Нападнаха Венгер заради интервю с репортерка на "BBC"

14:04
Нападнаха Венгер заради интервю с репортерка на "BBC"
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе определен за "груб", "снизходителен" и "арогантен", заради интервюто му с репортерката на "BBC" Жаки Оутли след мача с Хъл Сити.

"Артилеристите" стигнаха до равенството 2:2 на "Емиратс", благодарение на гол на Дани Уелбек в продължението на двубоя, като по този начин остават с едва две победи от осем мача. След срещата Венгер даде редовното блиц интервю за BBC, което му навлече гнева на голяма част от зрителите. След като даде първоначалния си анализ за мача, Оутли го попита: "Значи мислите, че не сте спечелили мача, защото Хъл са играли твърде прибрано?", на което французинът отговори: "Не съм казал това. Не ме слушате много внимателно".

Репортерката продължи с: "Кой или какво е виновно за слабия старт на сезона?". "Защо винаги трябва да се търси виновник? Даваме всичко от себе си и можем да се сърдим само на себе си. Не разбирам въпроса Ви", отвърна Венгер. Оутли уточни, че по-скоро пита за причината, след което в спокоен тон французинът призна, че тимът допуска твърде много голове.

Журналистката от "BBC" завърши с въпрос дали феновете на Арсенал са прави да недоволстват, че не бе привлечен още един защитник през лятото. "Вие бяхте на мача днес, не разбирам защо задавате този въпрос. Не защитата бе проблемът днес. Други отбори купиха по много защитници и въпреки това допускат много голове. Проблемът е повече с концентрацията, отколкото с класата", отговори Венгер, с което интервюто приключи.

В следващите часове френският специалист бе яростно атакуван в социалните мрежи с определения като "груб", "снизходителен" и "арогантен", а мнозина поискаха той да се извини на Оутли.

Цялото интервю обаче премина в спокоен тон, а в отговорите на Венгер нямаше нищо обидно. Както често се случва на Острова, става въпрос за пресилена реакция от страна на хората, като основната причина за това е фактът, че Венгер разговаряше с жена. В миналото мениджъри като сър Алекс Фъргюсън и Хари Реднап са давали доста по-остри интервюта, но това не е предизвиквало подобни реакции, тъй като репортерът е бил мъж.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
21.10.2014 09:27

Тези пък се хващат за всяка дума ! Трябва Вили Вуцов да им даде интервю да видят какво е арогантност!

gordon_shumway
19.10.2014 21:51

Венгер е един от най-спокойните, учтивите мениджъри, един от най-големите джентълмени във футбола. Това за мен са пълни измишльотини и тук клубните пристрастия не ми оказват влияние, защото съм фен на Юнайтед.

bayo45
19.10.2014 21:36

Преди седмица се върнах от кралството и не за първи път ми се налага да ходя там.От наблюденията ми със сигурност мога да кажа за тях три неща.В това обединено кралство три неща са поставени на пиадестал.ТУХЛАТА В СТРОИТЕЛСТВОТО,БОЯТА С КОЯТО БОЯДИСВАТ ВСИЧКО и третото е ЖЕНАТА.Със третото ЖЕНАТА са на първо место в света.Там мъжете лазят в краката на жените си.Без маитап го казвам госпожи и господа.Та за мен напълно обяснимо е защо тези женчовци са реагирали по този начин срещу Венгер макар че в одговорите си тои никого не е обидил.*erm**wink*

aa2
19.10.2014 16:48

Само не разбирам къде тук се вижда арогантно отношение?Човека отговаря напълно нормално и пита какъв е смисълът след всеки провал на Арсенал да се питат едни и същи въпроси.То е логично, че като 5 пъти си отговорил на този въпрос е време да спре да се задава.Даже някъде пише, че е ползвал ''спокоен тон''...Тъпа работа отстрана на журналисти и всички анти-фенове в ''мрежата''.В случая съм ЗА Венгер и напълно се съгласявам, че е време да се спре с тъпите въпроси към него!

vlatkyn
19.10.2014 15:59

Тази пача е същата като онази дето пита Иниеста след мача дали е искал той да бие дузпата след като точно той я изпълни. Телевизиите обаче бутат напред някакви прости кифли за да си вдигат рейтинга.

Nekromanger
19.10.2014 15:54

Изморих се да чета за глупостите на тоя френски идиот... Когато нещо не върви го променяш , ако не можеш по - добре дай път на друг, а не да си инат...

thc_bbc_666
19.10.2014 14:56

Просто смешно. Очевидно не съм фен на Арсенал, но определено им симпатизирам и няма как да е иначе с играта, философията и с характера, които обикновенно показват. Определено Венгер е причината за това след вече колко- 15-18г... може би, най умерения, оравновесен и толерантен мениджър, какъвто впрочем е и ГОЛЕМИЯТ ГАД СТИВ БРУС. С интерес ще следя развитието на Хъл, защото ми се струва, че са сериозни в дългосрочните си планове. Още един силен отбор във Висша лига...

rokera_henry
19.10.2014 14:43

Започва се с психоатаките и критиките.. То.. не се е спирало, де.. но сега силата им ще бъде още по-голяма заради това напрежение.. Ще има простотия след простотия.. *smile*

stimulant
19.10.2014 14:30

Венгер не изглежда да е лош човек не знам какво го нападат толкова. има хора които мразят арсенал, ок но няма причина да кажат неща за Арсен, все пак той си върши работата а и не съм го чул да казва нещо убидно към фенове на челси или тотнъм, както понякога те го убиждат, в повечето случаи без никаква разбираема причина.