Уейн Рууни се хлъзна на яхта и си сцепи главата

09:20
Уейн Рууни се хлъзна на яхта и си сцепи главата
Уейн Рууни е претърпял нелеп инцидент по време на лятната си ваканция във Франция, съобщава "Мирър". Нападателят на Манчестър Юнайтед е бил приет в болница, след като се е подхлъзнал на яхтата си и е ударил главата си.

"Уейн имаше сериозна рана на главата с доста кръв и мислехме, че е получил сътресение. Именно поради тази причина го отведохме в болницата, за да видим какво е състоянието му. При пристигането си той носеше шапка, но я нахлузи на главата заради раната си, а не за да се скрие от феновете. Уейн постоянно звънеше на роднините си в Англия, за да ги информира за състоянието му", разказа близък приятел на Рууни.

Уейн Рууни е здрав и след прегледа е бил изписан от болницата. Така английският национал ще може отново да се отдаде на почивка заедно с бременната си съпруга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
04.07.2009 12:02

Elninoo гледай си смешният Луузърпоол и си мълчи.. Рууни е мн добър играч и тази година много ще вкарва *wink*

villitu
04.07.2009 11:53

ШшшшТ,че някой щи са смее бе Elninooo *stop*
Догодина Рууни голмайстор в Премиър лийг *joking* И да се надяваме второто място да е за Бербо *wink*

AriesBG
04.07.2009 11:38

А споменава ли се дали яхтата е потънала?

drusalin
04.07.2009 11:37

Уейн Рууни е един страхотен футболист който не само качества притежава а и хъс и се раздава винаги на терена . Има хора който просто не уважават играчите ( дори на прекия конкурент ), за тях любимите им отбори се базират просто на временни впечатления . Жалки са . Elninooo за теб става въпрос .

red_manutd_7
04.07.2009 11:27

Не може да играе ли? Колко пъти е цепил главите на тъпите скаузърс и педалчетата от Лондон и от Шити? Случва си .. пак же наказва смотаните лузъри!

WayneRoney
04.07.2009 11:27

Оф абе келеш запитай се какво е спечелил през последните 5 години,а твоя любимец какво е зел и ще видиш какво просто дете си *wink*