Дарения от фенове трогнаха сините

12:38
Дарения от фенове трогнаха сините
Скромна, но безценна помощ от запалянковци, разчувства Левски. Привърженик на сините подписа с клуба договор за дарение, с който се оформя даването на суми от 50 до 100 лева всеки месец. Почитателят на Левски стана третият, който идва, казва "Искам да помагам редовно с каквото мога" и процедурата тръгва, съобщава "Труд".

Чрез месечни вноски от фенове "Герена" вече получава около 600 лева на месец. Няколко други запалянковци напоследък помогнаха с еднократни вноски и така се събраха 15 000 лв.

По желание на дарителите всичко отива за синята школа. "В клуба сме трогнати от тази подкрепа - заяви изпълнителният директор Константин Баждеков. - С радост бих оповестил имената на дарителите, но по тяхно желание имената им трябва да останат в тайна. Те явно не са милионери,а са готови в тези тежки времена да отделят средства. Което показва колко много обичат Левски. Мисля, че трябва да се прекланяме през такава обич. Да, положението в клуба съвсем не е лесно като финанси и всяка помощ е добре дошла. Готови сме и на всеки да покажем за какво точно отиват парите му - за съблекалните за децата и т. н."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
17.10.2014 15:11

Респект за тези ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ!!!!!*beer**beer**beer*