Барса се върна на върха в Ла Лига след успех над Райо Валекано (видео)

20:53
Барса се върна на върха в Ла Лига след успех над Райо Валекано (видео)
Барселона продължи победния си ход в испанската Примера дивисион, постигайки победа с 2:0 като гост на Райо Валекано. Със спечелените три точки днес възпитаниците на Луис Енрике отново оглавиха еднолично класирането.

Каталунците излязоха напред в резултата в 35-ата минута, когато аржентинската суперзвезда Лионел Меси прехвърли елегантно стража на домакините за 1:0. Другият основен голмайстор на Блаугранас - Неймар, също не пропусна да се разпише. Той удвои предимството на своя тим броени секунди след попадението на Меси.

През второто полувреме защитата на Райо се представи далеч по-добре и не допусна трети гол във вратата си. Тимът от Мадрид обаче завърши срещата в намален състав, след като Хорхе Морсийо и Хавиер Акино получиха червени картон съответно в 64-ата и 91-ата минути.

Така Барса вече има 19 точки на върха в Ла Лига, а Райо Валекано е 9-и с 8.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
07.10.2014 00:40

Ако не друго,поне класикото мисля,че ще е с много голове и в двете врати.Ай дано

mostoles
05.10.2014 01:14

какво толкова ви учудва,3-те точки,са си 3 точки,дали ще биеш с 5-0 или 1-0....все пак треньора е нов с нови идеи,нормално е да има спдове на играта в определен период в началото,а и да не забравяме все пак,че скоро предстои ел класико и е възможно да се пазят,или да е нещо като лек трик преди него.честита ви победа и звръщане на първото място,където за кратко там бе Валенсия...(от мадридист) и не търся заяждане

Joachim
05.10.2014 00:02

Доста пропуски направиха Барса. Аз като видях 2:0 викам ще ги бият с 4-5 гола ама на... Не мога да разбера само защо все още не е пуснал Вермален? Тоя Матйо не става. Да пуска Пике и Вермален в центъра и тва е. Алвеш може да го редува с тоя Дъглас да навлезе малко в час, а отляво да пуска Алба... Но все пак победиха *smile*

monte_carlo
04.10.2014 21:04

Барселона никога не ми върви при залози, бях го дал на доста хора,които си плащат, за - 2.0 гола Хендикап, вкараха 2 гола първото и второто не знаеха на кой свят се намират. Не ме дразни това,че мачът не е излязъл напълно, залозите не са губещи,но аз не можах да позная никого на терена. Все едно гледах български отбор през второто полувреме, с човек повече 30 минути и да не направиш нищо си е смешно, да не говорим за отиграваниятапреди завършващата фаза, то не бяха сбъркани пасове в най-важният момент, то не бяха пропуски от 5 метра,ами с такава игра нищо добро не ни чака. Барселона в момента е 100 пъти по-слаба от това,което беше преди 4-5 години.

Gopcho
04.10.2014 21:14

Мача беше ясен, затова играха второто полувреме. Матьо пак пълна трагедия.

Mesut213
04.10.2014 20:51

Меси изглеждаше много разсеян и неконцентриран, такива пропуски не са типични за него, Иниеста си продължава да гледа мачовете отблизо напоследък, но нямаме право да му се сърдим.Все пак ще е добре да се стегне, или в противен случай ще трябва да си почива малко на пейката.

Gopcho
04.10.2014 20:51

Много съм разочарован от нашите толкова несериозно подхождане през второто полувреме, направо обида към нашите фенове. Енрике почва да ме дразни с този Педро, така не дойде един треньор и да го махне тоя клоун!

monte_carlo
04.10.2014 20:50

Bезобразно смешна Барселона, Шави, Иниеста,Меси играха комично.Нищо няма да направим в ШЛ с тази игра. Доживях да видя Меси да не може да вкара от 5 метра на празна врата почти.