Златински железен, ще играе срещу Базел

10:46
Златински железен, ще играе срещу Базел
Халфът на Лудогорец Христо Златински показа невероятен професионализъм. Въпреки че в събота той и семейството му претърпяха ужасяваща катастрофа, при която пострада бременната му съпруга, националът ще може да играе срещу Базел, ако, разбира се, Георги Дерменджиев му гласува доверие, съобщава "Меридиан мач".

От Лудогорец са заявили на Златински, че му трябва време, за да се възстанови най-вече от психологическия шок, но бившият играч на Локомотив Пловдив е бил категоричен, че иска да помогне на своите съотборници в един от най-важните мачове на орлите в тяхната история. Ако Лудогорец успее да победи Базел, то родният шампион ще има шанс дори за второто място в групата, което ще е невероятно постижение.

Златински не е титуляр в схемата на Дерменджиев, който предпочита да върти Фабио Ешпиньо и Абел Анисе като партньори на Светослав Дяков. През миналия сезон обаче той показа, че може да играе много важна роля за Лудогорец в Европа.

Междувременно стана ясно, че районните управления на Русе и Разград продължават да издирват човека, причинил тежката катастрофа, при която пострада и Христо Златински. Това е джигитът с камиона, който, изпреварвайки и след това засичайки "Фиат Мареа", направи страхотно меле, при което пострадаха куп хора. Шофьорът на най-пострадалата кола все още е в болница, като е бил опериран черният му дроб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация