Гонзо: Имаме сериозни финансови проблеми

20:01
Гонзо: Имаме сериозни финансови проблеми
Бюджетът на Левски е намален наполовина от лятото. Това признание направи силният човек на "Герена" Георги Иванов в ексклузивно интервю пред "TV7". Ето и акцентите от изказването на спортния директор и временен треньор на сините:

"Бюджетът на Левски бе намален наполовина. Факт е – клубът не е финансово стабилен, имаме проблеми.
 
Във Варна сам си построих къщичката, смятам да го направя и в Левски.

Нашата цел беше място в тройката, но може да погледнем и към титлата, при условие, че победим Локомотив Пловдив и ЦСКА в следващите ни мачове.

Димитър Димитров трябва да дойде на "Герена" през януари. В живота обаче всичко се случва. Все пак съм уверен, че Херо е сериозен човек, а освен това вярвам и на мъжката му дума."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rarabg
13.10.2014 22:59

и само Левски але и само Левски обичаме те!

manutd_forlife
13.10.2014 21:29

Надявам се да намерите няколко спонсора и да се оправи положението. Много ме дразни да гледам моят отбор в това положение и ми е напълно ясно, че Левски са на същото дередже. Не може такива отбори да имат по-малки бюджети от Литекс, Ботев и отбори на 3 години. Толкова е зле положението, че желая на кръвния си враг да се оправи от това си положение. Отдавна не съм гледал битка за титлата между двата столични гранда на България, надявам се скоро да има такова. *beer*

Kalinho
13.10.2014 22:37

само Лудогорец имат видимо по - голям бюджет. И Ботев и Литекс нямат толкова пари.