Лудогорец отново се измъчи срещу Хасково, но взе трите точки (видео)

20:47
Лудогорец отново се измъчи срещу Хасково, но взе трите точки (видео)
Лудогорец победи Хасково с 3:1 като домакин в първи мач от 12-я кръг на А група.

Гостите стартираха двубоя от последното място във временното класиране. Те имат в актива си само една победа, постигната срещу орлите в първия кръг.

Новият треньор на Хасково Емил Велев ликуваше в 6-та минута, когато неговите възпитаници поведоха след отлична контраатака.

Лозев проби по лявото крило, стигна до границата на пеналта и с плътен шут по земя стреля към вратата, пазена от Стоянов. Кълбото рикошира в десния страничен стълб. След това топката се озова в краката на Коруджиев, който бе непокрит в наказателното поле на домакините. Последва удар, който бе неспасяем за Владо Стоянов. Студен душ за шампионите.

Хасково задържа преднината си до 37-та минута, когато домакините изравниха след изпълнение на пряк свободен удар. Топката бе центрирана в пеналта, Моци успя да чукне към Марселиньо, който със силен шут от границата на малкия пеналт препарира Пейков.

В самия край на първата част реферът отсъди дузпа за домакините след центриране от корнер. На повторенията се видя, че Мартин Ковачев е дръпнал за фланелката Козмин Моци в конкретната ситуация. Румънският защитник на Лудогорец изпълни дузпата и я реализира.

Крайният резултат бе оформен в 51-та минута. Тогава отново отбраната на Хасково не успя да изчисти топката след центриране от корнер и Дани Абало реализира.

Лудогорец събра 22 точки след този двубой и се изкачи на второто място в А група, на 4 точки зад лидера ЦСКА. Армейците са с мач по-малко.

Състави:


Лудогорец:
Владислав Стоянов, Жуниор Кайсара, Браян Ангуло, Георги Терзиев, Козмин Моци, Светослав Дяков, Фабио Ешпиньо (Вандерсон), Даниел Абало (Мисиджан), Михаил Александров, Марселиньо, Роман Безяк (Кишада)

Хасково: Боян Петков, Атанас Кръстев, Иван Скерлев, Мартин Ковачев, Педро Еуженио, Владислав Узунов, Георги Коруджиев, Майкъл Тевия (Чепилов), Вълчан Чанев, Деян Лозев (Д. Атанасов), Емил Ангелов



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
18.10.2014 14:10

И дано Лудогорец се измъчи срещу Базел по същия начина както с Хасково *lol*

aa2
18.10.2014 13:56

Смешно е това с ''подкрепянето'' на Лудогорец..Това е все едно аз да съм женен за французойка, да дойде българка да й се нахвърли и аз да казвам - ми аз съм българин, няма да те защитя, защото тя е българка.Адски тъпи сте с това!
Феновете на Левски са си фенове на Левски, тези на Лудогорец(колкото и да са те) са си техни.Стига с този фалшив патриотизъм, защото повечето от вас изобщо не уважават България.Колко от вас си хвърлят боклуците по кофите за боклук?Колко от вас пазят тревичката когато вървят около поляните?Колко от вас си хвърлят фасовете след като си изпушите цигарите на улицата?Колко от вас изобщо се замислят за България и нейното състояние(както политическо така и природно), че да се правите на големите патриоти?Смешници!!!

Omen
18.10.2014 12:31

Е браво бе само парвия гол го давате..

holigan4e
17.10.2014 23:53

Браво на Лудите ! Дано изместят чорбаристан

madridista98
17.10.2014 22:53

Лелеее как може тема за "националната кауза" да стои без коментар, да не би милионите не милиардите им фенове още да не са се прибрали от стадиона *smile* *smile* *smile*

madridista98
18.10.2014 09:55

Чакай бе първо с ние ли сме злобните ?!? Да си чул някъде например Олимпиакос като се класира за ШЛ президента им да подканя феновете на ПАОК и Панатинайкос да ги подкрепя и да им пълни стадиона, или когато до преди няколко години Ман Ю и Барса бяха пълни хегемони във вътрешните си първенста футболисти като Шави, Иниеста, Рууни и Скоулс примерно да са говорили по интервюта, че не трябва да падат на нивото на останалите отбори в лигите си ?!? ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД е КЛУБЕН, не НАЦИОНАЛЕН отбор, затова би трябвало да се подкрепя от СВОИТЕ ФЕНОВЕ, а не Господин Домусчиев първо да подканя феновете на Левски и Цска да подкрепят Лудогорец, а после Господин Петричев да казва, че Лудогорец имали най- добрата публика ( съставена на 98% от фенове на Левски и Цска, които живеят в София и които са дошли да видят Роналдо и ко и 2 % от работници във фирмите на гореспоменатия Господин Домусчиев умело захранвани с кебапчета), а Господин Владислав Стоянов да твърди, че Лудогорец не трябва да пада на нивото Левски ( и си вярва). Ние (феновете на Левски и ЦСКА) не сме обиждали бизнес продукта Лудогорец, но тяхната движеща сила братя Домусчиеви ни наричаха "бедни души" "родоотстъпници", заради близките отношения на нашите клубове съответно с Лацио и Стяуа. Затова са клубните отбори за да се подкрепят от феновете, дори в моменти като този в момента в Левски: без пари, без кажи речи половин стадион, без добри футболисти ... , а как ще реагират милионите фенове на Лудогорец, ако с техния тим се случи нещо подобно(хиляди само в Интернет иначе на мач в А група не повече от 2,3 хиляди ). Затова не разбирам защо да злобея на отбор, който не може да мине моя по никой показател: титли, купи, фенове, отдаденост, дори и европейски вечери *wink* Защото малко хора помнят как ЦСКА правеше заря, когато Левски отпадна от Ливърпул, но не може да им се сърдя, защото те си подкрепят даден клубен отбор, както и ние, но в името на БЪЛГАРИЯ всички бяхме на мача с Хърватия и сини и червени и подкрепяхме отбора, който би трябвало да ни обединява, дори когато губи, затова ме съди като "злобар" "хейтър", но предпочитам да съм такъв, но да подкрепям България, отколкото да подкрепям модерното което само печели, защото веднъж един германец ми каза: "Байерн няма истински фенове в Германия, защото те само бият" ( това разбира се беше в кръга на шегата, Байерн имат заклети фенове). Затова пак казвам нека да съм хейтър или бедна душа или родоотстъпник както и да ме нарекат хора като теб и дамата по- долу и Господин Домусчиев, аз имам своите клубен( Левски) и национален( България) отбори и ще подкрепям тях докрай !!!

stefanBG111
18.10.2014 01:33

Поредния хейтър в този сайт, момичето е право в написаното и я подкрепям, България наистина няма да се оправи с такива като вас.

hoffi
18.10.2014 00:34

В грешка си love, ние не злобеем, подиграваме се. Има разлика. Когато Левски беше в групите на ШЛ, тогава медийното влияние не беше толкова голямо и Васил Левски беше пълен с Левскари. Сега, благодарение най-вече на медиите, и на това, че сравняват постиженията на Лудогорци, едва ли не с успехите от 94-та, стадиона се пълни.. А когато става въпрос за местното първенство ( едва ли не - жалкото, долнопробното, по думите на футболисти на Гората ) никой не ги отразява.. п.с. Докато има хора с различно мнение от всеобщото, ще има надежда, че държавата НИ няма да бъде поредното стадо ОВЦЕ...

minimalka
17.10.2014 23:34

Докато има злобни парчета като теб и втория, България няма да се оправи..

hoffi
17.10.2014 23:05

Отварям си уинъра и що да видя ?! Водеща тема - Лудогорец a.k.a. Национална кауза със само един коментар ?! И той коментара точно това което си мисля и аз *lol* Сигурно четирдесетте хиляди им фенове са на стадиона, или са заети да се тагват във фейсбук *lol*