Батков увисна с три заплати и на Гонзо

10:37
Батков увисна с три заплати и на Гонзо
Финансовата криза в Левски продължава с пъл­на сила. Въпреки че наскоро футболистите взеха по една заплата, тре­ньори и служители не са получавали възнаграждение вече три месеца, съобщава "Меридиан Мач". Георги Ива­нов на практика не е взимал нито лев от завръщането си в клуба, а това важи с пълна сила за Елин Топузаков и най-новия член на екипа Пе­тър Колев.

Същата ситуация е в и в останалите нива на управление в клуба. Заплати все още чакат тре­ньорите в школата, а пари не е получа­вал и директорът на ДЮШ Даниел Боримиров. Уве­щанията са, че съв­сем скоро ситуаци­ята ще бъде реше­на, но на този етап не е ясно кога ще Припомняме, че бунт в клуба бе по­тушен от спортния директор Георги Иванов. Играчите спретнаха тих бунт преди мача със Славия, защото не бяха взимали въз­награждения. Те дори искаха да бойкотират трени­ровка и в лагера преди сблъсъка с „белите".

В крайна сметка бяха укротени от Георги Иванов, а впослед­ствие взеха една от забавените си две заплати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
15.10.2014 21:47

С такива новини, ще гледам дерби Люксембург - България в кървав мач за последното място. Хората по трибуните ще са по - малко от цената на билета за СЕКТОР А, а основен голмайстор ще бъде Николай Михайлов с 4 гола (по 2 в двете врати), а асистент за по един гол в двете врати ще бъде Апостол Попов.

Няма левскари, цесекари, бултраси, заралий и подобни. Всички трябва да се обединят и да се вземат в ръце. Кви са ми тия мустаци, лупита, цветанчовци, турчоляци и сродните им, че ще се е**ват те така с този спорт.

То и да искаш да отидеш на мач къде да отида. Сектор А на герена го няма, Г на Армията, Националния не отговаря на изисквания. Да се прежалиш да отидеш, гледаш някакъв сбиротък от всички краища на света без да могат да комуникират на общ език и без да знаят какво правят на терена.

hoffi
16.10.2014 11:04

А ти нали знаеш, че поддръжката на един клуб не се състои само в заплатите? Не защитавам Баткоff, ненавиждам го, но това е реалността! А не може ако обичаш един клуб ( говоря за играчи и треньори ) да мрънкаш само за заплати ! В един Лийдс, хората си носят обяда от вкъщи, перат си екипите вкъщи и какви ли още не икономии! Юве като ги изритаха от Серия А, колко играчи останаха с тях, на по-малки заплати ? Реалността е такава, че в България се гледат главно парите, играта и любовта към отбора остават на второ място. Ами един Гонзо да излезе и да каже " след като клуба е в трудна финансова ситуация, аз ще работя безвъзмездно, тъй като аз ОБИЧАМ ЛЕВСКИ". Да излезе Гаджев, да каже същото. Съмнява ме да живеят от заплата на заплата както 90% от българския народ. Литекс да не би да бяха в цветущо финансово състояние ? Не, ама изкараха юношите и направиха млад отбор. А един юноша едва ли ще взема заплата като тази на Педро, на Бедоя, на Анйиете ( или както там се пише.. ) Проблема не е само Баткоff, проблема е мисленето на българина !

SuperSizee
15.10.2014 22:20

Какво и е на новината? С новини от "този тип" ще гледаме как родните отбори отпадат от новосъздадени отбори от трета дивизия в Косово, е то това и е на тази новина. Не ме интересува Левски, ЦСКА и прочие докато не видя развитие като при Лудогорец не ме интересуват, ама изобщо. Както казах с такива личности във футбола не става, докато се заблуждаваме с нещо, момчета с костюмите се смеят от горе как са хвърлили една троха и мравките налазват. Батков как така като видя, че Газпром ще вземат Левски и спря да плаща, реве като п**ка по медиите сега, че без този проект едва ли не умираме. Томов колко пъти трябва да ограби отбора, че да се разбере, че не е нещо повече от Батков. Какви са тези сбиротъци в отборите, какво означава да не намерят пари да ти платят. Нали има договори, внесен капитал, домакински мачове, маркетинг, продажби дори и на толкова ниско ниво, че сигурно някой незначителни. Тези логота на екипите да не мислиш, че са безплатни, или рекламите на стадионите, или мачовете които гледаш по телевизията. Колкото и да е са приходи.

miro211
15.10.2014 22:07

Какво и на новината бре..! Като пишеха простотии за ЦСКА всички левскари дразнехте:"закривай". Сега какво очаквате...? Докато БаткоФ е начело на отбора ше имате по 2-3 тренера по 2-3 кондиционни и все така ще я карате брат*smile*