Стойчо: Срещу Левски излизаме като равен с равен

22:16
Стойчо: Срещу Левски излизаме като равен с равен
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от победата с 2:0 над Литекс в дербито на 12-ия кръг на "А" група. Той похвали всичките си футболисти за тактическата грамотност, която са показали и говори за предстоящия сблъсък с Левски, който ще се играе следващата събота.

"Надиграхме Литекс по всички показатели. Търсихме бърз гол, постигнахме го и после играхме изключително грамотни тактически, като голям отбор. След почивката Сънди и Маркиньос не бяха достатъчно ефективни и загубихме средата на терена. Но давам висока оценка на всички. Търсихме втори гол, за да решим всичко през първата част, но не успяхме и това повлия. Доволен съм от представянето на всички. Дефанзивната тактика на Литекс ни затрудни, бяха затворени. Отвориха се накрая и тогава се възползвахме. Проведохме перфектен мач. Колкото до дербито с Левски – моментното състояние не е показателно, историята го показва. Излизаме като равен с равен и дано спечелим. Надявам се тази седмица да се освободим от напрежението и да бъдем перфектни", каза Младенов пред "Диема".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
19.10.2014 13:51

Само не разбрах с какво Стойчо е виновен за провалите на националния отбор?

vurtop
20.10.2014 13:41

Абе нагъл, заяждащ се да ми казва - да не се заяждам..., е нема по - миризливи от Газпромистансарай!

shoshibgFB
20.10.2014 03:59

Пич, темата е за Цецка, нали? Айде не се заяждай за глупости тип "Твоята кочина е по миризлива от моята".

SuperSizee
19.10.2014 18:35

Аз гледам всичко, което искам и не ме интересуват Левски и ЦСКА, а ти ако няма какво да кажеш по-добре да не казваш нищо, не мислиш ли? Аз ти говоря неща, които трябва да се кажат и да се обсъдят ти ми отговаряш на въпроса с въпрос, което няма никакъв смисъл, което означава, че нямаш мнение.

vurtop
19.10.2014 16:52

А колко българи има в ЛЕ^^^(*КИ и колко от тях играят футбол? Колко футболисти под 21 година има и получават шанс за изява? И защо не си гледаш темите за Мустаксарайспор??

SuperSizee
19.10.2014 14:18

Колко българи има в ЦСКА и колко от тях играят футбол? Колко футболисти под 21 година има в ЦСКА и получават шанс за изява?

SuperSizee
19.10.2014 12:06

После се чудим, защо Националния отбор пада от Норвегия, ами как няма да пада. Ние какво имаме? Бази ли имаме, висок стандарт, европейски футбол, нашите играчи са наложени футболисти в редица Европейски отбори или какво? Че то при нас на 22 години играчът не бил готов още, в Европа на 22 го продават за 50 млн титуляр в топ отбор.

Drakoveca
19.10.2014 13:13

Написал си истината, която всички я знаем от години, но за жалост няма никакъв видим резултат от говоренето. Имаме някакви момчета в чужбина, но или не играят редовно или за твърди резерви, като изключим 3-4. Поколението ли ни е смотано или другите са много силни в отборите, в които играят не зная.Определено ме е яд за играчи като Тонев, Неделев, Чочев, но все пак дано се наложат и да пробият.

vla666
19.10.2014 07:49

За Стойчо е хубаво, че шампионските му мъки започват в битка с Клиентелата. Тази, която той си отгледа, той си създаде. Литекс и Левски! Никой не ги е бил повече от Младенов накуп. При това за толкова кратко време. За 15 месеца 9 пъти и половина! За 900 минути срещу двата съперника сал един Цонев смогна да му вкара гол. Вярно, почетен, но толкова дава ЦСКА на Стойчо. В задаващите се 168 часа Младенов има уникалния шанс да комплексира завинаги двата си най-големи съперника. Някой ще попита къде е Лудогорец? Няма го на картата на големите съперничества. Когато Стойчо започваше битките си с Левски и Литекс, Антибиотик Разград играеше в “А” окръжна. Когато някога ги приключи, Лудогорец може пак да е там.
Защо точно този ЦСКА създава такива проблеми на Левски и Литекс? Ами защото е на Младенов, защото е търпелив като него, защото е нагъл като него. Той може да те бие с един рикошет, с един фаул, с един корнер. Това е нещото, което никой не може, а и не бива да отрича на специалиста от Плоски. Той превърна армейците в най-ефективния български отбор
ЦСКА на Младенов те чака, чака, чака и накрая сам влизаш в капана. Или пък те удря, докато още не си влязъл в час, и после въобще не те пуска в час. В три от случаите с Литекс ЦСКА си реши мача за дванайсет минути в началото на първото или второто полувреме. И ловчанлии така и не намериха противодействие. Срещу Левски армейците са вкарали в последните 4 мача 7 гола и всичките през второто полувреме. При това забележете – два от тях далеч в добавеното време. Което пък е показател и за нещо друго – този отбор играе от първата до последната минута на едно ниво, преследва целта си с едно и също настървение, без значение какво показва часовникът.

reuters
20.10.2014 11:40

Много правилно казано.

SuperSizee
19.10.2014 12:03

Говориш някакви глупости, всеки отбор си гради историята с годините. Литекс и те къде бяха преди да дойде Ганчев. ЦСКА и Левски просто имат по - голяма история, която не е мерило за бъдещи успехи. ЦСКА на Стойчо играе хубав футбол без един млад българин в отбора, защото колкото и да го харесвам като човек, за мен си остава Стойчо (комисионера). Той прави силен сезон и лятото продава всичко без да е развил един млад футболист. Ако Лудогорец в момента не играеше Европейски футбол, щеше да бие и Левски и ЦСКА с по 3 гола разлика. Само Литекс и Лудогорец провеждат европейски тренировки с бази и така нататък, всичко останало е, че се лъжем и заблуждаване. А група не показва колко си силен като отбор, Европа е мерилото, а тук е много добре да кажем израза "Най - добри, ама у наше село".