Боби за Любо: Има Изпълком на 14 ноември

09:17
Боби за Любо: Има Изпълком на 14 ноември
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че тимът на Норвегия заслужено е спечелил двубоя с България. Както е известно, възпитаниците на Любослав Пенев отстъпиха с 1:2 в гостуването си в Осло от квалификациите за Евро 2016. Михайлов коментира и въпроса с поста на националния селекционер и дали той ще бъде освободен.

" Норвегия беше по-добрият отбор тази вечер. Не знам каква е причината, но бяха прекалено бързи за нас. Нищо не е загубено, ние ще се борим докрай. Те имат да идват в София, трябва да ходят и в Азербайджан. Много от нашите основни играчи не се намират във форма, но за това трябва да питате треньорското ръководство. Това са спортно-технически въпроси. Мачът срещу Хърватия си беше абсолютен хикс. Днес норвежците имаха много положения, но вторият им гол беше абсолютно късметлийски", каза Михайлов пред БНТ.

На въпрос за евентуално освобождаване на Любослав Пенев, Борислав Михайлов отговори:

"Имаме мач на 14 ноември, ще имаме и Изпълком до тогава. Нищо повече не мога да ви кажа в този момент."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fred_duffy
15.10.2014 09:38

Никакъв Изпълком няма да вземе решението - Любо САМ ще си подаде оставката, защото каузата "България" вече не му е интересна,наигра се, видя че нищо няма да постигне освен почетно 4-място и ще абдикира.Басирам се.
Сега е ред на Балъка да се пробва,после Хубчев, после....Цанко Цветанов,Киряков,там още някоя резерва от златния отбор.
Няма край шуробаджанащината..........

haldir
14.10.2014 16:46

Не защитавам Ники М. ,ама ми е странно ,защо не плюхте така Стоянов като му вкараха гол от 30 метра?
Във вчерашния мач ,вратаря ли ни беше виновен,че нямахме 3 последователни точни паса,и не само в този,а и в миналия мач!!!Къде бяха играчи като,И.Попов , Манолев , Тонев и т.н. - не и на терена!!!!
Колкото до Пенев ,ако го махната ще е най-голямата грешка на "Михайлов и компания".....

tinin
14.10.2014 16:14

Боби Михайлов да спре с алкохола, че след мача с Хърватия на интервюто беше подпухнал и неадекватен. Не е лошо да си гледа неговата работа, защото футбола ни затъва все повече и повече.

aa2
14.10.2014 15:38

Само не разбирам къде Михайлов сгреши вчера - с това, че тръгна да излиза за да пресрещне противников играч, който бе изпуснат от защитата сякаш бе невидим?Това, ако е грешка то Нойер примерно е най-големия грешник на този пост!2-рия гол също не бе вина на Михайлов.Ако трябва да сме честни защитата беше на нивото на училищен отбор.Вратаря направи всичко възможно за да не паднем с повече.Не говорете глупости!

scouser_pool
14.10.2014 17:28

А като гледам колко минуси си отнесъл ми става ясно какви идиоти се въвличат във "вота" на коментари тук*erm*

scouser_pool
14.10.2014 17:27

Да , и аз така смятам и го повтарям от доста време , Михайлов е окей вратар и не знам какъв е проблема с него , че всички го ругаят.Не вярвам баща му да го е уредил в Твенте или Верона, това ни е най-класния вратар понастоящем , единствено Влади Стоянов е горе-долу на това ниво на този пост, дали ще е той или Ники на вратата все тая , в полевите играчи е проблема

Rezors
14.10.2014 15:27

А щом толкоз много знае що не каже нищо за крет*нския гол,който неговия коч допусна!?
(За модовете: не трийте коментара,коч е мъжкото на козата,а не обида!)

gordon_shumway
14.10.2014 12:14

На този Изпълком ще е супер да вземе под ръка малката некадърна перука и да си бият шута надалече и двамата, ама надали - прекалено са нагли и нахални тези боклуци !!!

bacardy_breezer
14.10.2014 11:57

Само във Венци Христов вчера видях някакви наченки на желание и борба, и донякъде в Манолев. Другите бяха пълен леш.

sksw
14.10.2014 10:59

Той вместо да се занимава с Любо Пенев, по-добре да види първо лайнцето си Ники, което се изложи като кифладжия вчера и бе основата за тази загуба и после да говори много. Може отбора да е играл като цяло слабо, но онзи бе пълно дърво на вратата.

bacardy_breezer
14.10.2014 11:54

Много е тъпо да се обвинява един футболист ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВРАТАР за бездушната, слаба, смешна, жалка и грозна игра на националния ни отбор ! Не защитавам нито Ники, нито който и да било, но е смешно при положение, че ЦЕЛИЯ ОТБОР е отчайващо слаб, да се винят един, двама или трима играчи.