Пенев: Играхме по-добре от предните контроли, не ме притесняват загубите

09:52
Пенев: Играхме по-добре от предните контроли, не ме притесняват загубите
Треньорът на ЦСКА Любо Пенев за кой ли път остана доволен от играта на футболистите си, въпреки че "армейците" загубиха поредна контрола, този път от Спарта Прага с 0:2.

Наставникът каза, че в никакъв случай не се притеснява от третото поредно поражение на тима в Австрия. За Пенев резултатите на този етап не са важни, защото "червените" наблягат на физическата подготовка.

"Има още много неща, които е нужно да изчистим, но въпреки това съм доволен от играта на отбора. Момчетата определено се представиха на по-високо ниво в сравнение с предните два мача на австрийска земя и добре потичаха на терена срещу Спарта Прага. Не ме притесняват трите загуби, тъй като на този етап резултатите на са от значение. По-важно е да се подготвим добре физически, за да може да сме във форма за мачовете в Европа. Така че не смятам да намалявам тренировките. Напротив. Няма да има никаква почивка", сподели Пенев.

Треньорът на ЦСКА съобщи, че умишлено отборът е търсил силни съперници в контролите, за да се види истинското състояние на тима.

"Виждате, че трите мача, които изиграхме в Австрия са срещу сериозни съперници. Именно такива тимове търсих. По-добре така отколкото да играем срещу слаби отбори и да трупаме измамно самочувствие в контролите и когато дойдат мачовете на истината да не сме подготвени на 100%. Това е пътят, по който трябва да вървим. Лесен съперник искам да ни са падне на 17-ти, когато е жребият за Европа", добави още наставникът на "армейците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

des_v24
05.07.2009 18:32

Прави сте резултатите от контролите нямат значение, но колкото и да са силни Спарта , Жилина и австрийския тим *smile* ,мился че този отбор на ЦСКА ще му трябва много повече време за да се сработят играчите , да когато започнат истинските мачове тогава може да се каже какво е състоянието на отбора. До тогава да си падат , така само ще заблуждават бъдещите си противници!

RangerSS
05.07.2009 16:46

Подкрепям напълно Пенев - в контролите нека падат - все пак Спарта Прага са силен отбор и играят всяка година в ШЛ.Въпреки че Ц(*КА са ми противен отбор,като че ли само чорбарите са близо до привличането на звезда от световен ранг в България и правят селекция - а в любимия ми Левски си привличат Топчо,Бардон,Йовов,абе порнография.Успех на момчетата на Пенев в Лига Европа и ще ги видим на Вечното дерби.Само ЛЕВСКИ !

bobygbg
05.07.2009 15:53

Изключение прави само 2рият мач с Австрииския анонимник. И Жилина и С.Прага са по-добри от нас. Резултатите са си реални

teooo1
05.07.2009 15:44

ЦСКА няма да пада само в контролите, а и в шампионата *smile*

svetlio_vn
05.07.2009 12:35

Уволнението на Димитър Пенем бе ОГРОМНА грешка на хората от Титан - доведоха си племенника , който не само , че не спечили титлата , но и отборът играе все по-трагично ... Сега привлече една дузина играчи от непретенциозни отбори , които ще ядат яко бой в Европа , а в България може и да се борят за челни места , но само защото и другите отбори са слабички ...

stenli111
05.07.2009 11:54

брее голяма работа станала макар че съм левскар подкрепям донякъде Цска и пенев истинския аршин ще е първенството и лига европа това са контроли правят се експерименти дайте им шанс на хората бе

ivo_203
05.07.2009 11:22

хахахаха.... той винаги е доволен.... се така да продължат...... *lol*

Yavor90
05.07.2009 10:19

хехех, тоз ме убива... сигурно ако паднат с 5-0 от Алкохолик Гурково ще е още по-доволен