Намери ли Милан най-после нападател? Галиани на среща с Перес за Хунтелаар

13:54
Намери ли Милан най-после нападател? Галиани на среща с Перес за Хунтелаар
Ще успее ли Милан най-накрая да си осигури подписа на класен нападател?

Адриано Галиани явно е решил, че е крайно време "росонерите" да се подсилят с доказан голмайстор и за целта днес си е уредил среща с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Причината е Клаас Ян Хунтелаар, който е поредният футболист, желан от шефовете на италианския гранд.

Според информациите, Галиани и Перес ще се срещнат в Майорка, където се очаква да постигнат договорка за холандеца. Милан търси централен нападател, като Един Дзеко от Волфсбург бе цел № 1 на "росонерите". Неговият трансфер обаче пропадна и сега италианците разполагат с дълъг списък, включващ Емануел Адебайор, Питър Крауч, Луиш Фабиано и др. С нито един от гореспоменатите обаче Милан не е постигнал договорка.

Сега в щаба на миланския гранд са обнадеждени, че топлите им отношения с Реал ще доведат до успешен край евентуална сделка за Хунтелаар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
04.07.2009 18:53

*smile* Аз предпочитам К.Я.Хунтелаар пред тоя Адебайор или пък Крауч.По времето когато беше в Аякс вкарваше гол след гол,дано само да ни пасне на игровият стил *party*

Oranje
04.07.2009 15:46

В Милан ще се развихри и нищо чудно да вземе Златната топка. Е, повече щях да се раздвам да иде в Арсенал, за да се сработи с Ван Перси с оглед Световното догодина, но все пак най-важното е да играе редовно. Давай, Хунти!

lubo_nemaniq
04.07.2009 15:04

Не знам какво чакат големите клубове.Хунтелаар е наистина доказан голмайстор,който има над 60 гола за Аякс.Престоят му на "Бернабеу" е непритен с оглед на това,че му беше даден твърде малко шанс за изява.Сигурен съм,че ако кредита на доверие към него беше по-голям щеше да се развихри и да продължи да бъде същата машина за голове и в Испания.Ако Милан са решили да подобрят представянето си в "калчото" и в Европа сега е момента да наддават за него.Реал ще са склонни да го продадат за около 15-20 млн. евро,което на фона на голмайторските му качества е нищо.

torres_228
04.07.2009 14:33

Има интерес и от Ливърпул към Хунтелаар. Добър футболист е, рядко забелязан в престоя си на Бернабеу!

vinaver
04.07.2009 14:15

И аз мисля, че от всички нападатели, които Милан искат, Хунтелаар е най-добрият вариант.

drusalin
04.07.2009 14:12

Cris_7 ти ако не кажеш поредната лапешка глупости . Нищо не си е провалил дори показа много добра игра в Реал . Но ти само може да продължиш да си завиждаш че е в реал . След като Бензема дойде нищо чудно това да стане факт, а и добрите взаимоотношения между клубовете ... но Хунтелар обича да играе за Реал . Това си го каза и според мен ще си остане по вероятно е Адебайор да премине в Милан .

Cris_7
04.07.2009 14:06

Дано го купат *wink* Добър футболист е , но тия боклуци от Реал го провалиха.. Дано отиде в Милан

beastt
04.07.2009 13:58

Според мен, ако го вземат Хунтелаар много добре ще се впише в стига и играта на най - титолувания клуб в Света : )