Локарно - Ксамакс, спечелен

10:59
Локарно - Ксамакс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. октомври: 3 познат от 4 мача - 75.0% успеваемост

Залог на деня за 08.10.2014 г.

Локарно - Нюшател Ксамакс, 20:30 часа

Стойност в наличния коефициент предвид възможностите и амбициите на двата отбора. Ликарно изпадна от втора дивизия в трета, а тук е тотален аутсайдер, след като в девет срещи записа осем поражения и едно реми. Той изпитва сериозни проблеми на всички нива, като едва няколко играчи от миналия сезон останаха и сега в отбора. Треньорската смятан също не се оказа успешен ход и днес срещу вероятно най-силния тим в дивизията шансовете са минимални. Нюшател Ксамакс е топ фаворит за промоция, а след слабия старт на сезона сега навлезе в силна серия от победи и едва ли ще бъде спрян от последния, защото точките на Ксамакс са много нужни. Гостите са тим с отлична атака, вкарал цели 15 гола в последните си 4 визити в първенството и отбелязал три гола на елитния Цюрих в турнира за купата на страната (загуба с 3:5). Всичко това подсказва, защо коефициент за победа на гостите над 1,70 изглежда добра оферта.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.80

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация