Шалке 04 - Спортинг КП, спечелен

15:17
Шалке 04 - Спортинг КП, спечелен
 Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. октомври: 7 познати от 12 мача - 58.33% успеваемост

Залог на деня за 21.10.2014 г.




Добра стойност в този коефициент. Шалке има нов треньор в лицето на Роберто Ди Матео което го задължава да играе за максимума в този мач на своя стадион. Фактът, че в договора на Ди Матео има клауза, упоменаваща евентуалните бонуси при титла в Бундеслигата, говори много колко високо се цели клубното ръководство и новия наставник. Тук победа за Шалке е просто задължителна, защото точно Спортинг е отборът, който е пряк конкурент за второто място, ако първото се смята резервирано за Челси. Гостите от Лисабон залагат на стабилна игра в защита, а головите ситуации, които те създават често не са много. Лъвовете от Лисабон вероятно ще се бранят и ще търсят контра игра, но ако Шалке реализира шансовете си не следва да има проблеми.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.95

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация