Юнайтед се спаси от загуба срещу УБА с гол в края (видео)

23:50
Юнайтед се спаси от загуба срещу УБА с гол в края (видео)
УБА и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 2:2 на "Дъ Хоутърс" в последен мач от осмия кръг на английската Висша лига.

Главен съдия на мача бе Майк Дийн.

Двубоят започна в нормалното за Висшата лига бясно темпо. Домакините стартираха с огромен ентусиазъм и самочувствие. Те се възползваха от грешка на червените дяволи в тяхната половина, организираха бърза контра и стигнаха до ранен гол в осмата минута. Бранителят Андре Уисдъм проби по десния фланг и с пас по земя намери Стефан Сасеньон непокрит на границата на пеналта. Бившият футболист на ПСЖ и Съндърланд препарира Де Хеа след плътен шут, попаднал в горния ляв ъгъл на вратата.

До почивката гостите имаха териториално превъзходство, но се затрудняваха срещу сгъстената отбрана на дроздовете. Тимът от Мидландс се бе прибрал в своята половина и чакаше възможност да матира Юнайтед за втори път след контра. Отново Анхел Ди Мария демонстрира високата си класа за червените дяволи. Аржентинецът тероризираше отбраната на домакините с набезите си по левия фланг.

Именно центриране на Ди Мария отляво в 48-та минута намери резервата Маруан Фелайни на границата на наказателното поле. Белгиецът овладя на гърди, финтира бранител, след което с мощен шут прати топката в горния ляв ъгъл на Боаз Майхил. Това бе първият гол на Фелайни за Юнайтед във Висшата лига. Прекрасен старт на втората част за червените дяволи.

В 65-та минута обаче дроздовете се възползваха от грешка на Рафаел и стигнаха до втори гол. Крис Брънт с пас по земя изведе Барахино сам срещу Де Хеа. нападателят шутира покрай стража и попадна в прегръдките на своите съотборници. В ситуацията за гола защитата на Юнайтед тръгна да се изтегля за изкуствена засада, но Рафаел се забави и покри Барахино.

Все пак, възпитаниците на Луис Ван Гаал стигнаха до равенството в 88-та минута. Топката бе изсипана в пеналта на торбаланите. Влезлият като резерва Радамел Фалкао овладя с гръб към вратата и върна към Дейли Блинд, който с плътен удар от дъгата прати топката в долния десен ъгъл.

Последният съдийски сигнал на Майк Дийн дойде при този резултат. Така Юнайтед продължава да няма победа като гост през този сезон.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gunner_tr
21.10.2014 09:53

Уест Бром ме кефят много и показват добри игри, но истината е, че Ман Юнтд имат уникално слаба защита. Не че на Арсенал в момента е много добра, но за такъв обтор като Юнайтед не прилича такава защита. Ако не се поправи този проблем зимата, не виждам как ще са в топ 4, а по принцип там им е мястото. Ман Юнтд, Челси, Арсенал, Сити - това е логичната топ 4-ка, но ще видим *smile*

lubomirsb
21.10.2014 09:00

С толкова хаотична защита - толкова. Пресираме ги, атакуваме за 3 минути 2 пъти , центриране след центриране резултата нулев. Албиън атакуват на контра и се виждат дупките по терена и ни правя смешни. Няма спокойствие в играта на играчите, все едно гонят норматив да бият до 5 минути. Накрая се усират. Спри малко тая топка , разцъкай я малко, всеки пас братче напред като кон с капаци. По крилата общо 4ма мъчат едни хаотични центрирания а междувременно в наказателното 1 човек....ами ко очакваш да стане , те 6 от тях са си на позиции и чакат само да избият топката и на контра да поемем още 1. С такива креативни атакуващи футболисти да играеш този стил с тези дървени центрирания ...не благодаря. Ди Мария е откачен виртуоз, един от най-креативните играчи дето в наказателното бог му подсказва какво да направи а е закотвен да хвърля топки от 20 метра. Защитата е толкова тромава и панирана че като ни атакуват усещам че Реал влизат на контра за финален гол на финала на ШЛ. Направо ми е болно Руни като не играе. Когато губим трябва да усещат че губим. На тях не им дреме. Следват си инструкциите момчетата, чакат да свърши мача да се приберат и толкова. Никой не го ебе. Само Руната се пали и иска отбора да печели. Другите са наемници. Нямат хъс защото играят за чуждо.

sdw
21.10.2014 05:48

И защо "Daley" се превежда от редакторите буквално "Далей" *lol* Жалко,че не игра Роони,но виж,добре,че игра Далей и Рожо.Де гея и тоя :Д :Д

Amateur2014
21.10.2014 14:59

Ван Гаал уж беше заявил, че не робува на имена, така че не би трябвало да има връзка! Май по-скоро съм склонен да си помисля, че става въпрос за известният му инат и че ще продължи да го пуска докато наистина не се издъни мега-сериозната!

Gopcho
21.10.2014 14:32

Перси да не е контузен и сьнародника му да го дьржи резерва, "да бе да" Перси е изпята песен,сьщо Като Торес!

Amateur2014
21.10.2014 11:33

На английски ще е Дейли Блинд, но на дъч е Далей Блинд! Все пак, холандец е и е редно да се прознесе името му на родният му език! Колкото до заглавието - отново тенденциозно! Играхме отвсякъде по-добре, така че бих казал, че загубихме две точки отколкото да сме спечелили една! Но като се сетя само как бяха писали, че Лестър били феноменални след победата и бяха пропуснати безумните съдийски грешки и го приемам за нормално заглавие! Явно авторът на статията е анти-фен на Юнайтед! Колкото до мача - играхме си добре и не виждам поводи за притеснение. Повече владеене на топката, повече корнери, повече шутове към и във вратата... Просто вчера беше "един от тези дни". Когато просто нямаш късмет и не става! За Перси си мисля, че му е време малко да седне на скамейката и да се пробва да наложи Уилсън като партньор на Фалкао! Холандеца трябва малко да се поосъзнае, че трябва да реализира създадените за него положения понеже така излиза, че халфовата линия и крилата не си вършат работата понеже не правят асистенции и положения! Не виждам и какво плюете срещу Мата! Да, не направи най-добрият си мач, но това е един мач! През останалото време си е на много високо ниво, асистира, вкарва голове, отнема топки и пр. Добро включване и на Фелайни, но все пак е само един мач и нека видим как ще се представя след 4-5 поредни мача! ХУбав гол направи, така или иначе! Но защитата... защитата е зле! А и какво друго да е!? Някой ще може ли да ми каже поне 2-3 поредни мача, в които да сме били с един състав на защитата!? Дори при първите три мача, когато играхме с трима в защита, не бяхме с едни и същи играчи! Трябва да сме определени титулярната защита и да се играе с нея, а не всеки мач различни! Джоунс се завърна от контузия и още не е влязъл във форма, но очаквам отново да е стабиляга! Но като цяло - трябва ни лидера в защита! Най-възрастният ни защитник е на 24 години, а трима дори не са прехвърлили 20 години! Еванс, на 26, не го броя понеже надали ще получава много шансове от сега нататък! Трябва ни лидера! Трябва ни тип играч като Рио, Невил, Видич, Евра - опитни! На 27-28 години, който е врял и кипял във футбола и знае какво прави и въпросните 24 годишни хлапаци да се развиват покрай него, за да може като станат и те на 27-28 години да са бетон! Понякога и вратарят може да играе тази роля - както рпеди време беше Шмайхел, а след това и Ван дер Сар! Де Хеа е добър вратар, но не може да се нагърби с тази лидерска роля! Така че зимата да се юрваме за защинтик, а не са поредният офанзивен играч!

sdw
21.10.2014 05:39

Юнайтед играха по-добре,но в нападение.Всяка топка минаваше през Ди Мария,а Перси направи няколко много добри отигравания,за което трябва да се похвали и вратаря на Албиън... Блинд също беше на ниво,но ... мале Мата каква е дупка... Напред направи нещо интересно,ту подаде,ту я врътне,но когато играта стигне до центъра на терена си няма и на идея как се прави една хубава преса,или шпагат.. или каквото и да е единоборство.Определено подкрепям Жозето,когато махна Мата от състава на Челси и причината е била точно небалансираните му качества на играч.Защитата на Юнайтед е трагична,или по-специално Рохо и Рафаел.Сигурно 3 пъти видях как защитата на Юнайтед прави опит за изкуствена засада,но Рафаел я покрива без да се усети и грам.Рохо от своя страна ми направи доста добро впечатление на световното,но тогава играеше като ляв бек,в центъра на отбраната е по-колеблив и от Лескът(който от своя страна може да прави глупави грешки,но си ги поправя).
Според мен отбора може да се оправи ако Рохо се пробва като десен бек и се закупи един добър и класен защитник-лидер,от типа играчи като Тиаго Мота или Серхио Рамос.Играчите зад нападателите трябва да помагат с пресите и отнемането на топката,а не просто с пасовете...Нещо непосилно за Мата.Кеф ми прави да гледам Фалкао и Ди Мария в един отбор,но отбора е доста небалансиран и резултатите го показват.

mrazqvsichki
21.10.2014 03:47

еми слаба ракия , гледах мача и може би 2:1 или 3:1 щеше да бъде заслужен резултат , а и логичен .

durduland
21.10.2014 00:40

До коментар [@comment 1716632] от [@user Kireto1232]:

Както всяка година от създаването на ВЛ- 20 точки пред нас и дубъл в 2та мача. Я се осъзнай. Тази година сте трегедия. И ние сме слаби, ама Юнайтед ще върви нагоре. Поне днес си доминиахме в мача, докато вчера имах чуството, че КПР играе с Фулъм и само късмета ви измъкна

hoffi
21.10.2014 00:40

Когато проглеждах футбол, една от причините да заобичам Юнайтед беше ефективността. Примерно в даден мач, Юнайтед владее топката 40%, има с 5 корнера по-малко, 3 пъти по малко точни удари, но победата е наша ( и то без да трепериш до последно, без да се чувстваш несигурен в отбора си ) . Тази вечер обърнах внимание на статистиките по едно време. УБА бяха с два точни удара - два гола, нямаха нито един корнер, а Юнайтед имаха 9. Превръщаме се в отбор, който владее топката, който атакува, отправя повече удари, печели повече корнери и т.н. НО ОТБОР КОЙТО НЕ Е ЕФЕКТИВЕН И НЕ ПЕЧЕЛИ. А ефективността в английския футбол е едно от най-важните неща..
Единственото което ми хареса в мача бяха головете на Фелайни и Блинд..

hoffi
21.10.2014 02:25

Сбъркана е политиката, да. В момента сме отбор, нещо подобно на този на Мойс. Топката се праща от едното крило до другото, без някаква идея, как и по какъв начин да се затруднят защитниците на противника. И на няколко пъти се забеляза егоизъм в играчите - нещо за което няма място в един голям отбор.

mahaltof
21.10.2014 01:29

При положение че към 60-та мин владението на топката беще 80% към 20% в наша полза,а като цяло имахме 8 точни удара срещу само 2 и 11 корнера срещу 0.Определено я няма ефективноста от преди. Започван да мисля че политиката в клуба е сбъркана

RadoslavR
21.10.2014 00:28

Просто поредниа трагичен мач, колко време ще им е нужно на тези играчи да се обиграят да заприличат на отбор един бог знае дано е по скоро защото ако и тази година неуспеят да се класират за ШЛ неми се мисли последствията какви ще са, то ще има играчи да напускат то ван гал може би ще бъде сменен и пак сичко наново но тоз път в пъти по зле

manunited666
21.10.2014 00:23

До коментар [@comment 1716632] от [@user Kireto1232]:

Да да добре *lol*


21.10.2014 08:58

Последния път,три дузпи отсъдиха за нас,и една имаше неотсъдена(чиста дузпа) - накратко казано,ви изкъртихме последния път !

RadoslavR
21.10.2014 00:32

Коя кошница като последния път ли 3 дуспи дето ви отсъдиха :Д неможете вие феновете на ЛП да преглътнете просто че изостанахте по титли и като цяло от Юн и това си му е кадето видите тема на Ман Ю веднага хеит нали :Д

Kireto1232
21.10.2014 00:25

Вие сте същите като феновете на Ливърпул ама айде ще дойде дербито пак ще сте с голяма кошница ама ...

monte_carlo
21.10.2014 00:21

Чак в последните минути Манчестър заигра както трябва. Естествено, няма как да спиш почти през целият мач и да искаш да биеш за 5-10 минути накрая. Ако червените играеха през целият мач така, може би щяха да спечелят без трудности.С оглед слабата игра в защита обаче, поне според мене не ги чака нищо добро срещу Челси и може би това ще е един от сравнително лесните мачове за прогнозиране с доста добър коефициент предполагам.

sdw
22.10.2014 15:09

Нещо не мога да те разбера?Къде намесваш Реал или Роналдо.А ако Роналдо е "същия" и правеше само тези неща,за които говореше,нямаше да има толкова голове за своята сметка и ти нямаше да си негов хейтър.Даже не мога да схвана кво имаш предвид с коментара ти *smile*

Gopcho
21.10.2014 14:25

Каква "рома" е , смени дилера *lol*.!!! sdw , братле, че Роналдо е сьщия, пада само в наказателното поле на противника и играе само зад центьра , само срещу Барса *lol*

levskishampion
21.10.2014 11:20

Я се успокой ве меси фен Селтик ви смаза каква висша класа сте бе хахахахахахахахахаха ако не е меси Барселона няма да види 3-ката близо 10 години ся като се махнат шави иниеста след това меси ще ви се смея на жалкото каталунско отборче като ви бият отбори като Билбао и Елче

manutd_forlife
21.10.2014 10:10

По висша класа? Я се успокой тука малко приятел, че гледам си тръгнал да говориш глупости. Когато национали на отбор, стигнал до финалите в Бразилия почнат да играят в отбори от долната десятка в Испания почни да говориш. Аз ще си гледам моето ''пропаднало'' отборче и също така ще пожелая късмет на твоето отборче, което явно е от ''по-висша класа'' късмет в Холандия.

angel.bonev.908
21.10.2014 10:00

Много ги разбираш, а Лестър? Гледай си твойто пропаднало отборче и не говори за отбори от по-висша класа, че догодина пак няма да има ШЛ и ЛЕ за Вас, така като гледам.

ManUnited_
21.10.2014 09:32

Ами ти защо не си гледаш невероятната Уефалона, която я няма изобщо в последно време и ми се хвалите как сте били на 1-во място в Испания с победи срещу отбори като Елче, Алмерия и т.н. Видяхме ви срещу по-стойностен отбор (ПСЖ) какво ви се случи, така че недей да филисостфаш много. Надявам се довечера Рома да ви съсипе и след това Реал да видите че не представлявате нищо особено. Гледайте си там Испанското с 3,4 отбора и това е.

manunited666
20.10.2014 23:58

Обаче защитата на Юнайтед е ... просто ... спираща дъха *lol*

thereddevil7777
20.10.2014 23:58

Само не мога да разбера , защо Янузай - дупката не бе сменен ???

Aspiridon
21.10.2014 08:34

Защо да го сменят тоя суперталант, бе?

Vidich
20.10.2014 23:56

незнам кой по точно се спаси от загуба ама както и да е

Vidich
21.10.2014 00:02

за това след изравнителния гол защитата на У.Б.А чистеше топката на кадето видят,,,,те незнаеха къде са....бяха в паника.....а относно това,че Юнайтед вкара,аз лично го очаквах.....нямаше как пак да загубим....натиснахме много

Onzoprognozira
20.10.2014 23:58

Манчестър Юнайтед се спаси от загуба.

holigan4e
20.10.2014 23:58

Айде , айде ! Бъди благодарен на тая клизмарска точка *wink* От 65-тата минута до 88-та ТРАДЖЕДИ *wink*

manunited666
20.10.2014 23:53

До коментар [@comment 1716602] от [@user ANTONIO_RESIO]:

Че от какво има да ни спасява ?

manunited666
20.10.2014 23:55

Еми това го кажи лично на Блинд и компания аз какво общо имам *lol*

ANTONIO_RESIO
20.10.2014 23:54

От загуба беее

shoshibgFB
20.10.2014 23:49

"Дъ Хоутърс"?


Winner, много сте зле! По зле от Юнайтед и Ливърпул взети заедно.

shoshibgFB
21.10.2014 01:38

"The Howthorns" (Дъ Хоуторнс). Не знам как го казва коментатора, не живея в БГ от много години, но нали ужким се правим че знаем всичко и много разбираме... Ако искате да се правите на отворени, поне се научете, да не ви се смеят хората, защото, повярвай ми, ОЛИ, по света никой не ни брои за въшки, точно като заради ОЛИ-та като теб. Айде със здраве мой

holigan4e
20.10.2014 23:52

А как е бе оли ? И коментатора го казва така

holigan4e
20.10.2014 23:44

Оп аз кво ви казах , в Англия мачовете стават интересни към края

Gopcho
21.10.2014 01:20

През останалите 85 мин, по-добре да гледаш дързост и красота *beer*, шегувам се разбира се! Голяма борба , ще е за топ 3 и 4 , пьрвите два може да се каже, че са ясни

RMRM7
20.10.2014 23:40

С Мойс бяха по-добре,върнете го са стане играта *joking*

holigan4e
20.10.2014 23:40

84 минута , ако имах пари бих го сложил Х

holigan4e
20.10.2014 23:52

не се подигравай ;д казах го в 84-тата минута , че ще е равен , то се знаеше

gL_Manekena
20.10.2014 23:45

Що не каза по-рано...

Salient
20.10.2014 23:32

И мачът официално свърши. Честито на Уест Бром.

monte_carlo
20.10.2014 23:29

Добре, пуснах си мача,за да не говоря напразно. Това,което виждам е,че Лудогорец имат 5 пъти по-силна защита от Манчестър. Перси играе ли ? Все едно гледам Йовов комедия отвсякъде ! Ди Мария хич го няма сипва някакви балони и това е. Манчестър трябва да печели с разлика срещу подобни отбори с оглед на единиците, с които разполага, но се оказва друго. Забавлявам се на тоя мач честно.

Salient
20.10.2014 23:24

2 удара във вратата 2 гола, наште могат да се поучат малко.

MultiRedFan
20.10.2014 23:21

Охооооооооооооооооооооооо, ето го наш'то момче бе! 2-1 *lol**lol*

aa2
20.10.2014 23:17

Почна се якото бутане на Юнайтед.Ясно беше, че няма да ги оставят да губят и да се излагат много дълго още.Жалко, но днес поне 5 явни нарушения не бяха свирени за Бром, фалшив корнер, след който падна и гола на Юнайтед....Абе добре си вършат работата съдиите!*joking**joking*

manunited666
21.10.2014 00:11

Тогава спри да коментираш ... пък и точно фен на Пул да пише "ще си говорим накрая" .. кога накрая ? След 50 години ли ? Все се говори какъв дух и характер имат Пул и как щели да възкръснат от пепелта ... колко още да го чакаме това възкръсване ? Толкова много други отбори възкръсваха само "великият дух и характер" на Пул още го чакаме да възкръсне! *lol*

Kireto1232
21.10.2014 00:07

Тоя не го крия ама аз го правя от инат да ви пиша в темите щото тоя миро ли къв и още 2-ма на всяка тема хейтват и двата отбора са адски зле ,няма какво да коментирам повече !!

manunited666
21.10.2014 00:06

Хахаха да да ... защото не се разсипвате да пишете в постовете на Юнайтед. Айде в този момент тоячно не защото и Пул не са цъфнали ама веднъж надъхате ли се вашите глупости нямат спирка.

Kireto1232
21.10.2014 00:03

С кое ? Аз много рядко виждам фенове на Ливърпул да се заяждат ама вие говорите много ще си говорим пак на края в класирането !!!

manunited666
20.10.2014 23:55

Вие лаете най много *smile*

Kireto1232
20.10.2014 23:24

Е то е така ама иначе феновете им много лаят по другите форуми и с Ди Мария и с Фалко пак ще са най-много 5-ти !

gero_mrusnika
20.10.2014 23:15

Браво на Фелайна отне му година и костур за да си открие головата сметка за Юнайтед

Tearstained
20.10.2014 23:05

Ауууу, Фелайни....!!! *lol* Не мога да повярвам.... баси гола надъни! *lol*

Salient
20.10.2014 23:05

Ебахти гола...... Такова нещо от Фелайни не съм очаквал!

monte_carlo
20.10.2014 23:02

"Накацаха" *joking*, аре оставям ви просто ми е вече комично с подобни играчи да се правят такива резултати,които са си чист резил.

monte_carlo
20.10.2014 23:00

Объркал съм излиза,че съм го играл с това " накацахме на клона" имах впредвид доста хора " Хакацаха", не мисля понякога като пиша :0 Аз Англия не залагам никога,особено тоя сезон, отборчета с по 1.50 им скриват топката, едно от най-измислените първенства за залагане е това.

manutd21
20.10.2014 22:58

Аднан трябва да го пратят под наем ,да се обиграе*wink* а иначе на полувремето сме пълна дубка*silent*

CFC_Forever
20.10.2014 22:55

МЮ играят безидейно а УБА си постигнаха целта ритнаха 1 път вкараха и сега цял мач в защита като гледам мача най-много да е равен.

Edin_Dzeko10
20.10.2014 22:59

Къв равен бе мача е 1 и тва е тия слабаци за нищо не стават.

Salient
20.10.2014 22:51

Зле играем.... Имам чувството, че футболистите не са особено мотивирани за този мач. Безцелни разигравания, твърде много центрирания и като цяло много предвидимост в атака. И някой трябва да бие корнерите вместо Ди Мария, щото той само прехвърля наказателното... Личи си, че не са му сила.

Edin_Dzeko10
20.10.2014 22:51

Манафите пак падат ! хахахаххахахахахахахаххахахаххахахаха щом УБА ви бият не ви виждам как ще направите нещо с челси и с нас.

redfen111
20.10.2014 22:50

според мен Ван Гал трябва да смени Перси и Ерера

monte_carlo
20.10.2014 22:49

Е докога тея клоуни ще се дънят бре,ама така е доста хора накацахме на клона, мачът е даден в 99% от сайтовете 2-ка и пак ще дънят сумати и народ. Как е възможно с подобни играчи Манчестър да са боксова круша не ми е ясно. Ван Гаал трябва моментално да е уволнен. САФ със много по-големи дървета правеше победа след победа.

thereddevil7777
20.10.2014 23:00

Чиба !

Eric_Cantona
20.10.2014 23:00

Не гледаш такива отбори, ама им висиш по форумите!!???! *surprized* И това за треньора не го разбрах!?!? Докато ви водеше пак ли беше позор??? Или това не го знаеш??? *party*

monte_carlo
20.10.2014 22:57

Да не говорим,че не играете и в Европа, което би трябвало да ви е улеснило и пак не можете да стигнете първите места, пълен позор е тоя отбор и тренера ви !

monte_carlo
20.10.2014 22:55

Аз подобни пародии на отбори не гледам. Боксова круша е,гледам резултатите на отборчето ти в последните мачове,особено като гост. Срам за футбола подобни играчи да сер*те всеки мач. Аз го нямам заложен така,че не ме мисли мене, просто всички разбирачи го даваха 2-ка с голям процент, има доста време може и да обърнат де,но са трагични като резултати.

yunuzmh
20.10.2014 22:52

Личи си, че от футбол не разбираш пробвай някъде другаде.. Какво като е даден 2ка това значи, че не може да е 1ца ли безмозъчно племе ей.. Боксова круша били ти гледаш ли мача?

GoRe
20.10.2014 22:24

Пак ли ни почнаа бе деа техната кожлящина@!

marian.iordanov.108
20.10.2014 21:30

Като цяло ще е труден мач,но мисля,че ще победим с 1-2 гола разлика..

irrcnl
20.10.2014 21:25

Фаворита и победителя в тази среща е ясен.Поне голчета да има за гледане.

Ginekologa
20.10.2014 21:53

да Уба

MU121
20.10.2014 21:17

Перси като сам нападател ми се вижда притеснително