\"Изключи телефоните поне за ден. Ооооо. Нямат край проблемите личните, служебните...\"

11:01
\"Изключи телефоните поне за ден. Ооооо. Нямат край проблемите личните, служебните...\"
"Изключи телефоните, поне за ден. Нямат край проблемите личните, служебните...". Този абзац от известния сингъл "На море" на Васил Найденов може да се превърне в химн на Ботев Пловдив, предвид многобройните главоболия, които тимът има.

Всички мобилни телефони на "канарчетата" бяха изключени заради неплатени сметки, съобщава "7 дни спорт". При набирането на който и да е от групата се получаваше автоматичен отговор за временно спрян достъп. От отбора свидетелстваха, че линиите били спрени вчера около обяд. Ситуацията се повтаря за втори път в рамките на последния месец.

След вчерашната тренировка футболистите бяха пуснати в почивка за уикенда. Не е ясно дали от понеделник Ботев ще има нов треньор с необходимия лиценз "Про". Петър Пенчев води заниманието на тима вчера за последно, след като договорът му изтече още на 30 юни. При тоталната управленска и финансова криза в клуба желанието на футболистите да ходят на тренировки също намаля. Въпреки това те са решили, че в понеделник ще отидат на стадиона, за да продължат с подготовката си, въпреки че не знаят дали ще има специалист, който да ги ръководи.

"Ако се наложи, ще изберем някой измежду нас да води тренировките", намираха сили и настроение да се шегуват дори при създалата се патова ситуация играчите на Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
04.07.2009 13:49

Наистина жалко и за Ботев,имат страхотна публика,която не заслужава,отборът им да бъде толкова зле,ако беше Гришата взел канарчетата щеше да е съвсем различно,но уви ..... *sad*

beastt
04.07.2009 12:45

devata кажи ми какво общо има ЦСКА с кризата в Ботев ?

devata
04.07.2009 12:24

Така става с всички шматки които целуват гъза на ЦСКА.