Реал не пуска Хунтелаар в Милан под наем

11:57
Реал не пуска Хунтелаар в Милан под наем
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е отказал да пусне нападетеля Клаас Ян Хунтелаар под наем в Милан за един сезон, твърди "Гадзета дело спорт".

Босът на "белия балет" е имал среща с Адриано Галиани, но която е бил обсъждан варианта холандският нападател да бъде преотстъпен на "Сан Сиро", а през следващото лято Милан да купи правата му. В началото на годината "кралския клуб" плати 27 милиона евро на Аякс за права на футболиста, но цената на играча към днешна дата значително е паднала. "Росонерите" са готови да отправят и официална оферта от 18 милиона евро в следващите няколко часа.

Флорентино Перес съобщи вчера, че ще се опита да убеди голяма част от ненужните футболисти да напуснат Реал. Хунтелаар не влиза в плановете на новото ръководство, но явно шефовете на "белия балет" искат да изцедят максимума от евентуална сделка с Милан.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dido_Man_U
05.07.2009 22:19

Епа тия вече прекаляват колко пари похарчиа а ся Хунтелаар дет търка пейката нищат да го пуснат и то ПОД НАЕМ *sick* Тва вече не е справедливо от тяна страна *evil* А относно Хунтелаар трябва да иде в Юнайтед *thinking* *wink*

pacho_vr
05.07.2009 18:06

А реал един голем дедов не ще ли провали си кариерата това момчеее *joking* *thumb_down*

Dagoberty
05.07.2009 12:35

*wink* Ша дойде в Милан от Реал ще пуснат *joking*