Попов: Имаме шансове за третото място

09:09
Попов: Имаме шансове за третото място
Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов заяви, че не иска да обвинява никого за загубата от Норвегия в евроквалификациите. Според нападателя на Кубан националите все още имат шанс за третото място в група "H", което дава право на участие на бараж.

"Имахме положения, но не успяхме да вкараме втори гол и да си тръгнем минимум с 1 точка. Не бих искал да очертавам кой е виновен и кой не е, но след като сме загубили, всички са виновни. От масажиста, до последния от футболистите в списъка. Шансовете за трето място в европейските квалификации не са загубени. В сравнение с мача с Хърватия, играхме по-добре. В съблекалнята всички бяхме мотивирани, концентрирани. Но какво да направим!? Ще продължим да се борим, все пак ние сме в националния отбор, не могат да ни изгонят всичките", каза Попов, цитиран от "ТВ7".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
15.10.2014 09:38

Любопитното е как преди започването на мачовете и след мача с Азерите говореха как щели да се борят за директно класиране! СЛед третият мач вече "имаме шанс за третото място". Не ще го спечелят, а имат шанс (но не се знае дали ще стане). Хайде, Хърватска и Италия са отявлените фаворити и нека да не са на първите две места! Но с противници като Азербейджан, Норвегия и Малта да казваш, че имаш някакви шансове за третото място вече е прекалено...

valtaxi
14.10.2014 19:40

Боби Михайлов беше най добрия...ха-ха-ха

kros4o
14.10.2014 16:40

Ше ви се не види на всички глупендери в националния дето нито пеят химн, нито изпитват нещо като го чуят ТЕЗИ "ЧУЖДЕНЦИ" ВЪН от националния на БЪЛГАРИЯ !!!

ANTONIO_RESIO
14.10.2014 16:04

Докато ти и съименика ти Апостол сте вътре никакъв шанс

steonist
14.10.2014 09:32

И разбира се масажистът е най-виновен, че не ги е масажирал с една по-голяма гьостерица.