Базел се стресна от Лудогорец, праща скаут №1

09:18
Базел се стресна от Лудогорец, праща скаут №1
В Базел очакват много тежки двубои с Лудогорец. Именно заради това швейцарците пращат в Разград за днешния мач на орлите с Хасково своя главен скаут Руди Збинден, информира "Меридиан мач".

Няма как да не отчетем, че преди малко повече от година, когато двата тима се срещнаха в плейофа за влизане в групите на Шампионска лига, дойде човек от щаба на Збинден. А сега идва именно той.

Друг е въпросът, че съставът на Лудогорец няма да бъде този, с който орлите ще се изправят срещу Базел другата седмица. Георги Дерменджиев е решил да направи няколко промени. На вратата ще излезе Владо Стоянов, тъй като Милан Борян се прибра едва вчера в България. Пред него ще действат Кейшара, Георги Терзиев и националът Александър Александров, който обаче не записа и минута срещу Хърватска и Норвегия. Ляв бек ще е Браян Ангуло. Козмин Моци, Йордан Минев и Светослав Дяков може би ще получат почивка. В средата на терена ще действат Анисе и Ешпиньо. По крилата ще са Дани Абало и Върджил Мисиджан, а Вандерсон ще смени Марселиньо, който има здравословно проблеми през последните дни. На върха на атаката ще е Роман Безяк, тъй като Юнес Хамза бе ангажиран с националния тим на Тунис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
17.10.2014 21:20

как биха Пуул тия маймуни, не трябваше да става това

medno
17.10.2014 20:17

Най- важния мачдо сега в ШЛ за нашите. Ако не ги бием мечтите ни ще се превърнат в почти невъзможни.

medno
17.10.2014 19:05

Дано ги бием, но тези проблеми на Марселиньо може да се окажат решаващи ... Само на Безяк ще се надяваме в атака и това малко ме притеснява. Дано има ден и реализира *smile*

holigan4e
17.10.2014 12:46

Тоя път няма да е като миналата година ! Базел ще са доволни и на Х , но победата този път е за истинския евробоец ! 2-0 за Лудите сигурен съм.

kozel4e
17.10.2014 20:12

Дано пич, дано ги бием. На мен ми се струва Х, дано бъркам