Бодуров: Вярвам, че ще се класираме

00:10
Бодуров: Вярвам, че ще се класираме
Централният защитник на България Николай Бодуров бе разочарован след загубата с 1:2 от Норвегия в група "З" на европейските квалификации. Авторът на гола за лъвовете заяви, че не трябва да се обвинява само защитата ни за поражението. 

"За съжаление голът ми се оказа недостатъчен. Не само защитата защитава, а целият отбор. Всички трябва да атакуваме и всички да се защитаваме - целия отбор е виновен за загубата. Колебливо представяне. Не сме загубили вяра, вярваме си. Липсва ни характер. Не може при 1:1 да се задоволяваме с равенството, трябваше да играем за победа. Това е лично мое мнение. Вярвам, че ще се класираме. Докато има шанс ще се борим. Дано имаме късмет в следващите мачове", заяви Бодуров в ефира на БНТ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GrandeBarca
14.10.2014 19:36

Без Иван Иванов нещата са тегави..а докато Бодуров и Попов правят глупост след глупост..но те се амажат след 3/4-0 срещу Малта..после италиянците ще ни дупчат..и да пуска Венци Христов ..да пробва с Александров и Неделев,Попов зад Христов...не да мъчи Ивелин на крилото,а Манолев на крилото..

stefanBG111
14.10.2014 01:09

Вземи махни се от националния, заедно с другите палячовци и отидете да правите компания при Божинов за манекенство. Вземете най накрая пуснете млади момчета, готови да се докажат, които ще играят с хъс и желание, а не като наще днес, които незнаеха какво правят въобще на терена. Във всички отбори се направи подмладяване на съставите, само ние седиме и си чешаме езиците.

rozenrot
14.10.2014 00:32

а аз вчрвам че има извънземни*joking**joking*