногорец ако бяха на тяхно място(не че и сега няма да паднат поне с 5 гола) наздраве

Notlike
21.10.2014 21:22

Тея верно си вярват, барабар с будалите, които и те големи лудогорци станаха. Абе, момчета, Базел не са вчерашни. Тръшнаха сума отбори. Нека не се заблуждаваме, Ливърпул и Реал не играха на пълни обороти. Домус ага още малко фаворит за първото място ще ги изкара. Да вземат да измъкнат 1 точка от някъде, успех ще е. Ливърпул може да не са в топ форма, но са Ливърпул. Имат много на брой и то качествени играчи. Загубиха в Швейцария и не мисля, че бе незаслужено. Базел просто имат аргументи и то сериозни. Очаквам труден мач, дано измъкнат делиорманци нещо, аз като ливърпулец ще съм повече от доволен на такова стечение на обстоятелствата, но все пак си мисля, че Базел ще бие.

rozenrot
21.10.2014 20:27

един дето казва нещата с истинските им имена!браво ванка

vlatkyn
21.10.2014 19:21

Играч , който не играе никъде, що не се сниши докато покаже нещо на терена.

dre
21.10.2014 20:19

Играч , който не играе , защото е контузен !

sensea
21.10.2014 19:15

Омръзна ми да повтарям ,че мачовете с Базел ще са най трудни....На КРЪВ !!! Видяхте и ПУЛ и РЕАЛ...мислеха ,че ще е разходка....А Домусчиев.....И нашия Батков едно време щеше да претрепе Вердер....

lazera0
21.10.2014 19:02

"Излизаме на живот и смърт за второто място в групата. Нищо друго не ме интересува. Казах вече на момчетата какво искам. Вече изиграхме два мача от груповата фаза и видяхме за какво става дума. Не искам да говоря за спечелване на точка, а за нещо по-голямо. Искам второто място. Лудогорец ще става по-силен, заяви Домусчиев

lazera0
21.10.2014 19:00

Е тоя го е казал



Кирил Домусчиев: Целта остава второто място

pompeto
21.10.2014 18:42

Ванка много ти знае човката.По добре мълчи че дразниш с тъпите ти изказвания.Дано лудогорец ви смачкат за да ревете като крастави койоти *lol*

medno
21.10.2014 18:32

Аз пък искам да ги бием в София Швейцарците и да им провалим борбата за второто място и да се бием за 3-тото, защото го разбирам, че е за Базел- това ясно, но да говори, че са болни амбициите на Лудогорец за 2-ро място при положение, че никой не го е казвал и се подразбира, че единствено имат шансове за ЛЕ (т.е. 3-тото място) и да съветва така чужд отбор, който уж уважава и гледа "серизно" на тях по този начин ми говори, че има самочувствие в излишък, което го кара да говори "врели некипели: ...

nikinik97
21.10.2014 18:11

Големи националисти станахте всички...за отбор който не сте и чували допреди 2-3 години.Няма лошо нека да играят в ШЛ момчетата ама много се парадира с тези исказвания "ше бият тоя ше бият ония" истината е че има още много какво да се иска от играта им за да имат шансове за 3 място така че моля започнете да гледате реално на нещата.

RoSKo0o0
21.10.2014 17:54

Каза защитникът на отбор, паднал с 5-1 от Реал М *smile*

RoSKo0o0
22.10.2014 12:15

Защото съм сигурен, че няма да паднат с такъв разгромен резултат. Те и БАТЕ уж щяха да падат с толкова на Бернабеу, но едвам едвам до 2-0 се стигна *smile*

nikinik97
21.10.2014 18:03

и който най-вероятно ще бие Лудогорец ,а и защо си мислиш , че Лудогорец ще направят по-различен резултат на "Бернабеу"

medno
21.10.2014 17:45

Аз само едно неразбрах г-н Иванов кого цитира, че Лудогорец имали болни амбиции за второто място, защото ако някой мисли така, то и аз не съм съгласен ... Но за 3-тотото място ако амбициите на Лудогорци се изтъкнат като болни, то едва ли не имат да доиграват 4 мача без никакви шансове !?

enrique
21.10.2014 17:37

Според мен Лудогорец може реално да се бори за третото място. Все пак колкото и добре да играха точки няма, а в крайна сметка точките са важни. Колкото и да се надявам, все пак нека първо се преборят за третото място и направят още по-силен сезон в УЕФА и догодина (ако са шампиони) да мислят евентуално за по-големи неща. В крайна сметка дори не трябва да се мисли за точки дори и срещу Базел - нека да ги надиграят и създадат положения, а ако е писано да вземат точки - нека да си ги спечелят. За нашата скромна държава самото класиране е успех и се вижда, че се раздават максимално досега и поне загубите са повече от почетни. Разбира се, стискам палци да им дойде и късмета, та оттук нататък във всеки мач да вземат точки - къде 1, къде 3, но аз съм доволен от това, което показаха като игра, понеже това говори за развитието на даден отбор. А дано да имаме повечко отбори правещи нещо забележимо в Европейските турнири. За мен лично няма значение кой отбор ще е шампион в А група - после е мерилото *smile*))

antyncho
21.10.2014 17:29

играе в базел кво друго да каже да но паднем с малко ли

lazera0
21.10.2014 17:36

От глупаци, к'во очакваш

lazera0
21.10.2014 17:24

Плюйте по най-добрия български футболист, какво да каже играе в Базел

GrandeBarca
21.10.2014 17:22

Попринцип летим доста на високо и дано накрая не се окаже,че Базел ще ни бие най-много в групата...Домусчиев се изхвърля с голямата кошница..2ро място бля,бля...накрая а останем 4ти,което не е нещо не очаквано преди старта на мачовете и в никакъв случай няма да е провал Лудогорец вече е най-успешния български тим в ШЛ..вече с 2 гола..99,9 & ще вземе и точка или точки и ако останем 4ти ще го боли доста..а погледнато по-реално това,което прави ЛУДОГОРЕЦ е нещо фантастично..но с тази голяма кошница с която е дръгнал Домуса нищо няма да има в нея..по-добре да си вървим към първоначалните амбиции..които са да се вземат точки и ако межем да надградим,а не с големите очаквания и накрая провал..Лудогорец още не е изпълнил първоначалните амбиции,а Домуса се излита жестоко..да се гонят точки..пък ако има Евро футбол и през Февруари вече ще е прекрасно *smile*

komara92
21.10.2014 17:17

По-кротко дами,Базел биха Юнайтед,Челси(2 пъти) и Ливърпул та резаните ли няма?

crazy_rabbit
21.10.2014 19:22

Иртиш дали са били ?

holigan4e
21.10.2014 17:26

Искам само да ми обясниш защо го мразиш Лудогорец , който напук на всички успява където другите не са били ? Айде да бяха ЦСКА щях да разбера , ама Лудаците са неутрален отбор.

Garrincha
21.10.2014 17:10

*smile* Мършата отиде в Базел и си повярва ... и си остана мърша !

John_Jameson
21.10.2014 16:49

Ванката има право да мисли, каквото си иска. Според мен, утре Лудогорец имат всички шансове да победят! Дано да ги бият и да вземат първи 3 точки, които ще им дадат самочувствие и за следващите мачове! *beer* Иначе, какво мислите за тези прогнози за довечера:
ЦСКА - Ман Сити - 2
Рома - Байерн - Гол/Гол
Челси - Марибор - 1
Барса - Аякс - 1
БАТЕ Борисов - Шактьор Донецк - 1 (мисля се може би и за X)
Шалке - Спортинг Лисабон - 1
Порто - Атлетик Билбао - 1

John_Jameson
21.10.2014 17:20

Вярно, може да се играят с ХК! А дори и да бият с повече от 2 гола разлика, пак се зачита, нали?

holigan4e
21.10.2014 17:08

ЦСКА - Ман Сити - 2 Рома - Байерн - Гол/Гол както каза ти и 1Х Челси - Марибор - 1 с ХК Барса - Аякс - 1 с ХК БАТЕ Борисов - Шактьор Донецк - X2 го мисля аз Шалке - Спортинг Лисабон - тука сложна работа Порто - Атлетик Билбао - ако мача е чист 1-цата е безпроблемна

holigan4e
21.10.2014 16:22

Чак пък болни....

holigan4e
21.10.2014 17:06

И кво като са били Ливърпул бе ? Ливърпул в момента не са това , което бяха миналата година със Суарез. Освен това Базел победиха като домакин. Лудогорец можеха да направят равен на Анфлийд като нищо. Представям си на Васил Левски кво ще им се случи на мърсисайдци *wink* Базел пък сега също са по - слаби от преди и ще играят без капитана си. Лудогорец за мен ще победи. Пичовете натрупаха достатъчно опит.

mrazqvsichki
21.10.2014 16:30

ок съгласен съм даже мисля и аз че базел бият но така ли се говори какъв българин тоя е продажник!

Отговор
:
10
stimulant
21.10.2014 16:28

прав е.. не си мислете че базел ще дойдат и ще се нагъзят. биха ливърпул и сега много добре осъзнават че бият ли тия в двата мача ще са почти сигурни 2-ри в групата. ще играят до край.