Вуцов: Предстои ни тежък и крив мач с Локо София

13:05
Вуцов: Предстои ни тежък и крив мач с Локо София
"Предстои ни тежък и крив мач с Локомотив София. Няма какво да се заблуждаваме. Теренът на стадиона на домакините  не е добър, трудно може да се изиграе хубав мач на него. Не виня никого за това, просто ситуацията е такава. Тренирахме и на недобри терени, за да се нагодим за игра. Не им обръщам внимание на писаниците за  проблеми Локо София, добре стоят на терена, измъкнаха и важни точки навън. Приближават се близо до нас. мачът ни с тях е борба за място в първата шестица и  всеки един отбор ще се опита да спечели. Няма с какво да се изненадаме. Трудно може да се очакват някакви изненади. Ще има и футболни достойнства. Надявам се да спечелим точки от този мач". Това заяви старши треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов по повод гостуването на тима му на Локомотив София в мача от 12-ия кръг на "А" група.

Той изрази задоволство от подготовката на отбора през паузата в първенството.

"Готвихме се нормално през изминалата седмица. Дългата пауза от  16 дни, която ни даде възможност да поработим. Искахме да освежим играчите и да дадем шанс на чужденците да си починат. Проведохме двуразови тренировки, които ни помогнаха за още свежест и сила. Няма да имаме повече шансове по-дълги тренировки, програмата ни е доста сгъстена. Добра атмосфера за работа, добре работиха момчетата. Съжалявам, че Серкан Юсейн, Владимир Айтов, Наско Милев и Вальо Томов не бяха с нас и те отпадат за мача с Локомотив София. Милен  Гамаков имаше проблеми, но вече е готов. Няма други контузени играчи. Всички тренираха добре и с настроение. Георги Купенов и Исмет Рамадан тренираха с нас цяла седмица, играха и срещу Евроколеж. Видя се, че не отстъпват на батковците", каза още наставникът на канарчетата.

"Моето желание е да извличаме максималното във всеки един мач. Последният ни двубой  с ЦСКА не  го спечелихме, но бяхме добре организирани и затруднихме максимално армейците. Надявам се на успех срещу Локомотив София. Важен е двубоят, но не е финален. Всички отбори влизат в тежък цикъл от мачове. За мен двубоят с Евроколеж не беше контрола, а тренировъчна игра, аз очаквах играчите да изпитат удоволствие от играха, но аз не изпитах такова. Най-много 5 играчи бяха на ниво, ефекта от тази игра не беше такъв, какъвто търся", добави още Вили Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация