Батков иска Херо да подпише предварителен договор

09:27
Батков иска Херо да подпише предварителен договор
Собственикът на Левски Тодор Батков се заема лично с казуса „Херо". Адвокатът ще привика на специална среща бургаския специалист Димитър Димитров.

Той ще настоява да има сигурност около треньорския пост от зимата. Както е известно, Херо бе анонсиран като нов наставник, но още вчера агентът Мирчо Димитров разкри, че му търси нов отбор в чужбина, като най-вероятната дестинация е Украйна или Азербайджан, съобщава "Меридиан мач". Това противоречи на договорката със „сините".

Самият Батков настояваше най-усилено за назначението на Херо, като засипа с комплименти бургазлията, обявявайки, че е „направил чудеса" при предишния си престой на „Герена". Затова Батков ще настоява за предварителен договор, който Херо да подпише и да се обвърже от рано с клуба. До момента Димитров вече е отказал веднъж да парафира такъв контракт, като така си оставя вратичка за измъкване от само устната договорка със „сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tamate
07.10.2014 12:01

Жалко за Херо . Голям треньор.Не му трябват излишни емоции , след това което преживя преди година и половина.Жалко и за състоянието на 2-та най-големи гранда в България ЦСКА и ЛЕВСКИ .... *cigarette*