Пенев умува за пет поста

11:42
Пенев умува за пет поста
Селекционерът Любослав Пенев до последно ще умува за титулярния състав пред домакинството на Хърватска. Треньорът се колебае за цели пет поста, съобщава "Меридиан Мач". Със сигурност срещата в Петък ще започнат Николай Бодуров, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Миланов и капитанът Ивелин Попов.

Всички останали играчи имат равни шансове да се изправят срещу ' „шахматистите". За вратарския пост ще спорят Владо Стоянов и завърналият се в отбора Ники Михайлов. Пенев и помощниците му пробват и двамата в тренировките, но везните накланят в полза на Стоянов. В защита нещата изглеждат на сложни. За партньор на Бодуров ще спорят Апостол Попов и Александър Александров. Отляво Веско Минев се конкурира със Станислав Манолев.

Играчът на Динамо (Москва) обаче може да бъде използван и като халф. Минимални шансове има и за Петър Занев. В дясната зона Иордан Минев изглежда незаменим, но Пенев не веднъж е изненадвал с титулярния състав. За дясното крило вариант №1 е Мишо Александров, като не е изключено там да играе и Георги Миланов или Ивелин Попов.

Атаката най-вероятно ще води Илиян Мицански, но габаритите на Гълъбинов му дават шанс. Срещу мощните хърватски защитници е възможно да бъде противопоставен таранът на Ливорно.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
09.10.2014 22:31

Единствето Апостол Попов не трябва да играе! Срещу Азербайджан направи прекалено много грешки!

CarlesPuyol5_95
09.10.2014 19:39

Според мен трябва да се даде шанс на Михайлов пък каквото сабя покаже относно защитниците и халфовете там е трудно решението но смятам че и Манолев трябва да е 100% вътре в титулярният състав а относно МИЦАНСКИ и ТРОМАВИЯТ ГЪЛЪБИНОВ разбира се че МИЦАНСКИ трябват ни бързи играчи и динамични дето му се вика не някакви "тарани" които докато се завъртят да бият топката и вече ще видим как Модрич и Ракитич са си разменили няколко паса .... всеки прави грешки но в мача ни с Азерите той пропусна от ситуация в която всеки нападател е длъжен да вкара ... та то бяха няколко метра как се изтърва от такова положение не знам случва се на всеки и най - великите грешат това е но за мен 100% трябва да се заложи за МИЦАНСКИ !!! *beer*

Turek
09.10.2014 15:35

Малко ми е трудно да повярвам че Манолев който играе в дясната зона се конкурира с Веско Минев за ляв бек но кой знае Пенев може и да ни изненада*smile* Не харесвам Александров но А. Попов е много по зле от него и не виждам каква конкуренция може да има между тях. При вратарите е най-сложно. Стоянов от началото на годината е в трагична форма, а и в мачовете на националния отбор винаги допуска фрапантни грешки. Михайлов пък няма игрова практика но пък колкото и да го оплюваме в мачовете на националите няма такива явни издънки като Стоянов. Труден избор. В нападение според мен най-удачно ще е да започнем с двама чисти нападатели - Мицански и Гълъбинов за сметка на изключително неефективния в атака Михаил Александров.

Михайлов - Манолев, Бодуров, А. Александров, В. Минев - Дяков, Гаджев, Миланов - И. Попов - Мицански, Гълъбинов

Лично мнение разбира се*smile*

Kings_5
09.10.2014 15:21

хахах то остава и да избере малката перука за титуляр. *lol*

RMRM7
09.10.2014 14:57

Ивелин Попов 9 Исмаил Иса 29

Миланов 17
25 10 7
Манолев 21 Дяков Николай Димитров/М Александров
14 В.Минев 4 А.Попов 3 Даниел Златков 5 Бодуров

12 Стоянов

mincho9
09.10.2014 13:22

Стоянов - Манолев, Бодуров ,А. Попов , В. Минев - Дяков, Гаджев, Миланов - Александров,Гълабинов, И.Попов*ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball*